Human design - zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Human design - zkušenosti?
Setkala jste se tu některá s metodou Human design? Jaké jsou vaše zkušenosti a názory?
Já vlastně ani nevím, jak to nazvat - rozbor nebo výklad osobnosti nebo něco takového asi. Setkala jsem se před časem s člověkem, který se tím zabývá, tenkrát to jen stručně zmínil jako jakousi metodu sebepoznání a seberozvoje, což mě zaujalo, protože co jsem na mateřské, pořád přemýšlím, co dál se svým životem a neustále narážím na zasuté „kostlivce“ z minulosti, kteří jsou mi přítěží a potřebovala ych je zpracovat. Řekla jsem mu tenkrát, že bych se o tom ráda dozvěděla víc a on se mi teď ozval a domluvili jsme si informační schůzku.
Udělala jsem bohužel chybu, že jsem si o tom předem nenašla nic na internetu a šla na schůzku naprosto bez představy, oč jde. Čekala jsem nějakou psychologickou metodu, koučing nebo něco takového a ono se to ukázalo být bližší spíš horoskopům, čakrám a podobným ezoterickým věcem, kterým obecně moc nedůvěřuju. Nicméně na té informační schůzce dotyčný člověk některé moje povahové rysy a problémy poměrně přesně odhadl, takže kus psychologického nadání určitě musí mít taky. Sdělil mi cenu za kompletní analýzu, která není zrovna nízká, a dohodli jsme se na časovém horizontu, kdy mu dám vědět, jestli mám zájem. A já jsem teď na vážkách. Jak říkám, ezoterice obecně a všem těmhle metodám moc nevěřím, na druhou stranu si říkám, že je to dost možná jenom jakýsi vnější obal a že ve skutečnosti ten člověk bude dělat přesně totéž, co dobrý kouč nebo terapeut - klást správné otázky a směřovat moje přemýšlení správným směrem, abych si odpovědi našla sama (to mi vpodstatě vyplynulo z toho úvodního setkání). Přemýšlím teď, jestli to za ty peníze stojí nebo je to naprostá blbost a sedla bych na lep podvodníkovi. Ráda bych si přečetla konkrétní zkušenosti. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!