Hubnutí jako známka těhotenství?

1758
25.4.11 09:24

Hubnutí

Ahojte holky,
tak jsem taky jedna ze snažilek a jsem v „čekací době“ na den, kdy bych si mohla udělat test :-D
Ale zajímá mě jedna věc, tak bych se ráda zeptala zkušenějších - je možné, že se ted cpu jak blázen a přesto hubnu? Já, která mám odjakživa sklony k tloustnutí a kdybych si i týden jedla jak chci, tak mam pět kilo navrch?
Vím, že mi může někdo odpovědět, že to může být něčím úplně jiným…ale určitě všichni znáte tu nezkrotnou sílu sugesce :-D
Stalo se některé z Vás v těhotenství tohle?
Beky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27031
25.4.11 09:42

Nestalo :mrgreen: Já snad hned od oplodnění jsem začala přibírat :zed: Ani jsem ještě nevěděla že jsem těhu a už jsem přibrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 09:46
Crystal87 píše:
Nestalo :mrgreen: Já snad hned od oplodnění jsem začala přibírat :zed: Ani jsem ještě nevěděla že jsem těhu a už jsem přibrala :mrgreen:

Já jsem nedavno taky přibrala, ale přisuzovala jsem to tomu, že jsem začala zas víc jíst a tak tloustnu, jako vždy. Jenže ted to do sebe peru 24 hodin denně a ručička bud trochu klesá nebo zůstává stejně, tak já tomu nerozumím :nevim: Píchá mě v břiše, bolí mě záda, mam stavy, že bych zvracela, ale nezvracím. Začínám mít nechut ke svým milovaným cigaretám, a mam rýmu…tak že by chřipka? Ach jo…kdybych jen věděla, že to není sugescí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 09:49

Jo a pořád, ale fakt pořád bych spala. na dnešek jsem spala asi devět hodin (normálně spím max šest), a už bych si šla zase lehnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.4.11 09:52

Síla sugesce je opravdu veliká. :lol: Můžu ti říci, že jsem začala přibírat asi až ve 4tém měsíci a to jsem přátelé žrala jako hladovej vlčák. Tedy nejsem zrovna tyčka a když se přejím tak to je vidět, ale tak už si ti nevzpomínám jak to bylo na úplném začátku :think: Ale vím, že jsem se sestřičky ptala jestli je možné, že tomiminko tam vůbec je :oops: :lol: Moc moc ti přeju ať to tentokrát vyjde (moc dobře vím co to je čekat na mimi) A hlavně jestli to nevyjde teď tak to určitě vyjde někdy příště. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
25.4.11 09:54

zkus ten test:)))
Já u druhého měla test nejdřív negativné ale přesto jsem tušila že těhu jsem a byla sjem neívm proč ale mně pozitivní testy vycházejí až dýl než v den zpoždění ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 10:02

Ajusca: já právě taky když se hodně najím, tak je to poznat, nejsem vyloženě kulatina, ale oplácaná to zas jooo :lol: a tak mi je divný, že se láduju a nic. Normálně už bych tak těch 5 kg navrch měla…

Crystal: Když já se bojím, že na test je ještě brzy, tuleníčko bylo hned pár dnů po skončení MS a pak v údajné ovulaci (kterou jsem si vypočítala na ovu kalkulačce, ale četla jsem, že některé z nás ji mohou mít hned po MS, že je to různé). No a do MS daleko (kolem 8.5.), tak se bojím předbíhat, abych nebyla zklamaná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.4.11 10:19

Hm tak to je opravdu brzo tuším, že mě se to ukázalo snad až na třetím testu a několik dní po očekávalé ms a to ještě jako skoto neviditelná čárka… Já vím, že se to asi nepovede, ale pokus se na to nemyslet. :dance: :nevim: A čekej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 10:33

A ten třetí testík sis dělala kolikátý den po vynechání??
Protože už se vidím - budu netrpělivě čekat, nedostanu to a už se budu testovat, bude to negativní a já ztratím všechny iluze…ale přesto mam nějak furt pocit, že ted by to mohlo vyjít…snažím se chovat vzorneji, nekouřit atp…přistihla jsem se, že už i uvažuju co bude dál, až se mi to potvrdí.
No to je prostě na nervy :mrgreen: :zed: :zed:
Snažím se na to nemyslet, ale taky nebýt pověrčivá (když to budu tak moc chtít, nevýjde to), zas na druhou stranu se říká, když něco chceš musíš CHTÍT…achich ouvej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.4.11 10:49

jaj tak to po mě chceš asi moc :nevim: pamatuju že jsme oplodnění :oops: :mrgreen: vypočítali na 14-ctého a test mi vyšel až kolem snad 7-dmého? v měsíci tak nějak. To znamená asi tak týden po ne? jestli dobře počítám… a taky jsem si vzpoměla (bylo to zrovna přez Silvestra), že jsem vlastně neměla chuť na šáňo a chlebíčků jsem snědla jenom pár takže spíše na opak jsem neměla moc chuť na nic. Ale to je přeci u každého jiné, že :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 10:52

Jiné to asi je, každá jsme jiná. Já jsem schopná schálovat všechno možný, ale jsou jídla, na která když si vzpomenu, tak bych zvracela a to je normálně jím :mrgreen:
No moc Ti děkuji, snad to výjde… :-( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 11:19

Ahojky, no každá jsme jiná, takže to klidně příznak být může, ale test bych zatím nedělala je moc brzo. Na testu se většině holkám objevil první duch teprve 12-13 den po ovulce. Tak to ještě vydrž do dalšího týdne. No a snad se dočkáme společně já to mám taky dostat 8.5., ale snad už nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
25.4.11 11:32

Tak to přeju nejen sobě, ale i tobě :srdce: :lol: ¨
No a ty už máš nějaké ty slabé příznaky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 11:56

No zatím nemám žádné krom toho, že mě trošku bolí podbříšek a vpravo na vaječníku, ale to může být cokoliv. A jak dlouho se snažíte? My už skoro 3/4 roku a ze začátku jsem měla všemožný příznaky, jak jsem se pozorovala :mrgreen: a nikdy z toho nic nebylo, ale teď už to tak nehrotím. Venku začalo být hezky tak si prostě užívám jaro a věřím že se nám taky poštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
25.4.11 11:57

A samozřejmě ti přeju ať ti to vyjde, jako ostatně všem snažilkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie