Hubnutí jako známka těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
25.4.11 15:51
Jane29 píše:
No zatím nemám žádné krom toho, že mě trošku bolí podbříšek a vpravo na vaječníku, ale to může být cokoliv. A jak dlouho se snažíte? My už skoro 3/4 roku a ze začátku jsem měla všemožný příznaky, jak jsem se pozorovala :mrgreen: a nikdy z toho nic nebylo, ale teď už to tak nehrotím. Venku začalo být hezky tak si prostě užívám jaro a věřím že se nám taky poštěstí

My se snažíme půl roku a taky už se snažím to nehrotit, vždycky jsem měla snad všechny příznaky :lol: Ted mě píchá taky břicho, bolí záda,furt spím a jím..ale kdoví, zda to není jarní únava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 16:06

No já mezi jarní únavu právě zařadila i dnešní rozežranost :mrgreen: Chvíli mám chuť na slaný pak zas na sladký a tak zobnu toho a tam toho do toho si dám zeleninovej salát a tak. Já už ty svoje příznaky beru s rezervou, takže až nějaký přijdou, tak to zaručeně nepoznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 16:17
Jane29 píše:
No já mezi jarní únavu právě zařadila i dnešní rozežranost :mrgreen: Chvíli mám chuť na slaný pak zas na sladký a tak zobnu toho a tam toho do toho si dám zeleninovej salát a tak. Já už ty svoje příznaky beru s rezervou, takže až nějaký přijdou, tak to zaručeně nepoznám :mrgreen:

Právě jsem to taky říkala, jen co vstanu, už tu do sebe láduju chleba s vajíčkem a zlaté polomáčené…jak tohle dopadne…? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 16:29

Tak to já už vím jak to dopadá. Mám takový stavy pravidelně po vysazení antikoncepce a dopadlo to stavem +8kg navrh :cert: a to se hejbu nejmene 5× do týdne. Teda aspoň u me to má takový následky, tak to nechci vidět až budu opravdu těhotná, to pak ze mě bude hotovej kombajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 16:33

Já anti nikdy nebrala, takže tohle sjem řešit nemusela, i když já umím zloustnout i bez toho. Ale pak si nasadím přísnou dietu a za chvíli jsou kila navrch pryč. Ale taky už jsem přemýšlela, že až otěhotním, bude to zajímavé, hlavně potom :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 16:37

no ja s váhou nikdy problém neměla, mohla jsem jist, co jsem chtela a to jsem antikoncepci brala 10 let a ted behem toho 3/4 roku takovej zvrat. Si rikam, ze je to hormonama a ze so to po case zase srovna a ze vlastne vystylam tomu malymu prdolovi, aby tam mel mekoucko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.4.11 07:06

U obou kluků jsem do půlky těhotenství hubla (12kilo u prvního a 6 u druhého), potom jsem přibrala 4kila a porodila kluky s porodní váhou 4kila.

• Citovat
  • Upravit
1758
26.4.11 07:45
fyzikarka píše:
U obou kluků jsem do půlky těhotenství hubla (12kilo u prvního a 6 u druhého), potom jsem přibrala 4kila a porodila kluky s porodní váhou 4kila.

A jedla jsi normálně nebo dokonce více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.4.11 10:27
Bekynka píše:
fyzikarka píše:
U obou kluků jsem do půlky těhotenství hubla (12kilo u prvního a 6 u druhého), potom jsem přibrala 4kila a porodila kluky s porodní váhou 4kila.

Jedla jsem normálně :wink:

• Citovat
  • Upravit
1758
26.4.11 10:35
fyzikarka píše:
Bekynka píše:
fyzikarka píše:
Já jímt aky normálně, nebo spíš abnormálně, jak tejden nanežranej vlk. před chvilkou zas dortíček, ted vařený vepřový, na který jsem si nevím proč nakydala křen :zed: :lol: Možná si trošku „přihřejvám polívčičku“, ale ted jsem byla se psem venku, zatáhl mě a jak jsme se přetahovali, zase mě píchalo v podbřišku. Jéžiš holky kééééž by :nevim:
Jedla jsem normálně :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
26.4.11 10:35

Já jímt aky normálně, nebo spíš abnormálně, jak tejden nanežranej vlk. před chvilkou zas dortíček, ted vařený vepřový, na který jsem si nevím proč nakydala křen :zed: :lol: Možná si trošku „přihřejvám polívčičku“, ale ted jsem byla se psem venku, zatáhl mě a jak jsme se přetahovali, zase mě píchalo v podbřišku. Jéžiš holky kééééž by :nevim:
A jedla jsi normálně nebo dokonce více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky