Hubnutí s PCOS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
28.9.16 18:46

@kakaramelka :dance: Drzim palecky… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
28.9.16 20:34

@kakaramelka Dík za tip kam na laparku. Já ovu vůbec nemam, tak s testama nemam žádnou zkušenost, ale u tebe to vypadá nadějně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
29.9.16 05:55

@Venceslavka taky,jsem nemela zlusenost, pac jsem mela tu ovu fakt asi 2krat do roka to same s ms… ale tady holky hodne poradi a pomuzou a taky jsem si o tom kdeco precetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
29.9.16 16:16

@kakaramelka me tez ms u me byl cyklus 90dni +- silene…ted to kazdym dnem očekávám sem tam pocituji v podbřišku pichani jako bych to mela mit ale zatím nic..tak to mam kazdy měsíc ocekavam boli me bricho a nic tak to vubec nechapu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
29.9.16 17:35

@Annyzs taky jsem to tak mela vypadalo ze joo a nakonec nic… :nevim: ale po te laparce to vypada, nadejne mam hned ovu jak ma… super silne testy pozitivni takze mam radost ze to k necemu bylo… a uzaninevim ze sem na ni byla… a uz, se i snazime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
29.9.16 17:59

@kakaramelka To je super.Moc vam drzim palce. a uz se tesim na // az se nam pochlubis :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
29.9.16 18:10

@Annyzs keeez by ale moc neverim, ze to hned, vyjde…ale doufam… :andel: jen jsem nejaka nastydla… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.9.16 16:12

@kakaramelka Musíš tomu věřit..i kdyby to 1mesic nevyslo neves hlavu!!! Ono to vyjde urcite!!! A brzo se uzdrav!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
13.10.16 18:38

@Annyzs ahoj tak, se hlasim ze 7dpo jsem to dostala… takze ted to nevyslo ale jedem od znova… uz jsem 10dc a 13dc snad bude ovu… tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
12.11.16 05:42

@kakaramelka ahojky.no nevadi hlavně ze jste na dobre ceste.ja to ocekavam kdyz nic jdu na vyvolavcku. drzim palce a verim ze to dopadne super!!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
9.2.17 12:36

Ahojk holky mam dotaz. V pondělí jsme začala špinit lehce po 4 mes. Druhy den take a třetí to byla uz drobet vice tak jsme si rikala ze uz me konecne zacina ms.Tak jsme si nasadila hak sunya po dohode s mudr.dnes 4 den jako by se snad vytratila.Hak jsem si vzala i dnes.Je to normalni? Mam teda normalne v platicku pokračovat. Zkusenosti moc nemam nikdy jsme hak nebrala. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
8.4.18 13:34

Ahoj holky! :mavam: Oživuji diskusi, chtěla bych se dozvědět nějaké opravdu osvědčené tipy, jak se vám podařilo s pcos zhubnout.. Nebo bych alespoň ráda našla nějakou parťačku, která by do hubnutí šla semnou, abychom se mohly navzájem podporovat a podělit se o zkušenosti! :) Od vysazení antikoncepce jsem přibrala asi patnáct kilo a ty už se mi tak pět let nedaří shodit.. A když už se zadaří, za chvíli se dostaví jojo efekt.. :nevim: Už jsem z toho neštastná.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
9.4.18 11:17

@nedline ahoj, já mám taky PCO a po vysazeni HA a nasazení hormonu na podporu otěhotnění jsem přibrala cca 14 kg. Pak jsem si upravila jídelníček, stáhla kaloricke tabulky, zjistila kolik bych měla čeho jist - jen jsem si trochu upravila sacharidy a tuky - a začala jsem zapisovat a vařit zdravěji. Hlavně je potřebné jist pravidelně a vyváženě. A dost pít - převážně čistou vodu. Začala jsem chodit cvičit + jsem cvičila i doma. A váha šla pomalu dolů. Je důležité se jen nevážit, ale i měřit, jelikož váha se nemusí hýbat, ale CM ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
9.4.18 12:14

@Anonym_kaO Ahoj, děkuji za reakci. :hug: Mohla bys mi trošku rozepsat, jak přesně jíš? A jak sis upravila sacharidy a tuky? Já mám pořád strašně nafouklé břicho, jíst se snažím zdravě, ale sem tam něčím zhřeším.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
9.4.18 13:12

@nedline taky si můžeš vypočítat přibližně, jaký by si měla mít příjem https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka a pak se snažím dodržovat, ze jim cca 5× denně, ze začátku jsem si to zapisovala do aplikace (v mobilu) kalorické tabulky - abych věděla co a jak. Snažím se volit zdravější potraviny: když pečivo, tak zitné, když maso, tak libové. A vždy zelenina. Každé jídlo musí obsahovat, jak sacharidy, tak tuky tak i bílkoviny. Recepty hodně čerpám z webu - mám rada skupinu na FB: jíme a hubneme s Katchabou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí