Vidí dcera duchy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Menora
26.3.15 14:10
@Anonymní píše:
Moje 5ti letá dcera v noci křičí, že tam a tam, je nějaký škaredý pán, nebo paní a ukazuje na to místo. Nedávno měla hysterický záchvat pláče, protože se bála. Neděje se tak jen ve tmě. Podotýkám, že jsme se stěhovali, a ty stavy mívá i v novém bytě, jako v tom starém. Teď je sice delší dobu klid. Může vidět duchy, nebo to je jen její fantazie?

Já se pokaždé, když něco takového čtu nebo od někoho osobně slyším, kloním k racionálnímu vysvětlení. A skutečně jsem přesvědčená o tom, že víc jak 90% věci je vysvětlitelných i když tak na první pohled vypadat nemusí. Viděla bych v tom spíše dětskou fantazii, kterou my jako dospělí už nemůžeme úplně pochopit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.15 14:20

Úplně mi běhá mráz po zádech. Teď mi dcera řekla, že tomu pánovi neviděla do obličeje, že měl černý obličej. Pak mu řekla, ať jde pryč, a od té doby se neobjevil. Takže možná proto ten současný klid :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1027
26.3.15 14:21

Já věřím, že určitě duchy vidět může. Jak tady někdo psal, my už nevěříme, tudíž nevidíme. Vzhledem k tomu, že mám babičku, která věří celý život a také vidí stále (má i plnící se sny, chodí se s ní rozloučit duchové z rodiny, když někdo umře). A dále se mi líbilo vysvětlení další paní, že pokud se usmívá, nemusí se dítě bát, to je pěkné. Já silně věřím v anděly, takže určitě u své prozatím nenarozené holčičky budu toto rozvíjet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7200
26.3.15 14:21
@Menora píše:
Já se pokaždé, když něco takového čtu nebo od někoho osobně slyším, kloním k racionálnímu vysvětlení. A skutečně jsem přesvědčená o tom, že víc jak 90% věci je vysvětlitelných i když tak na první pohled vypadat nemusí. Viděla bych v tom spíše dětskou fantazii, kterou my jako dospělí už nemůžeme úplně pochopit.

a zažila jsi to někdy?

já jsem taky byla vždy racionální a myslela si že je to fantazie. Jenže pak to měl syn. Ukazoval na místa kde nic nebylo, ani stín, nic. A byl vyděšený k smrti. Po tomhle už prostě jsem navrtaná. A to se mnou nějaké vyprávění nic nedělalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
26.3.15 14:26
@Aletheia píše:
a zažila jsi to někdy?já jsem taky byla vždy racionální a myslela si že je to fantazie. Jenže pak to měl syn. Ukazoval na místa kde nic nebylo, ani stín, nic. A byl vyděšený k smrti. Po tomhle už prostě jsem navrtaná. A to se mnou nějaké vyprávění nic nedělalo…

U svého dítěte nikdy, já sama jako dítě ano. Byla jsem i svědkem věcí, ze kterých mi bylo opravdu úzko, ale nikdy jsem se nedokázala přehoupnout na tu „druhou stranu“, stále si myslím, že existuje vysvětlení, jenom my ho ještě neznáme. Věřím, že lidská psychika má taková zákoutí, kterým jsme doposud nebyli schopni plně porozumět, stejně tak lidský mozek. A to zároveň musím upřímně přiznat, že pro věci, které jsem zažila nemám logické vysvětlení, ale možná mi jen chybí vzdělání v určitých oborech. :)

• Citovat
  • Upravit
25123
26.3.15 14:27

@Aletheia víš já to zažila, je spousta věcí mezi nebem a zemí 8)

a taky je spousta vesmírů a různých světů… a právě proto souhlasím i s @Menora

já bych to prostě zas tak nehrotila…oni „duchové“ nebo jak to nazýváte zas na Vás nemůžou jen tak skočit :D stejně jako vy nemůžete jen tak do jejich světa… stejně jako je spousta nevysvětlených jevů v našem světě…stačí sio přečíst něco málo z astrofyziky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
26.3.15 14:33

My mame v loznici „pana“. Vetsinou u lampy na strope, ale i v koute nekdy. Nezpochybnuji, ze ho tam dcera (2 a pul r.) vidi. Nic ji nedela, jen tam je. Tak to neresim. Nocni besy ma non stop od narozeni, ale spojitost to zrejme nema, Jen moc proziva sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
26.3.15 14:33

@brumdinka Nemůžou jen tak skočit… No, já to zažila v bývalém bytě a nikdy to nikomu nepřeju zažít. Když za vámi stále někdo chodí a hlídá vás…a já nevím co. A vy máte pocit beznaděje a občas i takový, že by bylo lepší vyskočit z okna…a to jsem opravdu racionálně uvažující člověk, který dost dlouho studoval biologii. Hold mezi nebem a zemí skutečně něco je, a my bohžel víme jen pramálo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
26.3.15 14:36

My meli v loznici „babu“ (sun tehdy 19 mesicu)- moje mama zemrela pred 3 lety, je fakt ze od te doby se u nas deji zvlastni veci, takze ano, za me muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
26.3.15 17:59

Může. Moje starší dcera v 10 měsících hodně vnímala duchy na hřbitově. Hned za hřbitovní bránou se zděšeně rozhlížela, tiskla se ke mě v náruči, plakala a něco sledovala. Přestala až tehdy, když jsme z brány vyšli ven. I materialisticky založený partner tehdy s námi byl a vůbec nepochyboval, že něco viděla. Požději, když se narodil mladší syn a bylo mu 15 měsíců mi zemřel bratr a on v té době začal ukazovat v chodbě ke dveřím, že tam stojí pán a ještě tak půl roku si s tím pánem něco povídal, bral mě za ruku za ním.. Já jsem z toho strach neměla, vždycky jsem bráškovi poděkovala, že se za námi přišel podívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.3.15 18:13

@juchinka to je hezké :andel:… jinak to, že je miminka vidí je známé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.15 19:48

Tak u moji dcery to začlo právě až tak před 2 lety.Jako miminko nic. A co se týče těch snů, když zemřela babička, dost často se mi o ní zdávalo. Ted už ani ne.Ale na duchy věřím, a stejně je nevidím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.15 19:53
@Renysek28 píše:
Ano, říká se, že děti a zvířata duchy vidí…taký tomu věřím…

Tak u zvířat jsem se přesvědčila taky. Naši mají psa, a ten kolikrát z ničeho nic začal štěkat na prázdné místo.

• Citovat
  • Upravit
829
27.3.15 07:52

Nám se taky přihodilo prakticky 2× totéž. Mám dvě holčičky, a když bylo té první kolem dvou let, spala v pokojíčku a tak tři noci za sebou plakala, že vidí nějakého vousatého pána. stát na jednom místě. Na dva roky už uměla nádherně mluvit, takže to popsala pěkně a moje druhá holčička, je od ní o dva roky, tak když začala spávat s ní v pokojíčku, klem těch dvou let, tak ukazovala na úplně stejné místo a říkala, že je tam pán. Manžel říkal, že je to odraz z luice, obě dvě ukazovaly ke skříni na které bylo zrcadlo, někdy se odrážel stín z lampy nebo ze smrků, co jsme mívali na dvoře. Ale i tak mě to celkem děsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.3.15 09:55

@ledmed zrcadlo je brána do jiných světů, proto dříve neexistovalo, aby bylo v ložnici popř. se zakrývalo…pamatuju si, že moje babička v chalupě jej měla vždy zakryté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat