Kartářka Jablonec nad Nisou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kartarka jablonec nad nisou
Zdravim. nevite nekdo o kartarce v jablonci? popripade jake mate zkusenosti? cena, cas, doba objednani, spokojenost??dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, zkus na fb skupinku Jablonecká máma. Tam se nedávno kartářky řešily. Co si pamatuju, tak byly hodně spokojené s nějakou u hřbitova a na Horním náměstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já sice neporadím, možná spíše odradím.. U té u hřbitova jsem byla cca před pěti lety. Byla úplně mimo, jak co se týče přítomnosti tak budoucnosti. Pár dní přede mnou u ní byla i moje sestřenice a oběma nám řekla, že si za dva roky vezmeme za muže vysokého blonďáka s modrýma očima a v uniformě a budeme s ním mít dvě děti.. No comment
Asi prostě jen říkala to, co by asi každá mladá holka ráda slyšela
Ale dřív prý byla dobrá, snad údajně propadla alkoholu. Toť moje zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já byla u paní Miškové na horním náměstí a zatím mě vše vychází ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kontakt
Mohu poprosit kontakt na paní Miškovou? U p. Frísové jsem byla tay a rekla mi uplne to samy, ze budu mitvysokeo, modrookého blondaka, rikala mi presne to, co chci slyset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
M
Ahoj, byl bych také moc rád jestli máte nějaký kontak na tu paní Miškovou kartářku, nikdy jsem nebyl u kartářky ale rád bych to zkusil. Napíšete mi kontakt na ní? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě u frisove zatím vše vyšlo, že se mi narodí holčička ( nevěděla, že jsem těhotná), že bude mít taťka zdravotní komplikace aj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla bych poprosit také o kontakt na paní Miskovou? Jednou jsem u ni byla (cca před třemi lety) a zatim mi vse vychází. Zasla bych za ni znova, jen nemam kontakt. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim
Prosím, napište mi nový kontakt na kartářku z horního náměstí jbc. Nemůžu se jí dovolat. Děkuji šarka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohu také poprosit o kontakt na paní Míškovou, pokud ho už někdo máte? Děkuji Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla bych také poprosit o kontakt na tu paní Míškovou? Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím. Mohla bych poprosit o kontakt na paní Miškovou?. Nemůžu jí nikde na internetu najít. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
pošlete mi někdo prosím kontakt na kartářku paní Miškovou z Jablonce? Děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit