Jací jsou muži ve znamení Vah
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Okouzlující a přitažliví, pro běžný život nepoužitelní. Ti, co znám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellatrix Lestrange a ty co znas - jsou nesmely nebo jsou „odrany“?:-)
- Citovat
- Upravit
Ten muj je nesmely, vahajici, hodny a milujici a silene cestny a zasadovy
- Citovat
- Upravit
@Bellatrix Lestrange nepouzitelni? Manzel je ve vahach a lepsiho jsrm si vybrat nemohla. Synovi se venuje, velice tolerantni k mym naladam, jsem lev. Ma svoje kouzlo. Je teda dost akcni, ma pocit, ze by mu neco uteklo, kdyby lenosil, nastesti me lenosit nechava. Je mi velkou oporou. V nekterych vecech neprakticky, ale jaky chlap ne. Miluje spolecnost. Neni skrblik
no nevim co bys chtela vedet. On je to taky kus od kusu.
- Citovat
- Upravit
@Verun83 Vždyť jsem napsala, ti, co znám. Asi mám smůlu na špatné představitele tohoto znamení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verun83 jo urcite je to kus od kusu:-) jen me zajima cista teorie tady toho znameni - ja znam jednoho silne nesmeleho a nevim co si o nem mam myslet, tak proto jsem zalozila tema i kdyz je mi jasne ze to neni jen o tom v jakem znameni se clovek narodil ![]()
- Citovat
- Upravit
Řekla bych, že každý je jiný. Osobně mám nejvíce zkušeností s býky - ti své znamení opravdu nezapřou.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lotuska jo to je moje neter
a mas pravdu - a ja jeste mam zkusenost se Stirem ![]()
- Citovat
- Upravit
@merde píše:
Ten muj je nesmely, vahajici, hodny a milujici a silene cestny a zasadovy
to znamená, že znamení je jen znamení. Nic víc
Můj ex je bezcharakterní hajzll, který neváhá opustit ženu s dítětem (ne jednu
) a přitom klidně spát. Taky, jak jsem se dozvěděla, pár lidí ošulil o prachy při kšeftech s auty a nešlo o malé částky, teď jej nahání kriminálka.
@alli_li podle znamení bych se rozhodně neorientovala ![]()
- Citovat
- Upravit
@alli_li Na znameni se vykasli, o cloveku vubec nic nevypovida. Ja jsem vaha, manzel beran. Ja jsem temperamentni, celkem vztekloun, nesmela v zadnem pripade. Manzel je naproti tomu trpelivy, vyrovnany, obcaa trochu zakriknuty. A podle znameni by to melo byt asi spis naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li můj manžel je hodný, vtipný, žárlivý, tolerantní, dobrý táta:-) trochu výbušný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny,
Ráda bych věděla jací jsou muži ve znamení Vah - a na kolik máte pocit, že je jejich chování ovlivněno znamením.
Děkuji