Hry v posteli s dětma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31672
13.3.15 23:58

Hry v posteli s dětma

Ahoj, zakládám tohle téma, abych mohla načerpat nápady na hry s dětma, když se mi fakt nic nechce dělat, jen ležet, a děti si hrozně moc chtějí hrát. u ná sjednu dobu frčelo „cestování v posteli“, lehli jsme si pod deku, tím jsme byli jako v letadle, a říkali jsme si, kam letíme, tohle už máme ohrané. poslení dobou jsme zase hráli na bubáky, já shcoovaná pod dekou jako „lochtoduch“(=lochtající duch :lol:) pak ještě na koníka(lezou po mě, a já se je snažím shodit do peřin. Hrajete něco podobného s dětma, hodíte tipy, jak si s dětma zablbnout, a nevystrčit nos z postele? :lol: Každý nápad uvítám, kluky všechno časem omrzí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5088
14.3.15 00:10

Já si hraji na kadeřnici a kosmetičku :).. vždy jsem zákaznice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
14.3.15 01:39

Pamatuji si, že s bráchou jsme si hráli na přípravu jídla. Já byla jídlo a on mě jakože krájel, porcoval, smažil (tak, že mě poplacával), pak mě rozválel jako těsto. Liboval si teda v tom, jak mě obaloval v těstíčku (hlavně obličej, potvor) :-D Nebo jsme si hráli, že je postel nakloněna vertikálně a my si děláme lana z peřiny a polštářů, abychom vylezli nahoru. Dnes se mi to zdá bláznivé, ale on jako starší bratr mi to udělal super, navodil mi scifi myšlenky. Měl vždy šílený příběh. Po té posteli jsem šplhali jako po fazoli, která vyrostla na louce a nahoře nás čekalo království - ale do toho jsme pak zapojili celý byt - šplhali jsme se po boku po zemi :lol: To jsou vzpomínky.

Nebo jsme měli v posteli obchod vybudovaný z peřin :-)

A ještě jsem si vzpomněla, že jsme tam hráli s angličákama na autoservis - ale k tomu jsme měli teda stavebnici chevu a peníze z dostihů a rulety :mrgreen:

S bráchou byla sranda. Udělal mi dětství krásnějším, protože vždy navymýšlel tolik blbin, že já jako matka bych na něj v životě neměla v tomto (a to je gay) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
14.3.15 01:53

A taky záleží, jak jsou kluci věkově. Když jsme byli nemocní, hráli jsme lodě, nebo jen „hádej co kreslíš“ a měli jsme jen 10 otázek na ANO-NE abychom se dopátrali pravdy, nebo jsme hádali slova (šibenici - ale to už jsem uměla psát). Naši nás fakt z postele nepouštěli, když jsme byli nemocní. Brácha mi dokonce sehnal knihu rébusů a hádanek pro děti (ale to jsem chodila do školky), která měla 100 stran, kde byly zajímavosti o přírodě, spojovačky, křížovky, logické věci, omalovánky, bludiště a potom jsme to spolu s bráchou řešili (luštili, barvili), bylo to pro předškolní děti, ale pamatuji, že mě to tehdy hodně naučilo, když mi ukazoval co a jak a pomáhal mi vše vyřešit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
14.3.15 05:39

Já si také pamatuju se ségrou hru, že si vždycky sedla jedna druhé na konec nohou a paty byly volant na řízení. Občas se auto rozbilo - prostě se daly paty od sebe a nešlo s nimi hýbat. Takže řidič musel „vystoupit“ a opravit motor, buď na obličeji nebo na břiše.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.3.15 07:20

Manžel hraje s Belinkou na pláž- on si lehne na gauč (nebo do postele), jakože se opaluje a ona si modeluje z modelín nebo toho Sands alive (písek) jakože bábovičky :mrgreen: :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.3.15 09:48
@Maculinka @Yeska tak to jsou super nápady, díky :palec: klukům je 3 a 5 let, tak na něco ještě malí jsou, ale zbytek zní moc dobře :dance:
@enny3 píše:
Manžel hraje s Belinkou na pláž- on si lehne na gauč (nebo do postele), jakože se opaluje a ona si modeluje z modelín nebo toho Sands alive (písek) jakože bábovičky :mrgreen: :cert: :pankac:

modelína v posteli nééé 8o :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.3.15 10:21

Já si lehnu na břicho a malý si na mě položí balón a válí se po tom balónu, čímž mi masíruje záda. :mrgreen: Jo a ještě jsem ho naučila hrát si na masáže, takže si na mě sednul a masíroval mě buď rukama nebo nějakým autíčkem, ale to už raději moc nehrajem, on chce pak taky. :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.3.15 10:21
@slavuska1 píše:
@Maculinka @Yeska tak to jsou super nápady, díky :palec: klukům je 3 a 5 let, tak na něco ještě malí jsou, ale zbytek zní moc dobře :dance:modelína v posteli nééé 8o :cert: :lol: :lol:

Však dítě bude na zemi, tam je jakože „písek“, ne? A ty ležíš v posteli, jako na lehátku u moře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
14.3.15 12:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.3.15 22:40
@slavuska1 píše:
@Maculinka @Yeska tak to jsou super nápady, díky :palec: klukům je 3 a 5 let, tak na něco ještě malí jsou, ale zbytek zní moc dobře :dance:modelína v posteli nééé 8o :cert: :lol: :lol:
:mrgreen: Neboj, v posteli je manžel, modelína je jen na zemi- manžel se přece opaluje na lehátku a tam se písek nedává ne? :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.3.15 22:41
@lovesmile píše:
Však dítě bude na zemi, tam je jakože „písek“, ne? A ty ležíš v posteli, jako na lehátku u moře. :mrgreen:

Jj přesně tak :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.3.15 22:43
@lovesmile píše:
Já si lehnu na břicho a malý si na mě položí balón a válí se po tom balónu, čímž mi masíruje záda. :mrgreen: Jo a ještě jsem ho naučila hrát si na masáže, takže si na mě sednul a masíroval mě buď rukama nebo nějakým autíčkem, ale to už raději moc nehrajem, on chce pak taky. :roll: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: Ale to je fakt dobrý- zkusíme :kytka: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.3.15 22:51

Tak ja s malou kdyz se mi fakt nechce hraju chyt ponozku svliknu ji z nohy ponozku a drzim ji ve vzduchu dokud ji nechytne :D a nebo pokud mate doma mydlo a dlouhy kartac, dat fixy a nechat at vam kreli po zadech. Hooode nas to bavi + maminku taky je to prijemne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.3.15 23:58
@enny3 píše: :mrgreen: Neboj, v posteli je manžel, modelína je jen na zemi- manžel se přece opaluje na lehátku a tam se písek nedává ne? :pankac: :mrgreen:

písek se nedává na lehátko? to se mi Matesovi ještě vysvětlit nepodařilo, u moře ho na lehátko sypal furt :roll: :lol: no ale i tak, v ložnici máme koberec, a Mates si s modelínou umí hrát jen a pouze tak, že ji drobí na co nejmenší kousky, mi stačí ji sbírat tady v obýváku, ty větší kusy. i když to vlastně už dlouho ne, už žádnou nemají, všechnu spapal vysavač :dance:
ale teda holky, ty hry, při kterýyhc by mě masírovali, to je dobrý, to mě nenapadlo. jestli to teda projde, většinou po mě vyžadují nějakou aktivitu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí