Rádio se samo zesílilo na maximum...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2156
13.4.15 21:10

@Jura007 Dobrej nápad, to bych přestala bát hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
13.4.15 21:14

Ne, nebojte, holky, já budu jediná vzhůru, jinak v hotelu budou ubytovaní hosté a kdybych se jó bála, poletím někoho vzbudit a je to :mrgreen: ale bude to dobrý. Musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.4.15 21:18
@Petullka82 píše:
Ahoj holky,začala jsem pracovat na jednom místě, kam se jede úzkou silnicí přes hluboký les. Když projíždíte lesem, je na jedné straně hřbitov, obklopený starou oprýskanou zdí a kostel. Celé to místo působí dost ponuře i ve dne…
Někdy končím až za tmy a pak jedu pomalinku, abych nesrazila srnku. Když projíždím kolem tohohle místa, připadám si jako v hororu, ticho, nikde nikdo, žádný dům, jen stromy, jejich stíny a tenhle hřbitov. Vždycky se mi uleví, když se les rozestoupí a vyjedu ven do vesničky.
Rozhodla jsem se tam jít ve dne podívat s dětmi, abych trochu zkrotila fantazii. Uvnitř ten hřbitov nebyl už tak hrozný, celkem upravený…Zjistila jsem, že na tom místě bývala kdysi vesnice s panstvím a za nějaké války ve středověku ji vybili a vypálili. Zbyl jen ten kostel.
No, tak jsem se teda uklidnila a včera večer jedu zase pomalu z práce, projíždím kolem hřbitova a říkám si v duchu: „Už se tady nebojím, je to pohodové místo…“ V rádiu zrovna hráli potichu Scorpions. Já obě ruce na volantu a najednou slyším, jak se hudba rychle zesiluje, až začne řvát na plné pecky, čísla na displeji se sama měnila.
Rádio jsem hned vypla a modlila se celou zbylou cestu domů :mrgreen:
Možná to byla nějaká technická závada, každopádně se mi to za celý roky, co tohle auto mám, nestalo…Asi příště přiberu nějakou srnku na spolujízdu :mrgreen:

A kdybys ho nevypla, tak bys asi za chvilku uslysela dopravni zpravodajstvi - tomu se rika RDS taky to tak mame v aute nastavene, vzdycky to navterinu presne nevyjde a tak se zesili kus predpovedi pocasi atd… :lol: :lol: :lol: nekdo si hral s tvym radiem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
13.4.15 21:21
@Pudloslava píše:
A kdybys ho nevypla, tak bys asi za chvilku uslysela dopravni zpravodajstvi - tomu se rika RDS taky to tak mame v aute nastavene, vzdycky to navterinu presne nevyjde a tak se zesili kus predpovedi pocasi atd… :lol: :lol: :lol: nekdo si hral s tvym radiem

Presne to me napadlo, ze pak nejspíš následovalo dopravní info :D nam to tak dela bezne a nesnáší to, bo se vždycky leknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
13.4.15 21:21

@Pudloslava to znám u jiných, ale moje rádio tohle nedělá…nikdy dřív a ani dneska, máme ho puštěný pořád, takže to vím stopro. Bylo by to velmi milé vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.4.15 21:26
@Petullka82 píše:
@Pudloslava to znám u jiných, ale moje rádio tohle nedělá…nikdy dřív a ani dneska, máme ho puštěný pořád, takže to vím stopro. Bylo by to velmi milé vysvětlení :kytka:

stejne bych se prikklanela k cemukoli jinemu, nez k ducharine.
nam jeden cas sam od sebe zamykal a odemykal dvere u auta central, proste jsi treba nakladala nakup a najednou bzzz-cvak a auto bylo zamceny - to bys uz asi byla mrtva strachy, ze jo :-) ja se jen bala, aby nezustaly klice uvnitr. Manzel to pak opravil
proste elektronika je sice nad chapani kohokoli, kdo neni inzenyr, ale to neznamena, ze je v tom neco nadprirozeneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
13.4.15 21:26

Ten kostelik vypada krasne. to misto ma neco do sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
13.4.15 21:29

@Pudloslava tohle mi dělá auto taky, nenapadlo by mě se bát. jen klíčky nechávám během nasedání na střeše, mám jen jedny a k tomu dvě malý děti. to je něco v nastavení spíš, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.4.15 21:32
@Petullka82 píše:
@Pudloslava tohle mi dělá auto taky, nenapadlo by mě se bát. jen klíčky nechávám během nasedání na střeše, mám jen jedny a k tomu dvě malý děti. to je něco v nastavení spíš, hm?

no nevim, povrtal se v tom a uz je to dobry.
a proc te teda desi radio a ne central?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.4.15 21:38

Nejlepší by bylo, kdybys sem místo fotky dala nějaký krátký video, jak projíždíš kolem kostela a někdo by tam šíleně vybafnul :mrgreen:
a my všechny bychom si to soustředěně prohlížely :mrgreen:
bála jsem se, aby něco nevylítlo i z tý fotky. když jsem jí rozklikla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
13.4.15 21:39

@Pudloslava To bys asi v tu chvíli musela sedět vedle mě…mám to auto čtyři roky a za celou dobu se mi nestalo, aby se mi rádio zesílilo z cca 11 na 37 samo od sebe, když musíš otočit manuálně čudlíkem. Byl to šok jak pro uši, tak pro oči, jak jsem viděla se čísla na displeji měnit, moje ruce přitom na volantu. K tomu to bylo hned po myšlence, že už jsem na tom místě v klidu…
Centrál zlobí celou dobu, ten neřeším, navíc jsem od víc lidí slyšela, že to bývá v nastavení. Ale je fakt, že se auto nikdy nezamkne, když fakt potřebuju, třeba zapomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
13.4.15 21:42

@justy2 Né, to místo je sice takový tajemný, ale ve dne a přímo na hřbitově je to pěkný. Stojí to tam za návštěvu. Ve dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
13.4.15 22:12
@Petullka82 píše:
Takhle to vypadá ve dne z cesty, po které jedu…

Nemohla bys mi, prosim, napsat, kde ten kostel je? Je mi to nejake zname, klidne do SZ. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
529
13.4.15 22:47

Na duchy taky věřim a bojim bojim.. ale kamarád mě vždy uklidňoval, že co si domu nepustim, to ram mít nebudu.. takže co si k sobě nepustíš to ti neublíží :) <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.4.15 00:54

Ja sla vcera spat, nastavila jsem televizi na Decko a a vypnula (jako vzdycky).. uz jsem byla skoro v loznici a najednou se televize sama zapnula na Novu a bezela Kriminalka.. taky jsem mela ritku stazenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat