Sen či skutečnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tejina
7.2.15 13:14

Sen ci skutecnost

Zdal se mi strasne zvlastni sen. Slysela jsem nadhernou hudbu, rajskou, nebeskou ci jak to popsat…snad to ani popsat nejde. Takovou hudbu s dusi splyvajici. Probudilo me zavrzani postylky a detsky fnuk-mam dve deti. Jenze ty tu nejsou! Jsou u babičky na prazdninach. Jak byste to vysvetlili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15413
7.2.15 13:19

Sen nevysvětlím. Ale taky se mi stalo, že jsem se probudila v domnění, že slyším děti, ale ty nebyly doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
7.2.15 13:22

Mne jde hlavne o to, jestli to ma spojitost…a jakou. Mam trochu strach :-(

• Citovat
  • Upravit
33155
7.2.15 13:25
@Tejina píše:
Mne jde hlavne o to, jestli to ma spojitost…a jakou. Mam trochu strach :-(

Tak zavolej, aby jsi měla jistotu, že jsou v pořádku.
Spíše o ně bojíš, a mozek ti podvědomě dal tento sen… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.2.15 13:33

Lze to vysvětlit zcela reálně. Postýlky jsou předpokládám ze dřeva to prostě pracuje. Vrže. :nevim: Ikdyž v ní nikdo není. Taky zrovna nemám doma děti a taky občas z pokojíku jdou… vrzání a takový podobný zvuky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.2.15 13:34

Zavolala bych babičce. Spojitost to mít může a nemusí, ale jak píše @WERISKA, spíše to bude podvědomý strach o děti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
7.2.15 23:34

Jj, babicce jsem volala hned…ono jde prave o to, ze mam takovou pitomou zkusenost z posledni doby, co se mi deje - mela jsem tri sny a jednu „predtuchu“ a vsechno vyslo, i kdyz to bylo s jinou tematikou…proto me to vydesilo k smrti…jako ta hudba byla nadherna…fakt nadherna. Ale kdyz jsem slysela to dite…zatrnulo mi radne :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat