Jací jsou muži ve znamení Vah

alli_li
28.2.15 14:51

Jací jsou muži ve znamení Vah

Zdravím všechny,

Ráda bych věděla jací jsou muži ve znamení Vah - a na kolik máte pocit, že je jejich chování ovlivněno znamením.

Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.2.15 14:55

Okouzlující a přitažliví, pro běžný život nepoužitelní. Ti, co znám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
28.2.15 15:01

@Bellatrix Lestrange a ty co znas - jsou nesmely nebo jsou „odrany“?:-)

• Citovat
  • Upravit
merde
28.2.15 15:04

Ten muj je nesmely, vahajici, hodny a milujici a silene cestny a zasadovy

• Citovat
  • Upravit
28.2.15 15:05

Já znám přidrzlého lva salonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
28.2.15 15:10

@Bellatrix Lestrange nepouzitelni? Manzel je ve vahach a lepsiho jsrm si vybrat nemohla. Synovi se venuje, velice tolerantni k mym naladam, jsem lev. Ma svoje kouzlo. Je teda dost akcni, ma pocit, ze by mu neco uteklo, kdyby lenosil, nastesti me lenosit nechava. Je mi velkou oporou. V nekterych vecech neprakticky, ale jaky chlap ne. Miluje spolecnost. Neni skrblik :) no nevim co bys chtela vedet. On je to taky kus od kusu.

• Citovat
  • Upravit
28.2.15 15:12

@Verun83 Vždyť jsem napsala, ti, co znám. Asi mám smůlu na špatné představitele tohoto znamení. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
28.2.15 15:17

@Verun83 jo urcite je to kus od kusu:-) jen me zajima cista teorie tady toho znameni - ja znam jednoho silne nesmeleho a nevim co si o nem mam myslet, tak proto jsem zalozila tema i kdyz je mi jasne ze to neni jen o tom v jakem znameni se clovek narodil :)

• Citovat
  • Upravit
424
28.2.15 15:37

Řekla bych, že každý je jiný. Osobně mám nejvíce zkušeností s býky - ti své znamení opravdu nezapřou.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
28.2.15 15:39

@Lotuska jo to je moje neter :-D a mas pravdu - a ja jeste mam zkusenost se Stirem ;-)

• Citovat
  • Upravit
2013
28.2.15 15:49

Nesmělost…to nebude váhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.15 16:08
@merde píše:
Ten muj je nesmely, vahajici, hodny a milujici a silene cestny a zasadovy

to znamená, že znamení je jen znamení. Nic víc :jazyk: Můj ex je bezcharakterní hajzll, který neváhá opustit ženu s dítětem (ne jednu :zed: ) a přitom klidně spát. Taky, jak jsem se dozvěděla, pár lidí ošulil o prachy při kšeftech s auty a nešlo o malé částky, teď jej nahání kriminálka.
@alli_li podle znamení bych se rozhodně neorientovala ;)

• Citovat
  • Upravit
1267
28.2.15 16:13

@alli_li Na znameni se vykasli, o cloveku vubec nic nevypovida. Ja jsem vaha, manzel beran. Ja jsem temperamentni, celkem vztekloun, nesmela v zadnem pripade. Manzel je naproti tomu trpelivy, vyrovnany, obcaa trochu zakriknuty. A podle znameni by to melo byt asi spis naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
28.2.15 16:23

@alli_li můj manžel je hodný, vtipný, žárlivý, tolerantní, dobrý táta:-) trochu výbušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.15 16:43

@alli_li

vážně věříš na znamení?

kdyby se vše posuzovalo podle znamení, tak je tady 12 druhů lidí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...