Jak ubíhá čas na "onom světě" ?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Bondatrova na ty sebevrahy jsou tak odlišné názory, že fakt netuším. Každý ti řekne něco jiného
Tak nějak doufám, že se jim nic mic nestane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondatrova tohle jsem si zrovna říkala včera, když jsem koukala na Vraždy v kruhu.Sice to nebyla sebevražda, ale tak mě napadlo co je asi pak. Duše opustí tělo a pak kdoví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondatrova třeba,když jdu kamarádce na hrob zapálit svíčku tak si s ní myšlenkově povídám jak mě naštvala, když se rozhodla umřít a pak si říkám jestli mě tam nahoře slyší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondatrova Myslím, že duše sebevrahů končí v očistci, takže věčná muka. Na dušičky zapaluju svíčku za duše v očistci a třeba to někomu pomůže a posune jej to dál. Kdysi jsem to četla, když jsem se zabívala různými světovými náboženstvími…
Ale, kdo ví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to s tím „když se zabiješ, tak se v příštím životě narodíš jako postižená své matce“???nebo tak nějak…možná je to obráceně…že se ti narodí postižené dítě…nevím. Někde jsem to četla/slyšela…kdo ví…
Ale něco mezi nebem a zemí je… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondatrova Ohledně sebevrahů pěkně psala v nové knížce Lorna Byrne-Boží láska. Tedy, že je má Bůh rád i tak, ale že nikdo by si neměl brát život. Píše především o andělech, tak tam třeba bude něco i onom světě, čte se to moc pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katscha píše:
@Bondatrova Myslím, že duše sebevrahů končí v očistci, takže věčná muka. Na dušičky zapaluju svíčku za duše v očistci a třeba to někomu pomůže a posune jej to dál. Kdysi jsem to četla, když jsem se zabívala různými světovými náboženstvími…
Ale, kdo ví…
Asi jsi toho přečetla moc najednou, protože očistec není to samé jako věčná muka. ![]()
K tématu - dohadovat se můžem, diskutovat můžem, ale jak to je, budeme vědět, až tam budem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem se nezabila a nebyla mrtvá..nemohu říci…no můžeme spekulovat..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někde jsem četla (ale knížku si teď nevybavím), že sebevražda je špatná - duše se pak musí narodit do ještě horších podmínek, takže sebevražda nic neřeší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bondatrova Jo a ještě se mi líbila kniha Jak přicházejí sny: http://www.databazeknih.cz/…i-sny-133867. Pak jsem si řekla, že tak nějak si to všechno vysvětluji i já. Film se mi ale nelíbil. Tak pokud jsi nečetla, doporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eveelin píše:
@Bondatrova prý tam „čas“ není.
Ono se dá spekulovat, jestli čas existuje v našem světě, natož na „onom“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tam ubíhá „čas“, to nikdo neví…ale říká se, že i sen je menší smrt a astrální cestování ještě větší, tak bych to k tomu přirovnala.
Duše sebevrahů zůstávají viset v tomto světě, když někdo násilně vtrhne duši z těla, tím, že se zabije, tak ona chuděra je tady jako kdyby za trest a neodejde do světla. Takhle tu může být sto let třeba. Ona neví, co má dělat. Loni spáchala sebevraždu moje kamarádka a tu dobu jsem měla hrozné mrazení v zádech, a pořád mi to projíždělo. Pak jsem se dozvěděla, co se stalo a pocit byl intenzivnější. Ozvala jsem se známé, co se v téhle sféře, mezi nebem a zemí, pohybuje a řekla mi, že je při mně a měla jsem prosit ať volá svého strážného anděla, že jí pomůže a ať mě pak pohladí po ruce až ho najde a ten jí pak do světla pomůže. Že tím odvedu kus práce. Skutečně večer co večer jsem se snažila, zmizel pocit mrazení a tři měsíce poté mě skutečně pohladila po ruce a nikde nikdo a od té doby klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem.
Mám takovou otázečku, myslíte, že na tzv. onom - tzv. ráj, nirvana světě ubíhá čas jinak než tady na zemi a co myslíte, že se stane s duší člověka po sebevraždě? Zajímám se o tyto věci, ale nikde jsem to nevyčetla.