Vidí dcera duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@KayaRepublic Jasně,realita je krásná. Já žiju ráda a šťastně. Problémy mám jako každý běžný smrtelník, ale všechno je o postoji k životu. Mě pohled na svět hodně nastartoval život, to když jsem viděla umírat mladé a nevyléčitelné lidi..a vlastně nejenom mladé. To…,když člověk zjistí, co oni by všechno ještě chtěli, ale už prostě nemají čas. Nebo i to, když celý život zachraňujeme zvířata v příšerném stavu, to, jak se od nás dospěláků učí naše děti..atd. A že mám vize? Mám. Mám je od dětství a vím, že to schizofrenie není, protože ta se projevuje úplně jinak a je mi úplně šumák, jestli se to někomu líbí nebo ne.Za psychiatrem si nezajdu, nemám důvod v sobě cokoliv utlumovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KayaRepublic píše:
Rikaji tomu myslim „indigove“ deti. Ja jsem obecne k tem vecem new age dost skepticka. Asi proto, ze jsem si prosla fakt nekolik let mezi ruznymi leciteli a samany a to jeste v puberte a adolescenci a hodne tech lidi jsou fakt sahly, a to i mravne… Ale zase mam sama spoustu „metafyzickych“ zkusenosti, ci u nekoho v rodine, ktere samozrejme jdou vysvetlit i biochemicky (treba stejne jako nektere stavy lidi, kteri prozili klinickou smrt), ale proc to nebrat tak, ze proste existuje neco vic…treba to muzeme nazyvat intuice, nebo nejake vlny, ktere jsou neviditelne…ja nevim…Mimochodem holky znate tyhle dvojcata? http://www.psychictwins.com/ Sleduju jejich predpovedi uz nekolik let, delaji je vzdycky na zacatku roku, pousteji to na radiu a predpovedeli utok na WTC v New Yorku i to co se ted stalo ve Francii a prave upozornuji na vliv intuice…Ten zaznam o Francii jsem sama na zacatku roku poslouchala (da se najit na youtube)…
Ty dvojčata mě zajímají, kdy a kde bude možné si přečíst co předpoví na další rok?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 píše: ..takže když mám vize, mám schízu jo? Jak mi vysvětlíte teda tohle (i když to není jedinné, ale píšu jen pro ukázku). Vize mívám v záblezcích…záblesky…vlak, hluk, krev na sněhu i ve vlaku, pláč dětí a křik lidí…Měli jsme na druhý den jet na výlet vlakem.Bylo to na dovolené. Nejeli jsme, díky tomu, co jsem viděla. Večer jsme se dozvěděli, že vykolejil vlak a bylo tam plno zraněných. ten vlak, s kterým jsme měli jet..
Máš štěstí, že máš tyhle vize. Také bych si přála mít možnost takto ochránit svou rodinu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KayaRepublic píše:
Tak kdybys zasla za psychiatrem, ze mas zablesky jeste pred tim nestestim, tak verim, ze by ti neco predepsal…Nemyslis?![]()
To jsem mela na mysli…Ne, ze mas schizu ty…Vsak jsem psala, ze mam take sve zkusenosti s intuici…
On by předepsal něco úplně každému, tam jde o peníze a o byznys.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn píše:
Ty dvojčata mě zajímají, kdy a kde bude možné si přečíst co předpoví na další rok?
pousti to na jednom new age radiu a pak se to da pustit na youtube…
A jestli te zajima, jak rozvijet svou intuici, tak muzes od tech pani poridit knizku primo na toto tema…ty schopnosti ma podle nich i podle me kazdy..
Příspěvek upraven 06.12.15 v 15:36
- Citovat
- Upravit
@Caitlyn píše:
On by předepsal něco úplně každému, tam jde o peníze a o byznys.
No tak ja si nemyslim, ze kazdemu psychiatrovi jde o penize…Pohybuju se v oboru…Proste se pocita s tim, ze vize = halucinace…samozrejme jsou osviceni psychiatri, kteri na veci nekoukaji tak zjednodusene a budou trosku vice analyzovat vzniklou situaci…
- Citovat
- Upravit
@Caitlyn píše:
Máš štěstí, že máš tyhle vize. Také bych si přála mít možnost takto ochránit svou rodinu…
Víš co, ted je to třeba dobré a už mi to nevadí. Jsem dospělá a vím, že jak začnu mít záblesky, které mám ještě spojené s tím, že je mi úplně na zvracení a když si to chci jako v sobě potlačit a reálně vysvětlit, že tohle(prostě něco, nějaká situace) třeba není přece vůbec možné, tak je mi špatně hrozně, až mi to vlastně donutí, to co vidím přijmout..ono se to špatně popisuje.Ale když jsem byla malá, vídala jsem třeba i bouračky cizích lidí, kterých jsem pak byla svědkem, když jsem šla do školy. Hrozně jsem se při tom vždycky bála a nechtěla jsem tohle mít. Doma mi to nikdo nevěřil a máma po mě vždycky sekla odpověď, že kdybych se zaměřila na školu, udělala bych líp. Po narození syna se mi to „hodilo“ jen na varování mě nebo mé rodiny. Někdy mám vizi 2× do týdne, někdy se rok nic neděje. Občas mívám i vize ve spánku a když třeba pro okolí spím, vím jasně, že tohle sen není a hlavně pak zjistim, že to opravdu byla vize.Jen jsem se vždycky akorát děsně bála, abych třeba neviděla někoho umírat…,to bych nechtěla.
A že někomu léčitelé a tihle podivíny připadají švihlí? Já nevim jak kdo, ale mě osobně je to jedno. Já se nikde s nikým neshlukuju, do kostela chodím hlavně o Vánocích s dětmi dívat se na betlémy a sem tam s dětmi skočíme, když slyšíme, že je mše. Sama sebe neřadím k žádné specifické víře, protože nemám ráda davové šílenství a to at se týká čehokoliv. Myslím, že každý člověk, když chce, najde si v sobě věci, které ho těší a v kterých se chce zdokonalovat a nepotřebuje k tomu svolení, jestli tohle ještě patří do kategorie té a té, ale tohle by už neměl. Když si vzpomenu na výraz a poslední reakce faráře, ke kterému jsem musela chodit, abych mohla své dítě nechat pokřtít…on…„máte nějaký dotaz nebo připomínku?“ Já…„víte, frázovitě jsem se křesťanství nikdy neučila, ale přijde mi docela nespravedlivé, když já člověk, který jsem v životě nikdy nikomu úmyslně neublížila, chci své dítě nechat pokřtít a musím odchodit povinná sezení, jinak mi dítě nepokřtíte…dítě, které je malé a bez hříchů..a takový vězeň, který po několikát= úmysně týral a vraždil…,stačí odříkat několikrát modlitbu a je hotovo?“ Řekl mi, že jsem vůbec nepochopila naše setkávání a jsem nepoučitelná a že už nemám chodit. Syn nemůže za to, že má „takovou“ matku
a tak mi ho teda pokřtil. Takže já říkám, že jsem asi nějaký vadný výrobek, kterému byl ale přesto dán dar..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám na škole přednášel psychiatr. Byl hodný, to jo, kdo měl 2,to už byl úplný blb, nebo mu to bylo jedno jak prolézá, ale ten Dr.byl švihlý. Jeho historky byly úžasné, ale jak se ponořil do svého světa vysvětlování, to byl zážitek…mlčky přešel k naší kostře, co stála vzadu ve třídě. Mlčky jí celou osahal od hlavy až k pánvi, kostičku po kostičce, pak se jakoby probral, projel pohledem celou třídu, řekl..„kde jsem to skončil?“ a pokračoval. Když psal na tabuli, celou jí otevřel, rozkročil se jak nejvíc mohl a jak pod elektrickým proudem psal maga slova věty. Ale zas je to jeden z mála Dr.na které ráda vzpomínám. Ale stejně bych se ani psycholog.,ani psychiatrovi nesvěřila. Já chodím občas kvůli své práci na takovou psychol. skupinku, kam chodí kromě mě maminky dětí, které mají problémy s dětmi a i sami se sebou, protože všechno spolu souvisí. Občas se tam objeví i psychoterapeut, který má pomáhat maminkám a opravdu jim pomáhá. Pí psycholožka je přes děti. Baví mě pozorovat a poslouchat ty rady od psychoterapeuta a nedávno mi řekl, že když jsem tam já, že i když nemluvim, že má pocit, že mu lezu až do morku kostí, jak ho testuju
. Psychologie mě totiž vždycky děsně bavila, není to totiž jen o povídání, ale i o řeči těla, která je v některých případech důležitější, než to, co člověk poví.
A některé kartářky, léčitelé…atd, právě na psycholog. hodně hrají. Naučí se ptát tak, aby člověk na sebe řekl co nejvíc a pak to zaobalí zas do psychol.rad.
Jenže jsou i lidé, kteří umí věci, které nejdou vysvětlit nijak logicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 píše:
Víš co, ted je to třeba dobré a už mi to nevadí. Jsem dospělá a vím, že jak začnu mít záblesky, které mám ještě spojené s tím, že je mi úplně na zvracení a když si to chci jako v sobě potlačit a reálně vysvětlit, že tohle(prostě něco, nějaká situace) třeba není přece vůbec možné, tak je mi špatně hrozně, až mi to vlastně donutí, to co vidím přijmout..ono se to špatně popisuje.Ale když jsem byla malá, vídala jsem třeba i bouračky cizích lidí, kterých jsem pak byla svědkem, když jsem šla do školy. Hrozně jsem se při tom vždycky bála a nechtěla jsem tohle mít. Doma mi to nikdo nevěřil a máma po mě vždycky sekla odpověď, že kdybych se zaměřila na školu, udělala bych líp. Po narození syna se mi to „hodilo“ jen na varování mě nebo mé rodiny. Někdy mám vizi 2× do týdne, někdy se rok nic neděje. Občas mívám i vize ve spánku a když třeba pro okolí spím, vím jasně, že tohle sen není a hlavně pak zjistim, že to opravdu byla vize.Jen jsem se vždycky akorát děsně bála, abych třeba neviděla někoho umírat…,to bych nechtěla.
A že někomu léčitelé a tihle podivíny připadají švihlí? Já nevim jak kdo, ale mě osobně je to jedno. Já se nikde s nikým neshlukuju, do kostela chodím hlavně o Vánocích s dětmi dívat se na betlémy a sem tam s dětmi skočíme, když slyšíme, že je mše. Sama sebe neřadím k žádné specifické víře, protože nemám ráda davové šílenství a to at se týká čehokoliv. Myslím, že každý člověk, když chce, najde si v sobě věci, které ho těší a v kterých se chce zdokonalovat a nepotřebuje k tomu svolení, jestli tohle ještě patří do kategorie té a té, ale tohle by už neměl. Když si vzpomenu na výraz a poslední reakce faráře, ke kterému jsem musela chodit, abych mohla své dítě nechat pokřtít…on…„máte nějaký dotaz nebo připomínku?“ Já…„víte, frázovitě jsem se křesťanství nikdy neučila, ale přijde mi docela nespravedlivé, když já člověk, který jsem v životě nikdy nikomu úmyslně neublížila, chci své dítě nechat pokřtít a musím odchodit povinná sezení, jinak mi dítě nepokřtíte…dítě, které je malé a bez hříchů..a takový vězeň, který po několikát= úmysně týral a vraždil…,stačí odříkat několikrát modlitbu a je hotovo?“ Řekl mi, že jsem vůbec nepochopila naše setkávání a jsem nepoučitelná a že už nemám chodit. Syn nemůže za to, že má „takovou“ matkua tak mi ho teda pokřtil. Takže já říkám, že jsem asi nějaký vadný výrobek, kterému byl ale přesto dán dar..
Na mě působíš dobře ![]()
V dětství jsi to musela mít těžké, vidět ty nehody a tak. Aspoň jsi byla určitě oproti vrstevníkům duševně vyzrálejší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 píše:
Nám na škole přednášel psychiatr. Byl hodný, to jo, kdo měl 2,to už byl úplný blb, nebo mu to bylo jedno jak prolézá, ale ten Dr.byl švihlý. Jeho historky byly úžasné, ale jak se ponořil do svého světa vysvětlování, to byl zážitek…mlčky přešel k naší kostře, co stála vzadu ve třídě. Mlčky jí celou osahal od hlavy až k pánvi, kostičku po kostičce, pak se jakoby probral, projel pohledem celou třídu, řekl..„kde jsem to skončil?“ a pokračoval. Když psal na tabuli, celou jí otevřel, rozkročil se jak nejvíc mohl a jak pod elektrickým proudem psal maga slova věty. Ale zas je to jeden z mála Dr.na které ráda vzpomínám. Ale stejně bych se ani psycholog.,ani psychiatrovi nesvěřila. Já chodím občas kvůli své práci na takovou psychol. skupinku, kam chodí kromě mě maminky dětí, které mají problémy s dětmi a i sami se sebou, protože všechno spolu souvisí. Občas se tam objeví i psychoterapeut, který má pomáhat maminkám a opravdu jim pomáhá. Pí psycholožka je přes děti. Baví mě pozorovat a poslouchat ty rady od psychoterapeuta a nedávno mi řekl, že když jsem tam já, že i když nemluvim, že má pocit, že mu lezu až do morku kostí, jak ho testuju. Psychologie mě totiž vždycky děsně bavila, není to totiž jen o povídání, ale i o řeči těla, která je v některých případech důležitější, než to, co člověk poví.
A některé kartářky, léčitelé…atd, právě na psycholog. hodně hrají. Naučí se ptát tak, aby člověk na sebe řekl co nejvíc a pak to zaobalí zas do psychol.rad.
Jenže jsou i lidé, kteří umí věci, které nejdou vysvětlit nijak logicky.
Také bych si přála mít vlastní ordinaci a léčit duše.. Škoda, že jsem si to neuvědomila v době kdy jsem končila základku a rozhodovala se kam jít studovat, dnes bych šla studovat psychologii.
Teď to už nedoženu, už jsem na to asi moc stará a život je tak krátký. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn taky mívám varování když jde o moje milované nebo mě. Prosté vím že něco hrozí, někdy přesně vím co, jindy jen příjde světlo a chvilkový neklid. V dětsvtví to bylo trochu jiné, ted už jsem si zvykla…je to zvláštní, ale jsem za to ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn ne není pozdě. Já pracuji s lidmi, ale v jiném oboru a často říkají, že chodí prostě za mnou, bez důvodu, prostě přijdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn Proc by ne? Me je 34 a studuju psychologii a psychoterapii…Naopak, je to vyhoda, do vycviku mlade moc ani neberou…
- Citovat
- Upravit
Tak kdybys zasla za psychiatrem, ze mas zablesky jeste pred tim nestestim, tak verim, ze by ti neco predepsal…Nemyslis?
To jsem mela na mysli…Ne, ze mas schizu ty…Vsak jsem psala, ze mam take sve zkusenosti s intuici…