Ta nejlepší dovolená v Řecku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3115
9.7.18 11:41

Já bych doporučila, ale spíš do budoucna :mrgreen: sun palace, Rhodos… dá se teď sehnat tak na příští rok a darda to bude asi vždycky… je to tam fakt pěkný. A zase člověk ušetří za vstupy do aquaparku.. (hotel má vlastní) :mrgreen: Co je blbý, na pláž se musí přes silnici a nikdo tam u přechodu nestaví. Ale zas takový provoz tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
9.7.18 12:29

Blue lagoon village. Je to taky darda, ale absolutní luxus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
9.7.18 13:38
@Kotatko77 píše:
Mohu poprosit o nějaké komentáře. Kde jste byli na dovče v Řecku či ostrovech a byli jste spokojení s 4 letými dětmi. Hledáme alespoŃ 4 hvězdu, all inlusive, tobogány atd…možnost se projít po promenádě, po městečku či vesnici atd…all inclusive, které nejsou 3 jídla…pláž čistá,…prostě klasika. Minulý rok jsme byli ve španělské Andalusii - hotel ZOraida Park a nemělo to chybu, jak jídlo, tak tobogány pro děti, tak slané bazény, tak kojtely a vína ne místní výroby…tak pláž, tak procházky a výlety. Doporučíte něco. Byl mi doporučen Mitsis Ramira - Psalidi, ale nejsem si jím jistá. Jezdíme na poslední chvíli v září, takže čekám i jak bude klesat cena, takhle je to darda. Děkuji moc :)

Star Beach village,Hersonissos .Kréta.Ramira zrovna nemá úplně hezkou pláž,ale celkově síť Mitsis je velmi dobrá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 14:42

Ahoj,
Nebyl někdo v hotelu sun palace ve faliraki aktuálně /minulá sezóna? V roce 2018 sice chvála, ale recenze co jsem našla aktuálně na netu docela šílený 8o tak bych ocenila názor někoho, kdo tam aktuálně byl jestli to je fakt taková hrůza :think: podle recenzí se asi údržbě od toho třeba roku 2018,kdy byla chvála nevenuji :think:

• Citovat
  • Upravit
22839
2.1.25 17:06

Zrovna letos jedem v červnu, po 4× sezónách v Egyptě se tesim :lol: taky jsem to četla, ale my nejsme úplně frfny a dost jsem i četla recenze, že měli strach z recenzí a bylo to super.
Mám v plánu spoustu výletů, takže nám nic dovču nezkazí a moc se těšíme.
Do pokoje chodíme jen spát, v jídle nejsme vybíraví, tobogány jsou super, moře kousek..za mě paráda.
Na fb jsou i nějaké skupinky, už jsem všechno sjela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 17:20
@lucynka25 píše: Více

My právě taky nejsme vůbec náročný, proto ty recenze ani moc nectem protože většinou recenze nic moc a my nakonec spokojený. Ale tady pár recenzi bylo fakt hruzostrasnych :lol: vyskočilo to na mě náhodně a zrovna takový hororový recenze, že me to zaskočilo :lol:
Právě že děti si taky uzijou aquapark, 2× jsme byli v hotelu s aquaparkem a pro ne super a ještě jsou celkem malý, tak zase by je jen moře tolik nebavilo..
Ono to asi je trosku daň za ten park, na zakynthosu jsem to měli daleko na pláž, jinak všechno moc hezký, většinou hotely hned u moře zábavu u bazénu nemaj. Spíš se bojím nějak extrémního bordelu, no :lol:

• Citovat
  • Upravit
leopanda
2.1.25 19:29

Za mě by to byla Kefalonie - přelom května/června, kdy tam vše kvete a není ještě nával turistů - ubytko jsme měli individuální v Alancia Suites - tehdy zrovna nově začali a měli zaváděcí ceny, tak teď už možná budou dražší

A pak ještě Kréta - za Covidu byla liduprázdná, takže žádné fronty, což bylo fajn.
Region: Kriti
Město: Bali
Hotel: Nostos Beach hotel

• Citovat
  • Upravit
22839
2.1.25 20:02

Věřím, že to bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.25 20:23

My jedeme v červenci, tak se těším na tvoje postřehy :mrgreen:
Ono je to asi buď a nebo, když budeme ubytovaný přímo v resortu, je to asi v podstatě ok, ale někdy ubytovavaj kdesi přes silnici a tam asi bída :think:

• Citovat
  • Upravit
22839
3.1.25 06:55

Jo četla jsem, mám v plánu při ubytování říct, že chci tichý pokoj, blízko. Snad to klapne. Vždycky mi bylo vyhověno v pokoji, ať jsem byla kdekoliv.
Před silnici jsme taky jednou byli v Řecku a ve finále to bylo úplně v pohodě. Chtěli jsme pak přestěhovat, ale ve finále jsme těm zůstali. Říkám, my v pokoji jen spíme, po snídani se zabalíme a vracíme se před večeří a pak až pozdě večer na spaní.
Dám vědět, letíme 13.6. kdyžtak se mi pak připomeň do SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 10:28

No my třeba nebyli pres silnici, ale celkem daleko od restaurací, ale tam bylo dobrý občerstvení mezi hlavním jídlem, taky to bylo s aquaparkem, takže jsme do restaurace na oběd sli jednou :lol: protože pak když tocje dal a máš se chodit prevlikat, tak to uz trochu u all in opruz je :lol:

• Citovat
  • Upravit
22839
3.1.25 15:16

Jo tak to na obědy do ofiko restaurace nechodíme, přesně jak říkáš, čekáš až uschneš, pak prevlict z plavek..no to vůbec, obědy sfouknem v bufetu v plavkách s prehozem a hotovo :lol: i když někteří se daji vidět i v restauraci s kapajicimi plavkami, to je mazec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 15:53

Jo, loni to taky bylo.. Restaurace hned u bazénu a mezi obědem a snídani tam byly svačinky, takže tam lidi chodili normálně v plavkách.. Tak jsme pak taky děti rovnou z bazénu posadili ke stolu venku a my uz suchý skočili pro jídlo. Ale jak mi kolegyně vyprávěla, jak to bylo hrozný v Bulharsku, ze v podstatě pořád jen prevlikali kvuli jídlu 8o to bych nedala :lol:

• Citovat
  • Upravit
22839
3.1.25 15:56

Já taky ne, ztráta času :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.25 09:24
:mavam:
Ty jo, zrovna se jdu podívat kdy že to odlitate a koukám, ze dneska :mrgreen: tak si to moc užijete a tesim se na postřehy :lol: letíte večer?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix