Rádio se samo zesílilo na maximum...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tamtama píše:
Ja sla vcera spat, nastavila jsem televizi na Decko a a vypnula (jako vzdycky).. uz jsem byla skoro v loznici a najednou se televize sama zapnula na Novu a bezela Kriminalka.. taky jsem mela ritku stazenou
taky bezny, nastaveny nahravani. deti mackaj cudliky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste taky byvaji u nas takove vterinove vypadky proudu, clovek to trabas u pocitace ani nezaznamena, hodiny se kolikrat ani nevymazou ALE vzdy se pak zapne televize a zazvoni zvonek ![]()
hele jedna vec je polekat se, kdyz to clovek nezna - to je OPK. Druha vec je bat se a myslet si, ze to nejaky duch, to je pakarna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak určitě se dá ke všemu nakonec najít logický vysvětlení. Obzvlášť kolem elektrotechniky je toho tolik, že tam se vždycky něco najde ![]()
Ale teda, jak píše @Pudloslava s tím zvonkem
, to se nám stalo. Resp. stává pořád, když vypadne proud. Ale takhle v 1 v noci, kdy člověk spí a vzbudí ho zvonek, člověk probuzenej neví, která bije a čučí z toho okna, tam nic, tak čeká, jestli na něj někdo bafne nebo co ![]()
- Citovat
- Upravit
@Pudloslava
Presne tak. Zvlášť tyhle věci kolem elektroniky se podle mě dají vysvětlit, a i když člověk nemá vzdělání v oboru, tak by měl stačit zdravy rozum.
.
- Citovat
- Upravit
Já chápu, že je někdo prostě materialista, já ne. Beru to vždycky půl na půl, technika versus neviditelný svět. Možná kdyby u mě tak silně nefungovala intuice, která taky nejde logicky vysvětlit, by to bylo jiný.
Takhle věřím, že jsme nesmrtelné duše, odkládající pouze svá těla. Že některé duše tu můžou uvíznout a nepřejít dál, že některé se můžou vracet(třeba z lásky, uvpozornit nás na něco) a že pokud se někde stane něco opravdu silného, zůstane na místě tzv. imprint a citlivější to můžou vnímat.
Vím, že se nemá cenu bát. Děkuju všem za reakce, pomohly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hrozne jednoduché. samozrejme to místo je energeticky hrozne silné a lze predpokladat ze je tam hodne dušicek co nenasli cestu ke svetlu a porad jsou uvezneni mezi svety…víš proc se to stalo? Vycítily tvůj strach tak te pozdravili ![]()
Ono neni zase tolik lidí co jsou otevreni temto vecem a dušičky uveznené mezi svety volají haloo ja jsem tady…volají o tvou pozornost. Jinak bych rekla ze jsi hodne senzitivní kdyz se ozvali zrovna tobe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ga Briela ahoj, děkuju. jak to máš ty, vnímáš tyhle věci? hodně mi pomohla jedna moudrá holčina, napsala mi o andělech, takže už mám v autě jejich obrázky a prosím je o ochranu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já spís cítím jejich přítomnost, ale očima je nevidim a nikdy nevidela, asi bych se hrozne bala..ale cítit je neni zas takové psycho..
jo na andele je spoleh hodne ulehčují cestu zivotem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit