Tajemství (The secret) cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tajemství (The secret) cz
Ahoj, moje otázka je jednoduchá, věříte někdo na tajemství? Řídíte se jím někdo a máte s tím zkušenost? Mám tu knihu, jsem z ní nadšená, stejně tak se mi líbí film https://www.youtube.com/watch?… jaké jsou vaše názory? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě to také připadá pravdivé
mám sestru, která se tím začala řídit a od základu změnila všechno jen celá rodina zírá! Darovala mi tu knížku, abych prý byla taky šťastná, že je to jen na mě
zvláštní, ale oslovilo mě to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boudová píše:
Bohuzel existuji lide, kteri to neumeji uchopit.
asi tak… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
@Boudová Proč bohužel?
protoze jsou vecne nestastni. Vidim to na jedne kamardce. Pritom si vse pusobi sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každý máme svou cestu, na které se máme něčemu přiučit. I to špatné nás posouvá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já věřím tomu, že to funguje. Jen mi přijde celá ta kniha jako komerce
Všechny knihy „The secret“, které vyšly, jsou na stejný brdo, jenom mají jiný název. Také se mi nelíbí ten americký styl, jakým je ta knížka psaná. Je prostě vidět, že se to autor snaží prodat.
Film mě oslovil asi před 4 lety, fakt jsem se snažila takhle žít, ale pak jsem to nějak vypustila.
Každopádně to skvěle pomáhá, když je člověk na dně a potřebuje vstát a jít dál. Dá to motivaci a chuť něco se sebou udělat. A to je nejdůležitější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
Každý máme svou cestu, na které se máme něčemu přiučit. I to špatné nás posouvá.
No nevim no, jeni prijde zbytecny volit si cestu permanentniho nestesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžete mi někdo ve zkratce popsat o co jde? Díky ![]()
@isp To v tom odkazu je celý film? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řidím se tím. Ne tak moc jak bych jsem měla, ale přesto život se mi mění k lepšímu. A to už jen přečtením první knihy Miluj život, která je prostě nej a ted mě víc než tajemství oslovilo přaní velmi dobrá kniha http://www.esoterika.cz/…ivot-v-iluzi . Ale je pravda že celkově je to jen o tom změnit myšlení, nepouštět si negativní myšlenky do podvědomí a myslet pozitivně, což jde sice huř, ale když se mi podaří nějaka věc co jsem chtěla tak mě to víc a víc nabijí energii
- Citovat
- Upravit