Hudba k usínání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
4.10.11 12:59

Btw teď jsem mladšího uspala - je v kočárku v kuchyni před sporákem a má „puštěnou“ digestoř. :mrgreen: Též výborné uspávadlo. :lol: Ale matematického či hudebního génia to z něj asi neudělá… :think: :-P 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.10.11 13:03
Wiolla píše:
Angua píše:
Scarlett2011 píše:
Angua píše:
U nás teda zabírá něco takového - asi to má po tatínkovi :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…
Ted jsem klikla na ten tvuj odkaz a kdyz to zacalo hrat, tak se mi tu malej zacal strasne smat. :mrgreen:
Vidíš, jaká dobrá hudba… Ale asi by neusnul :mrgreen:
U tohodle se dá spát??? 8-o :mrgreen:

By ses divila… I já jsem se divila, ale spí se u takové hudby výborně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.10.11 13:05
Wiolla píše:
Btw teď jsem mladšího uspala - je v kočárku v kuchyni před sporákem a má „puštěnou“ digestoř. :mrgreen: Též výborné uspávadlo. :lol: Ale matematického či hudebního génia to z něj asi neudělá… :think: :-P 8-)

Možná odborníka přes spotřebiče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
4.10.11 13:29
Angua píše:
Wiolla píše:
Btw teď jsem mladšího uspala - je v kočárku v kuchyni před sporákem a má „puštěnou“ digestoř. :mrgreen: Též výborné uspávadlo. :lol: Ale matematického či hudebního génia to z něj asi neudělá… :think: :-P 8-)
Možná odborníka přes spotřebiče :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1304
4.10.11 15:04

Tak jsem taky dlouho hledala. První usínáček hrál klasickou melodii co hraje i kolotoč nad postýlkou, jen tlumeně a loudavě. Když se naučil stavět tak si na něj sedal a oddělal ho :mrgreen:
druhýho má tohoto http://www.e-broucek.cz/…colla-ruzovy
ale modrýho, hraje Mozarta a řekla bych, že se mu u toho usíná mnohem líp.
Edit: a když mu vypadne dudlík, tak dudlá uzlík co má na hlavičce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.10.11 15:15
weendulka píše:
Tak jsem taky dlouho hledala. První usínáček hrál klasickou melodii co hraje i kolotoč nad postýlkou, jen tlumeně a loudavě. Když se naučil stavět tak si na něj sedal a oddělal ho :mrgreen:
druhýho má tohoto http://www.e-broucek.cz/…colla-ruzovy
ale modrýho, hraje Mozarta a řekla bych, že se mu u toho usíná mnohem líp.
Edit: a když mu vypadne dudlík, tak dudlá uzlík co má na hlavičce :lol:

Hele, to zní výborně! :palec: Jak dlouho to tu muziku hraje? :think:

Já mám ten šum na necelých 10 minut a musím se vracet a min ještě 1-2× to pustit znovu. Netvrdím, že potřebuji něco na půl hodiny, ale jestli to bude klinkat tu melodii jen půl minuty, tak je mi to na prd… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
4.10.11 15:20

hraje to cca pět minut. Takže někdy ze začátku jsem mu to musela pouštět několikrát než usnul. Ale teď už si to zvládne pustit i sám. Má dvě melodie 1. Mozart a 2. je relaxační a ta hraje tak čtyři minutky a tu mu pouštím když chodí spát přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.10.11 15:50

Díky za info. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
4.10.11 16:42

nase mala ma rada modetrni hudbu, usina pri ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.11 17:06

teda holky, to jsou mi ale prostředky. Zkusím ten vodopád, už dopoledne u něj zabírala, tak uvidíme večer. ale vzhledem k tomu, že už ode dvou spinká venku na sluníčku, tak myslím, že v sedum bude zase zralá na pařbu a ne na spaní. díky za rady. dětem a spinkání zdar. janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4930
25.11.11 18:15

http://www.youtube.com/watch?…

toto je naše uklidňovací a usínací hudba. Pouštěla jsem to malému už do bříška. Po narození, když plakal, jsme mu to zkusili pustit a on to ihned poznal, okamžitě přestal plakat a zaposlouchal se do hudby a pěkně se uvolnil. Zatím to poslouchá 5 týdnů, někdy i půlhodiny pořád dokola než usne a stále ho to plně uspokojuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí