Vidí dcera duchy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.3.15 13:36

Vidí dcera duchy?

Moje 5ti letá dcera v noci křičí, že tam a tam, je nějaký škaredý pán, nebo paní a ukazuje na to místo. Nedávno měla hysterický záchvat pláče, protože se bála. Neděje se tak jen ve tmě. Podotýkám, že jsme se stěhovali, a ty stavy mívá i v novém bytě, jako v tom starém. Teď je sice delší dobu klid. Může vidět duchy, nebo to je jen její fantazie?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
26.3.15 13:41

Může..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.15 13:43

Muj 3lety syn mi porad rika, ze s námi někdo bydli.. Často se zastaví a jen tak se rozhlíží po místnosti.. Mel období, kdy nevydržel v jídelně, kde máme jídelní stůl, hrozne se tam bal, ale nebylo ceho..
Takze uz jsem nad tím také přemýšlela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.15 13:43

@WERISKA Jéžiši,a to se ti duchové přestěhovali s náma? Taky kolikrát říká, co ten pán/paní říkají a dělají.

• Citovat
  • Upravit
33155
26.3.15 13:45
@Anonymní píše:
@WERISKA Jéžiši,a to se ti duchové přestěhovali s náma? Taky kolikrát říká, co ten pán/paní říkají a dělají.

Přestěhovat nevím, spíše tam byl jiný…
Já tomuto věřím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.3.15 13:47

Nase dcera toto dělá taky a to jsou ji 3.Pamatuji si, ze kdyz jsem byla malá, vidivala jsem postavu holčičky. A vic dospělých mi řeklo, ze videli duchy jako deti. Dokonce i muj synovec. Četla jsem kdysi knihu na toto téma a tam bylo řečeno, ze děti vidi to, co my dospeli uz davno ne, protoze jsme prestali verit…Vzdycky se dcery zeptam, jestli ji ten člověk ubližuje a kdyz mi odpovi, ze ne, ze se usmiva, tak ji reknu, ze se nema ceho bat. Treba vidi nekoho z rodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
26.3.15 13:48

Já jsem hodně nevěřící člověk. Nevěřím v podstatě na nic.

Nicméně 2,5 letý syn měl to stejné. Ukazoval na něco co se pohybovalo a hystericky křičel. Nemohla jsem ho pustit a byl úplně strachem šílený. Nebýt toho že se „to“ pohybovalo bych si myslela že viděl stín nebo tak něco… Ale tohle mě dost nahlodalo… Takže odpověd je může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
26.3.15 13:48

Myslim ze muze. Nekdo to vnima citliveji nez ostatni lide. A zaclo az ted nekdy?
Podobne diskuze tu jsou, tak zkus pohledat. Ale vzdycky me z nich tak trochu mrazi, kdyz je ctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
26.3.15 13:50

K tomu stěhování - ono v podstatě v každém bytě/domě někdy někdo zemřel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
26.3.15 13:50

Ahoj, kontaktuj tady na emimi holčinu Elata, zabývá se tím a umí pomoct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.3.15 13:51

Ano, říká se, že děti a zvířata duchy vidí…taký tomu věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.3.15 13:53

Může to být někdo z vašich blízkých zemřelých, které jste nepropustili ze svých srdcí a jsou pořád s vámi. Já měla takhle 7 let babičku u sebe. Neviděla jsem ji, ale cítila, občas mě ovanulo v zavřené místnosti. Nakonec jsem ji pomocí nějaké čarodějky propustila, smířila se s její smrtí a je pryč. Takže určitě může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.3.15 13:55
@Anonymní píše:
Moje 5ti letá dcera v noci křičí, že tam a tam, je nějaký škaredý pán, nebo paní a ukazuje na to místo. Nedávno měla hysterický záchvat pláče, protože se bála. Neděje se tak jen ve tmě. Podotýkám, že jsme se stěhovali, a ty stavy mívá i v novém bytě, jako v tom starém. Teď je sice delší dobu klid. Může vidět duchy, nebo to je jen její fantazie?

děti jsou mnohem vnímavější, takže ano, může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
26.3.15 13:58

No těžko říct. Může a může to být i fantazie. Děti někdy nerozlišují mezi realitou, snem a fantazií. Nám dcera asi 2 týdny říkala, že jí v noci chodí budit divný pán a kouká na ni. Pak jsme odjeli na 2 týdny pryč a po příjezdu už se nic nedělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.3.15 14:08
@Anonymní píše:

upřímně může to být obojí a zda to je její fantazie nebo vidí duchy ti nikdo neřekne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat