Hledá se medium z jižní Moravy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledá se medium z jižní moravy
Zdravím všechny,
hledám medium k uskutečnění seance. Nejlépe okolí Mikulova.
Případně děkuji za kontakt na někoho takového.
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, urcite nejsem dite co si chce hrat.
ve vsi ucte a pokore.
nerusila bych sama druhou stranu, ale jiz rok a pul cca se mi opakovane delaji cerne stopy na posteli. tak chci vedet kdo a proc je dela. zda chce neco sdelit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neurazte se a neberte to nijak osobne..ale fota bych sem do diskuse nezverejnovala..mam k tomu uctu a pokoru..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kkendy
jen to upřesni, jaké stopy? Stopy člověka, nebo nějaké černé fleky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě, že se dají fotit. dokud je neumyji jsou vždy tam. někdy když se vytvoří a já je neumyji, tak tam vzniknou dalsí..treba jen o cm vedle ní..takže malinko ji překrává. cerne..vypadaji jako sestiprste..ale nejde uplne o klasickou ruku..ale spise neco jako tlapa..
nechci to rozepisovat pro pobaveni..a pomlouvat tak toho kdo to dela..pisi ze k druhe strane mam uctu. hledam zkusene medium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se na posteli dělají černý fleky když si špatně umeju nohy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozarko, tak to ju..rozesmalo mne to..ale pro tyto pripady jsem diskusi nezakladala. nema jit o diskusi. pokud nekdo znate, koho muzete doporucit a bude ochoten..pak vam dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo gabrielko, pokud je to vas pripad a byla-li byste ochotna, dejte mi kdykoli vedet. vim, ze tyto veci vysiluji..tak to necham na vas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kkendy Já se moc omlouvám, ale musela jsem… každopádně to nechci zesměšňovat, sama na duchy věřím. Snad někoho najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezis to jako na čelu postele se ti udela otisk ruky? Fuj to bych tam nespala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit