Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jane29 píše:
No zatím nemám žádné krom toho, že mě trošku bolí podbříšek a vpravo na vaječníku, ale to může být cokoliv. A jak dlouho se snažíte? My už skoro 3/4 roku a ze začátku jsem měla všemožný příznaky, jak jsem se pozorovalaa nikdy z toho nic nebylo, ale teď už to tak nehrotím. Venku začalo být hezky tak si prostě užívám jaro a věřím že se nám taky poštěstí
My se snažíme půl roku a taky už se snažím to nehrotit, vždycky jsem měla snad všechny příznaky
Ted mě píchá taky břicho, bolí záda,furt spím a jím..ale kdoví, zda to není jarní únava ![]()
No já mezi jarní únavu právě zařadila i dnešní rozežranost
Chvíli mám chuť na slaný pak zas na sladký a tak zobnu toho a tam toho do toho si dám zeleninovej salát a tak. Já už ty svoje příznaky beru s rezervou, takže až nějaký přijdou, tak to zaručeně nepoznám ![]()
Jane29 píše:
No já mezi jarní únavu právě zařadila i dnešní rozežranostChvíli mám chuť na slaný pak zas na sladký a tak zobnu toho a tam toho do toho si dám zeleninovej salát a tak. Já už ty svoje příznaky beru s rezervou, takže až nějaký přijdou, tak to zaručeně nepoznám
Právě jsem to taky říkala, jen co vstanu, už tu do sebe láduju chleba s vajíčkem a zlaté polomáčené…jak tohle dopadne…?
![]()
Tak to já už vím jak to dopadá. Mám takový stavy pravidelně po vysazení antikoncepce a dopadlo to stavem +8kg navrh
a to se hejbu nejmene 5× do týdne. Teda aspoň u me to má takový následky, tak to nechci vidět až budu opravdu těhotná, to pak ze mě bude hotovej kombajn ![]()
Já anti nikdy nebrala, takže tohle sjem řešit nemusela, i když já umím zloustnout i bez toho. Ale pak si nasadím přísnou dietu a za chvíli jsou kila navrch pryč. Ale taky už jsem přemýšlela, že až otěhotním, bude to zajímavé, hlavně potom
![]()
no ja s váhou nikdy problém neměla, mohla jsem jist, co jsem chtela a to jsem antikoncepci brala 10 let a ted behem toho 3/4 roku takovej zvrat. Si rikam, ze je to hormonama a ze so to po case zase srovna a ze vlastne vystylam tomu malymu prdolovi, aby tam mel mekoucko ![]()
U obou kluků jsem do půlky těhotenství hubla (12kilo u prvního a 6 u druhého), potom jsem přibrala 4kila a porodila kluky s porodní váhou 4kila.
fyzikarka píše:
U obou kluků jsem do půlky těhotenství hubla (12kilo u prvního a 6 u druhého), potom jsem přibrala 4kila a porodila kluky s porodní váhou 4kila.
A jedla jsi normálně nebo dokonce více?
Bekynka píše:fyzikarka píše:A jedla jsi normálně nebo dokonce více?
Jedla jsem normálně ![]()
fyzikarka píše:Bekynka píše:Jedla jsem normálněfyzikarka píše:Já jímt aky normálně, nebo spíš abnormálně, jak tejden nanežranej vlk. před chvilkou zas dortíček, ted vařený vepřový, na který jsem si nevím proč nakydala křen
U obou kluků jsem do půlky těhotenství hubla (12kilo u prvního a 6 u druhého), potom jsem přibrala 4kila a porodila kluky s porodní váhou 4kila.![]()
Možná si trošku „přihřejvám polívčičku“, ale ted jsem byla se psem venku, zatáhl mě a jak jsme se přetahovali, zase mě píchalo v podbřišku. Jéžiš holky kééééž by
Já jímt aky normálně, nebo spíš abnormálně, jak tejden nanežranej vlk. před chvilkou zas dortíček, ted vařený vepřový, na který jsem si nevím proč nakydala křen
Možná si trošku „přihřejvám polívčičku“, ale ted jsem byla se psem venku, zatáhl mě a jak jsme se přetahovali, zase mě píchalo v podbřišku. Jéžiš holky kééééž by ![]()