Rádio se samo zesílilo na maximum...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2156
13.4.15 19:50

Rádio se samo zesílilo na maximum...

Ahoj holky,

začala jsem pracovat na jednom místě, kam se jede úzkou silnicí přes hluboký les. Když projíždíte lesem, je na jedné straně hřbitov, obklopený starou oprýskanou zdí a kostel. Celé to místo působí dost ponuře i ve dne…
Někdy končím až za tmy a pak jedu pomalinku, abych nesrazila srnku. Když projíždím kolem tohohle místa, připadám si jako v hororu, ticho, nikde nikdo, žádný dům, jen stromy, jejich stíny a tenhle hřbitov. Vždycky se mi uleví, když se les rozestoupí a vyjedu ven do vesničky.
Rozhodla jsem se tam jít ve dne podívat s dětmi, abych trochu zkrotila fantazii. Uvnitř ten hřbitov nebyl už tak hrozný, celkem upravený…Zjistila jsem, že na tom místě bývala kdysi vesnice s panstvím a za nějaké války ve středověku ji vybili a vypálili. Zbyl jen ten kostel.
No, tak jsem se teda uklidnila a včera večer jedu zase pomalu z práce, projíždím kolem hřbitova a říkám si v duchu: „Už se tady nebojím, je to pohodové místo…“ V rádiu zrovna hráli potichu Scorpions. Já obě ruce na volantu a najednou slyším, jak se hudba rychle zesiluje, až začne řvát na plné pecky, čísla na displeji se sama měnila.
Rádio jsem hned vypla a modlila se celou zbylou cestu domů :mrgreen:
Možná to byla nějaká technická závada, každopádně se mi to za celý roky, co tohle auto mám, nestalo…Asi příště přiberu nějakou srnku na spolujízdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
13.4.15 19:59

8o ja bych byla posr..a strachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
13.4.15 20:02

No to já taky. Já na hřbitov ani nechodím. Je mi tam zima a je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
13.4.15 20:03

Že vy si tohle necháte vždycky na večer! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
13.4.15 20:04

Kdybys videla co si kolikrat sam od sebe dela muj chytrej mobil.. :)

Ale radio je fakt divny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
13.4.15 20:06

Večer je klid, děti jdou spát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

Já jsem to jen přečetla a už se bojím. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144

Uuuuuu 8o by mě… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.4.15 20:08

@Petullka82 To se dá lehce vysvětlit - elektrotechnika ze střední školy. Hlasitost na tom autorádiu se určitě seřizuje dvěma tlačítky „zesílit/zeslabit“, je to tak? No ta tlačítka ovládají dva vstupy integrovaného obvodu, kterému se říká „čítač“. Ve skutečnosti je to mnohapolohový přepínač. Když přijde signál na jeden ze dvou vstupů, tak přepne buď „o stupeň nahoru“ nebo „o stupeň dolů“. No a buď dovnitř těch ovládacích tlačítek kápla nějak kapka vody nebo jsi projela blízko elektrického vedení, nebo třeba v tu dobu byl „ve vzduchu“ chvilkově větší elektrický náboj ( i v našich zeměpisných šířkách toto vyvolává v noci „polární záři“) a podobně. Je hodně podnětů, ale podstatné je, že na vstupu regulátoru hlasitosti se objevil chybový signál. Tož tak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
13.4.15 20:12

@Petullka82 presne takhle s tim radiem to bylo v nejakem filmu, ne? :think: bala bych se teda pekelne, je to strasidelne 8o ono to muze mit nejake vysvetleni z fyziky, nejake pole ci co, ale taky to muze byt minulosti toho mista…fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
13.4.15 20:13
@MarkétkaU píše: Že vy si tohle necháte vždycky na večer! :D

Zejo.. Volal mi ted chlap, ze jede domu jestli mu otevru garaz.. Ted se ale bojim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
13.4.15 20:14

A to já jsem realista jak stehno… Takže sis prostě přitáhla nějakýho ducha a jak jste jeli kolem, tak ohulil rádio na plný koule :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
13.4.15 20:17
  • Citovat
  • Upravit
18305
13.4.15 20:19
@Xiraxinek píše:
A to já jsem realista jak stehno… Takže sis prostě přitáhla nějakýho ducha a jak jste jeli kolem, tak ohulil rádio na plný koule :D :D :D

A co kdyby to byl sám Patrick Swayze? Ten by se vám, děvčata, určitě líbil… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
13.4.15 20:20
@Jura007 píše:
A co kdyby to byl sám Patrick Swayze? Ten by se vám, děvčata, určitě líbil… ;)

Týjo, to bych jezdila tam a zpátky, dokud by mi nedošla nádrž :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat