Zkažená dovolená

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
elot
8.7.18 10:50

Zkažená dovolená

Vlastně ani nemám žádný dotaz, jen si chci postěžovat :P Dnes jsem měla s dětmi odjíždět na týden na dovolenou a nikam nejedeme, vypadá to že mám angínu. Takže děti otrávený, mě není dobře a čeká nás týden kdy chlap bude od rána do večera v práci a otrávený děti se mnou doma.Je na tom taky někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
8.7.18 10:53

Já, i když trochu jinak. Starší měla jet dnes na tábor a ráno zvracela a je jí zle. Takže nejede nikam, je zklamaná, těšila se, vše samozřejmě propadne, kamarádka tam bez ní být nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
8.7.18 11:14

Dcera 8let měla jet včera na tábor. Moc se těšila. Místo toho leží od včerejška v nemocnici s Henoch-Schőnleinovou purpurou.Snad nebudou komplikace a půjde brzo domů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.7.18 11:15

My jsme uz na dovoleny na Krete a syn onemocnel a ma antibiotika, nastesti zabraly hned, tak uz vypada dobre, 2 dny lezel na pokoji snazim se ho drzet ve stinu, jsme tu nastesti na 15 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.18 11:24

A proč nejdřív rušíš dovolenou, když nevíš, co ti je? Zašla bych na pohotovost, abych s dětmi někam nejpozději ve středu mohla odjet

• Citovat
  • Upravit
1280
8.7.18 11:25

@elot je to sice škoda ale to se někdy stává.jednou jsem to také zažila měla jsem koupenou dovolenou do Francie k moři a místo toho jsem byla v nemocnici s angínou.preju vám brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.7.18 11:30

Jestli nemáš 39 horečky tak bych sjela na pohotovost pro atb a odjela na dovču. Při nejhorším o pár dní dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
8.7.18 11:54

@lucenka bude tam víc dětí , nechci nikoho nakazit.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
8.7.18 11:57
@elot píše:
@lucenka bude tam víc dětí , nechci nikoho nakazit.

Tak po 3 dnech na atb bys neměla už být infekční… Tohle by to přesně řekli na té pohotovosti

• Citovat
  • Upravit
elot
8.7.18 12:02

Na antibiotika to není mám to virové. Prostě se všichni bojí že tam něco zavleču.Já si říkám že je ideální když má někdo svojí chalupu , to bych sbalila děti a marodila bych tam .

• Citovat
  • Upravit
79825

@elot A co kdyby si vzal dovolenou chlap a jel s dětma? Aspon na začátek a pak se vystřídáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
@lucenka píše:
Tak po 3 dnech na atb bys neměla už být infekční… Tohle by to přesně řekli na té pohotovosti

A jestli má virovou angínu, tak bys to udělala jak? Při angine se má odpočívat, hrozí komplikace, které můžou ovlivnit zdraví do konce života, ne si hrát na Amazonku, kterou nic neporazí. :roll: Fakt nechápu tohle opovrhování vlastním zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.7.18 12:04

No hele mě dítko omarodilo hned na začátku prázdnin a je to minimálně na měsíc…takže zrušit všechno a posílit nervy na většinu prázdnin,to bude pakarna ,děti zpruzely,ani k vodě nesmí......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
8.7.18 12:05

@inkakřivák to by bylo super, jenže on dovolenou nedostane , mají jí zrovna dva kolegové.Ataky tam jedou jen ženy s dětmi.

• Citovat
  • Upravit
elot
8.7.18 12:06

@catherine100 To mě mrzí, nejhorší že mi dospělí to nějak zvládneme, jenže ty děti otrávený. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix