Přehozy na postelích v hotelech

331
7.7.18 19:17

Přehozy na postelích v hotelech

Napadlo mě, jestli se normálně mění / perou i přehozy na postelích v hotelech? Ložní prádlo, to je jasné, že se vyměňuje, ale co přehozy? Přijde mi logické, že by se to mělo měnit stejně jako ložní prádlo. Ale už několikrát mě napadlo, jestli je to opravdu tak. Nevíte? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Qwentin
7.7.18 19:23
@tadama píše:
Napadlo mě, jestli se normálně mění / perou i přehozy na postelích v hotelech? Ložní prádlo, to je jasné, že se vyměňuje, ale co přehozy? Přijde mi logické, že by se to mělo měnit stejně jako ložní prádlo. Ale už několikrát mě napadlo, jestli je to opravdu tak. Nevíte? Díky :mavam:

Pokud nechce být majitel hotelu za prase, tak je nechává prát. Někde bohužel přehozy ani nejsou, ale to jde o takové ty penziony a hotely B-třídy.

• Citovat
  • Upravit
1498
7.7.18 19:24

Souloži na něm pokojske s pikoliky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
7.7.18 19:26

V lepších zařízeních ano, ale v nějaké turistické tříhvězdě bych na to nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
7.7.18 19:32

Myslím, že to perou, až když je to viditelně špinavé. A někde ani to ne. Už jsem viděla takové ty polštářky v barvě přehozu zaprasené neuvěřitelným stylem - a ustláno na posteli pro mě jako nového hotelového hosta. A nebyl to žádný dvojkový hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
7.7.18 19:39

@tadama od několika holek, které pracovaly v interhotelech, jsem slyšela, že právě přehozy se perou opravdu málokdy i v těch lepších hotelech. Takže já přehoz automaticky shazuju z postele, protože se ho štítím (přičemž pokojská mi ten samý přehoz pak na tu postel zase nastele).

• Citovat
  • Upravit
21593
7.7.18 19:49
@Lalelale píše:
@tadama od několika holek, které pracovaly v interhotelech, jsem slyšela, že právě přehozy se perou opravdu málokdy i v těch lepších hotelech. Takže já přehoz automaticky shazuju z postele, protože se ho štítím (přičemž pokojská mi ten samý přehoz pak na tu postel zase nastele).

mam to presne tak, taky se toho stitim a je i dobre na nich videt, ze se neperou nijak casto. Obcas, kdyz clovek vejde do pokoje zrovna kdyz uklizecka dela postel, tak i vidi prehoz hozeny na zem, nez se postel ustele a pak sup tam s nim zpatky.

Tohle je pro mne velky problem, protoze mam OCD co se tyka polstaru a rucniku, mam trosku uchylku a jak to neni ciste, tak na to tvar nedam.

A me to nepomuze ten prehoz hodit na zem, protoze toho polstare se to uz dotklo, takze ujma se uz stala.

Mimochodem, nechapu smysl toho prehozu. K cemu to presne slouzi?

Příspěvek upraven 07.07.18 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
7.7.18 19:50
@Lalelale píše:

@Lalelale Díky, tak trochu jsem to tušila. Taky právě vždycky přehozy dávám pro jistotu vždycky pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.18 19:52

Pochybuju, že to perou po každé návštěvě.
A tedy přehoz přes celou postel jsem v hotelu už dlouho neviděla. Takovou tu tenkou parodii na přehoz kdesi v dolní části postele stejně hned shazuju někam pryč, takže její čistotu neřeším.

• Citovat
  • Upravit
7626
7.7.18 19:58

Prehozy vracim na recepci,ze si je v pokoji nepreji :nevim: nebo to reknu pokojske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.7.18 20:16
@tadama píše:
Napadlo mě, jestli se normálně mění / perou i přehozy na postelích v hotelech? Ložní prádlo, to je jasné, že se vyměňuje, ale co přehozy? Přijde mi logické, že by se to mělo měnit stejně jako ložní prádlo. Ale už několikrát mě napadlo, jestli je to opravdu tak. Nevíte? Díky :mavam:

Copak přehoz. Ale ta teplá deka, co se dává na prostěradlo, když ti je večer chladněji. Asi ji taky nemění po každém hostu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
7.7.18 20:17
@warita píše:
mam to presne tak, taky se toho stitim a je i dobre na nich videt, ze se neperou nijak casto. Obcas, kdyz clovek vejde do pokoje zrovna kdyz uklizecka dela postel, tak i vidi prehoz hozeny na zem, nez se postel ustele a pak sup tam s nim zpatky.

Tohle je pro mne velky problem, protoze mam OCD co se tyka polstaru a rucniku, mam trosku uchylku a jak to neni ciste, tak na to tvar nedam.

A me to nepomuze ten prehoz hodit na zem, protoze toho polstare se to uz dotklo, takze ujma se uz stala.

Mimochodem, nechapu smysl toho prehozu. K cemu to presne slouzi?

Příspěvek upraven 07.07.18 v 19:50

Ten polstar si musis hned otocit :mrgreen: taky to delam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
7.7.18 20:23
@lucenka píše:
Pochybuju, že to perou po každé návštěvě.
A tedy přehoz přes celou postel jsem v hotelu už dlouho neviděla. Takovou tu tenkou parodii na přehoz kdesi v dolní části postele stejně hned shazuju někam pryč, takže její čistotu neřeším.

taky si snad nepamatuji, že bych kdy viděla v hotelu přehoz přes celou postel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
7.7.18 20:30

@Russet no přesně, deka! Ta je pro mě taky podezřelá :mrgreen:
Ale osobně mi nejvíc vadí ty dekorační polštářky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
7.7.18 20:40

Delala jsem v 5-ti hvezdickovem hotelu (ne v CR). Prehozy se za tu dobu, co jsem tam pracovala, ani jednou nepraly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí