Vidí dcera duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@klafina123 píše:
Děti narození po roce 2000 vidí a vědí mnohem víc např. než jejich rodiče. Je potřeba si na to zvyknout. Jinak duše se většinou „nalepí“ na člověka, u kterého je větší pravděpodobnost, že té duši může pomoct. A protože většinou malé dítě vnímá „tyhle“,pro někoho nevysvětlitelné věci víc smysly než rozumem, je to právě ten důvod.
Proč po roce 2000? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn Budu vypadat jak magor že jo? Slyšeli jste nebo četli jste něco o vstupu do 5 dimenze? Po roce 2000 se rodí děti, které nás mají vést. Mají nás připravit na nějakou změnu. A nejde o konec světa..To je zas vysvětlení etrému jiného. Pro tyhle děti, jsou třeba nám nevysvětlitelné nebo nepochopitelné věci úplně normální, jenže zas záleží na rodině a stylu života rodiny, společnosti a tak, jak to to dítě semele. To se takhle po písmenkách děsně blbě vysvětluje-už vidím, jak se někdo chláme, jaký jsem magor. Já mám třeba vize. Vídám nebezpečí mě nebo mé rodiny. vždycky se to vyplnilo a nejde to nijak změnit. jen, když já na to slyším, můžu zabránit sobě nebo někomu z mé rodiny neštěstí. Moje pubertální dítě od mala vídá anděly…,v noci si chodí astrálně létat prý do svých světů. Baví ho se dívat na svoje tělo jak spí nebo i na nás. Bere to tak, jako já třeba beru to, že chodím do práce. A tak to má prostě hromada dětí. Já taky umím astrálně létat, ale mě se to „stalo“ po smrti mojí úžasný kamarádky. No a děti po tom roce 2000 nás mají naučit, že to, co zrovna není tak jasně vidět, že nemůže existovat…a je toho prostě víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123
Já věřím, a téma mě zajímá ![]()
Sama jsem přesvědčená, že jsem v těhotenství slyšela hudbu od anděla.
Ráda bych tvému textu více porozuměla, nejsem si jistá co znamená, že co zrovna není vidět, nemůže existovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn Poslední věta..jsou lidé, kteří negují všechno na co nemůžou sáhnout nebo nemohou reálně vysvětlit. A proto, že jsme prý v téhle víře ve skluzu, rodí se děti, kteří ty bezvěrce (když to tak napíšu) mají vést. Nevim, ale asi něco na tom bude, protože se stále častěji setkávám s dětmi, které plno těhle věcí berou úplně normálně, jako by zapadali do našeho života. A když mluvíš o té hudbě…já se občas vzbudím, že cítím silnou vůni lilie. Nebo tuhle…byla jsem pracovně s dětmi na horách. 2× denně vycházky do lesů. Příroda krásná, to jo, ale děsně se bojim prasat. Bylo po dešti, les voněl takovým tím mokrým spadaným listím. Jenže můj mozek šrotoval, že co bych jako udělala, kdyby se objevili divočáci. Stromy větve vysoko, moje lezecké dovednosti nic moc a stejně…3 malé děti bych na stom na nějakou větev asi vyházet nebo spíš popostrčit nestihla..Najednou vůně…šíleně krásná a intenzivní vůně lilie. Ptám se dcery, kterou jsem měla sebou a která si hrála s dětma a s listama…„Naty, zastv se a chvíli dýchej, co cítíš, když jsme tady v lesíčku?“ Přestala si hrát s dětma a čuchala…„hm, mami, voní to pěkně, jako nějaký perníček nebo kytička, ale jak to? Chaloupka tu není a kytky na podzim nerostou a tady v lese asi ani v létě“ Natahoval do sebe vůni a rozhlížela se. Taky jsem koukala, jestli neuvidim záda nějaké paní, která tu třeba prošla před námi. Ale bly jsme tam sami.Pak se na mě podívala a řekla „,maminko, tak to budou asi Andílci, ty takhle voní“ a šla si hrát, jako by se vůbec nic nedělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menora píše:
U svého dítěte nikdy, já sama jako dítě ano. Byla jsem i svědkem věcí, ze kterých mi bylo opravdu úzko, ale nikdy jsem se nedokázala přehoupnout na tu „druhou stranu“, stále si myslím, že existuje vysvětlení, jenom my ho ještě neznáme.Věřím, že lidská psychika má taková zákoutí, kterým jsme doposud nebyli schopni plně porozumět, stejně tak lidský mozek. A to zároveň musím upřímně přiznat, že pro věci, které jsem zažila nemám logické vysvětlení, ale možná mi jen chybí vzdělání v určitých oborech.
Tak i schopnost vidět duchy je vysvětlení
kdysi byla spousta věcí považována za nadpřirozené jevy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn píše:
@klafina123
Já věřím, a téma mě zajímá
Sama jsem přesvědčená, že jsem v těhotenství slyšela hudbu od anděla.Ráda bych tvému textu více porozuměla, nejsem si jistá co znamená, že co zrovna není vidět, nemůže existovat.
Myslím, že tím bylo myšleno spíš, že „to, že to není vidět, ještě neznamená, že to neexistuje“. Děti nové generace by měly postupně vytvořit velmi odlišnou generaci, ale hodně záleží na tom, jak s tím naložíme. Je pravda, že už teď začínají být lidé obecně otevřenější mnoha věcem, které ještě před nedávnem považovali za naprostý nesmysl. Jenže ona i blbá telepatie má své opodstatnění, jen se k tomu musíme dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 já věřím tomu (a vlastně na to tak trochu čekám), že mě mé dítě naučí jak zacházet s vlastními zmatenými myšlenkami. Jsou věci, které vím, že dokáže pochopit jen zvířata, ale dítě má skělou vlastnost - umí mluvit naším jazykem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 píše:
@Caitlyn Poslední věta..jsou lidé, kteří negují všechno na co nemůžou sáhnout nebo nemohou reálně vysvětlit. A proto, že jsme prý v téhle víře ve skluzu, rodí se děti, kteří ty bezvěrce (když to tak napíšu) mají vést. Nevim, ale asi něco na tom bude, protože se stále častěji setkávám s dětmi, které plno těhle věcí berou úplně normálně, jako by zapadali do našeho života. A když mluvíš o té hudbě…já se občas vzbudím, že cítím silnou vůni lilie. Nebo tuhle…byla jsem pracovně s dětmi na horách. 2× denně vycházky do lesů. Příroda krásná, to jo, ale děsně se bojim prasat. Bylo po dešti, les voněl takovým tím mokrým spadaným listím. Jenže můj mozek šrotoval, že co bych jako udělala, kdyby se objevili divočáci. Stromy větve vysoko, moje lezecké dovednosti nic moc a stejně…3 malé děti bych na stom na nějakou větev asi vyházet nebo spíš popostrčit nestihla..Najednou vůně…šíleně krásná a intenzivní vůně lilie. Ptám se dcery, kterou jsem měla sebou a která si hrála s dětma a s listama…„Naty, zastv se a chvíli dýchej, co cítíš, když jsme tady v lesíčku?“ Přestala si hrát s dětma a čuchala…„hm, mami, voní to pěkně, jako nějaký perníček nebo kytička, ale jak to? Chaloupka tu není a kytky na podzim nerostou a tady v lese asi ani v létě“ Natahoval do sebe vůni a rozhlížela se. Taky jsem koukala, jestli neuvidim záda nějaké paní, která tu třeba prošla před námi. Ale bly jsme tam sami.Pak se na mě podívala a řekla „,maminko, tak to budou asi Andílci, ty takhle voní“ a šla si hrát, jako by se vůbec nic nedělo.
Já to vidím stejně jako ty děti, pro mě je to normální součást života, nebojím se andělů ani duchů, vím že tu jsou ![]()
Pro mě to není nic šokujícího, beru to jako samozřejmost ![]()
Vím, že andělé dávají svou přítomnost najevo vůní, hudbou..
Můj manžel patří mezi ty „bezvěrce“ a na vše má racionální vysvětlení ![]()
Každej jsme úplně jinej a přesto spolu ![]()
Kolikrát mi připadne, že naše holčička je anděl, nejen tím, že tak vypadá, ale i tím jakou má povahu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
Myslím, že tím bylo myšleno spíš, že „to, že to není vidět, ještě neznamená, že to neexistuje“. Děti nové generace by měly postupně vytvořit velmi odlišnou generaci, ale hodně záleží na tom, jak s tím naložíme. Je pravda, že už teď začínají být lidé obecně otevřenější mnoha věcem, které ještě před nedávnem považovali za naprostý nesmysl. Jenže ona i blbá telepatie má své opodstatnění, jen se k tomu musíme dostat.
Víš co je zajímavé, já jsem těmhle věcem otevřená a věřím. A tak jsem tedy čekala, že když máme dítě, že bude tyhle věci vidět, že bude komunikovat.
A nic ![]()
Jsou jí dva roky a nic, nekomunikuje s duchy, neukazuje na duchy… ![]()
Nemá noční děsy.
Popravdě řečeno jsem za to i ráda, i přesto, že na to věřím, kdyby to najednou mělo být ještě víc reálné, asi bych se bála.
Jsem ráda, že jsou oba světy oddělené, hlavně ten svět duchů. Já respektuji je a oni nás. A máme klid.
Ale návštěvě anděla bych se nebránila, i bych byla ráda ho viděla, znovu slyšela nebo cítila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn píše:
Víš co je zajímavé, já jsem těmhle věcem otevřená a věřím. A tak jsem tedy čekala, že když máme dítě, že bude tyhle věci vidět, že bude komunikovat.
A nic
Jsou jí dva roky a nic, nekomunikuje s duchy, neukazuje na duchy…
Nemá noční děsy.Popravdě řečeno jsem za to i ráda, i přesto, že na to věřím, kdyby to najednou mělo být ještě víc reálné, asi bych se bála.
Jsem ráda, že jsou oba světy oddělené, hlavně ten svět duchů. Já respektuji je a oni nás. A máme klid.
Ale návštěvě anděla bych se nebránila, i bych byla ráda ho viděla, znovu slyšela nebo cítila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 píše:
@Caitlyn Budu vypadat jak magor že jo? Slyšeli jste nebo četli jste něco o vstupu do 5 dimenze? Po roce 2000 se rodí děti, které nás mají vést. Mají nás připravit na nějakou změnu. A nejde o konec světa..To je zas vysvětlení etrému jiného. Pro tyhle děti, jsou třeba nám nevysvětlitelné nebo nepochopitelné věci úplně normální, jenže zas záleží na rodině a stylu života rodiny, společnosti a tak, jak to to dítě semele. To se takhle po písmenkách děsně blbě vysvětluje-už vidím, jak se někdo chláme, jaký jsem magor. Já mám třeba vize. Vídám nebezpečí mě nebo mé rodiny. vždycky se to vyplnilo a nejde to nijak změnit. jen, když já na to slyším, můžu zabránit sobě nebo někomu z mé rodiny neštěstí. Moje pubertální dítě od mala vídá anděly…,v noci si chodí astrálně létat prý do svých světů. Baví ho se dívat na svoje tělo jak spí nebo i na nás. Bere to tak, jako já třeba beru to, že chodím do práce. A tak to má prostě hromada dětí. Já taky umím astrálně létat, ale mě se to „stalo“ po smrti mojí úžasný kamarádky. No a děti po tom roce 2000 nás mají naučit, že to, co zrovna není tak jasně vidět, že nemůže existovat…a je toho prostě víc
Rikaji tomu myslim „indigove“ deti. Ja jsem obecne k tem vecem new age dost skepticka. Asi proto, ze jsem si prosla fakt nekolik let mezi ruznymi leciteli a samany a to jeste v puberte a adolescenci a hodne tech lidi jsou fakt sahly, a to i mravne… Ale zase mam sama spoustu „metafyzickych“ zkusenosti, ci u nekoho v rodine, ktere samozrejme jdou vysvetlit i biochemicky (treba stejne jako nektere stavy lidi, kteri prozili klinickou smrt), ale proc to nebrat tak, ze proste existuje neco vic…treba to muzeme nazyvat intuice, nebo nejake vlny, ktere jsou neviditelne…ja nevim…Mimochodem holky znate tyhle dvojcata? http://www.psychictwins.com/ Sleduju jejich predpovedi uz nekolik let, delaji je vzdycky na zacatku roku, pousteji to na radiu a predpovedeli utok na WTC v New Yorku i to co se ted stalo ve Francii a prave upozornuji na vliv intuice…Ten zaznam o Francii jsem sama na zacatku roku poslouchala (da se najit na youtube)…
- Citovat
- Upravit
Jinak nekdo tu psal, ze je dobre, ze jsou lide posledni dobou k temto vecem otevreni…No ja bych spis rekla, ze krome obdobi „honu na carodejnice“ a vedeckotechnicke revoluce byli lide k temto vecem vzdy nejenom otevreni, ale bylo to proste soucasti zivota…soucast normalni zkusenosti a soucast inteligence..dneska kdyz nekdo rika, ze vidi duchy, nebo ma nejake vize, tak neni saman ci prorok, ale schizofrenik…zjednodusuju, ale tak jen pro inspiraci
![]()
- Citovat
- Upravit
@KayaRepublic Indigové děti jsou ty o něco starší, ty jsou citlivější a navozují na ně křišťálové děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KayaRepublic píše:..takže když mám vize, mám schízu jo? Jak mi vysvětlíte teda tohle (i když to není jedinné, ale píšu jen pro ukázku). Vize mívám v záblezcích…záblesky…vlak, hluk, krev na sněhu i ve vlaku, pláč dětí a křik lidí…Měli jsme na druhý den jet na výlet vlakem.Bylo to na dovolené. Nejeli jsme, díky tomu, co jsem viděla. Večer jsme se dozvěděli, že vykolejil vlak a bylo tam plno zraněných. ten vlak, s kterým jsme měli jet..
Jinak nekdo tu psal, ze je dobre, ze jsou lide posledni dobou k temto vecem otevreni…No ja bych spis rekla, ze krome obdobi „honu na carodejnice“ a vedeckotechnicke revoluce byli lide k temto vecem vzdy nejenom otevreni, ale bylo to proste soucasti zivota…soucast normalni zkusenosti a soucast inteligence..dneska kdyz nekdo rika, ze vidi duchy, nebo ma nejake vize, tak neni saman ci prorok, ale schizofrenik…zjednodusuju, ale tak jen pro inspiraci![]()
![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 Aha, tak to je pro me novinka ty kristalove…Vis co, ja si myslim, ze kazdy mame dar intuice a je jen na nas, jak se s ni naucime ci nenaucime pracovat…Zase nesmi toho byt moc.. realita je taky krasna…
![]()
- Citovat
- Upravit