Kartářka Jablonec nad Nisou

7
17.4.15 13:12

kartarka jablonec nad nisou

Zdravim. nevite nekdo o kartarce v jablonci? popripade jake mate zkusenosti? cena, cas, doba objednani, spokojenost??dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1179
17.4.15 13:35

Ahoj, zkus na fb skupinku Jablonecká máma. Tam se nedávno kartářky řešily. Co si pamatuju, tak byly hodně spokojené s nějakou u hřbitova a na Horním náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.4.15 21:26

Ahoj. Já sice neporadím, možná spíše odradím.. U té u hřbitova jsem byla cca před pěti lety. Byla úplně mimo, jak co se týče přítomnosti tak budoucnosti. Pár dní přede mnou u ní byla i moje sestřenice a oběma nám řekla, že si za dva roky vezmeme za muže vysokého blonďáka s modrýma očima a v uniformě a budeme s ním mít dvě děti.. No comment :? Asi prostě jen říkala to, co by asi každá mladá holka ráda slyšela :-) Ale dřív prý byla dobrá, snad údajně propadla alkoholu. Toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.8.15 19:17

Ahoj, já byla u paní Miškové na horním náměstí a zatím mě vše vychází :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.15 09:50

kontakt

Mohu poprosit kontakt na paní Miškovou? U p. Frísové jsem byla tay a rekla mi uplne to samy, ze budu mitvysokeo, modrookého blondaka, rikala mi presne to, co chci slyset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.15 09:04

M

Ahoj, byl bych také moc rád jestli máte nějaký kontak na tu paní Miškovou kartářku, nikdy jsem nebyl u kartářky ale rád bych to zkusil. Napíšete mi kontakt na ní? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.11.15 13:48

Tak mě u frisove zatím vše vyšlo, že se mi narodí holčička ( nevěděla, že jsem těhotná), že bude mít taťka zdravotní komplikace aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.8.16 18:32

Mohla bych poprosit také o kontakt na paní Miskovou? Jednou jsem u ni byla (cca před třemi lety) a zatim mi vse vychází. Zasla bych za ni znova, jen nemam kontakt. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.8.16 21:51

@Niky.Nici
Taky prosim na kontakt pani Miskovou děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.11.17 19:51

Prosim

Prosím, napište mi nový kontakt na kartářku z horního náměstí jbc. Nemůžu se jí dovolat. Děkuji šarka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.18 19:11

Dobrý den, mohu také poprosit o kontakt na paní Míškovou, pokud ho už někdo máte? Děkuji Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
29.1.18 14:37

Mohla bych také poprosit o kontakt na tu paní Míškovou? Děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
24.4.18 20:02

Zdravím. Mohla bych poprosit o kontakt na paní Miškovou?. Nemůžu jí nikde na internetu najít. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.20 18:49

Dobrý den máte zkušenost z kartářkou voplakalovou? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.20 10:45

Dobrý den,

pošlete mi někdo prosím kontakt na kartářku paní Miškovou z Jablonce? Děkuji :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat