Kartářka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
21.1.15 13:57

Kartářka

Hezký den :mavam:

Mám dotaz ohledně kartářky pí. **** ze Zlína, máte s ní některá zkušenosti? Pokud ano, tak jaké? Je dobrá kartářka? Děkuji předem za odpovědi ;)

Edit adminem - smazání osobních údajů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
21.1.15 15:25

Byla jsem u ní asi před 15 lety. Doporučila mi ji známá, že k ní chodí a je spokojená.
Mně se nesplnilo vuuubec nic z toho co mi řekla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.15 22:18

K paní kartářce **** chodím pokaždé, když mám „depku“ :-) už snad 18 let..Postupně se mi plní velká většina z toho, co mi řekne, vždycky mám pocit, že se mnou snad bydlí :-) :-). Vím, že k ní chodí i kamarádky a dcera a vážně - prima. To jen moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.15 13:00

Kartarka

U pani **** jsem byla asi pred peti lety, vyplnilo se mi tak 90 procent, i veci co mne hodne prekvapily. Prestehovala jsem se, ziju s mladsim muzem-na ty jsem nikdy nebyla :D :D. Dcera dela uplne jinou vysku nez puvodne chtela a je nadsena. Co si tak pamatuju, vyplnilo se. Pani je prijemna. I jinak mi tehdy dobre poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.5.15 00:41

U p. **** jsem byla před třemi lety a z toho, co mělo stát během tří let, se nestalo vůbec nic. Odehrály se ale úplně jiné věci, o kterých neřekla vůbec nic. Jinak je paní milá, příjemná, ale co z toho, kvůli tomu jsem tam nešla. Já za sebe rozhodně nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.10.15 17:43

U paní **** ze Zlína jsem byla několikrát, dělala mi výklad na 10 let a potom krátkodobé výklady po půl roce. K tomu jsem se mohla ptát z tarotových karet na jiné lidi. Na začátku mi řekla, že syn bude úspěšný sportovec. Byl tehdy malý a zajímali ho jen psi :D. Nevěřila jsem, ale dnes je v reprezentaci. Vyšla mi postupně i řada dalších věcí, o dceři, o mně. Nechodím k ní pravidelně, ale když mám problém, vždy. Mně se teda od ní plní hodně. Myslím, že jsem mezi kartářkama, které jsem zkusila i v Brně zatím lepší nenašla. Je ochotná a milá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.10.15 19:58

Kartářka ****

Dlouho jsem hledala dobrou kartářku. Když jsem dostala kontakt na pí **** ihned jsem jí zavolala. Skvělý přístup, skvělé jednání a hlavně výborný výklad. Na výklady karet chodím již 20 let z toho 10 let k pí ****. Hodně mi pomohla a poradila, můj život díky ní se mi fakt zjednodušil. Dokázala mi poradit jak v osobním tak v profesním životě. Vřele doporučuji, určitě nebudete zklamaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.10.15 11:16

Paní **** mi doporučili, prý od ní většina věcí vychází. Tak jsem tomu dala šanci, protože po zkušenostech s jinými kartářkami už jim nevěřím. Nicméně doporučení mě přesvědčilo a i moje zvědavost. Udělala mi výklad na půl roku a pak na 10 let. V tom půl roce jsem měla dost zásadních změn v životě, prý bude cesta k moři a ta i byla. Chtěli jsme jet a klaplo to, tudíž jsem to ovlivnila sama. Takže půlroční předpověď akorát to moře vyšlo, jinak z těch x věcí, které měly být tak vůbec nic. Otázka co výjde z té předpovědi na 10 let, to je ve hvězdách…pravděpodobně to byly vyhozené peníze. Takže taky nedoporučuji za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.16 03:03

Ahoj, chci se jen zeptat, kolik si pani **** uctuje za výklad? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
21.1.16 07:46
@vejunka15 píše:
Ahoj, chci se jen zeptat, kolik si pani *** uctuje za výklad? :)

To je různé, za výklad chce netopýří ucho, nebo kočičí pracku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.16 09:41
@vejunka15 píše:
Ahoj, chci se jen zeptat, kolik si pani *** uctuje za výklad? :)

Brala si 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 12:46

Never again

Dobrý den,
u p. **** byl muj manzel kdyz mel problemy s vyhrocenym egem, narcizmem a couramim, nasledne zmenou prace. Bylo pro mne sokujici zjisteni, ze s nim udrzuje kontakt ona sama, pisou si spravy plne emoci a vasne- pro mne srdcervouci psani, z kterych jsem brecela a chtela manzela vzhodit z domu. P. **** mi lhala, ze u ni manzel nebyl, ze s nikym neudrzuje kontakt a je vernym manzelem.
Nejde pouze jen o obchodni vztah ale zneuzila krizi a selhani chlapa po 40-tce, nevraci ho zpaky do rodiny. Uziva si ho, prehledla nase deti a mne, nerespektuje nas. Namlovala si ho na praci na baraku. Dela z nej hlupaka za flirt a kafe.
Pokud se ji nekdo sveri, zneuzije slabost a nemotivuje navrat k rodine, podporuje flirt a mor ktery rodinu zabiji. Jsem z ni opravdu sklamana, Mela by dodrzet eticke zasady, duveru a profesionalni pristup psychologa!!

• Citovat
  • Upravit
366
15.1.23 21:18

Dobrý den, obnovuji diskusi. Chci se zeptat, jaké mátě skušenosti s touhle kartařkou, zda u ni byl někdo posledních cca 5 let, jak to probíha? Nebo by stě doporučili někoho jiného? Mám životní krizy, potřebovala bych se podívat do budoucnosti..Myslíte, že k takovému věštení by mohla i tehotná žena?(Chtěla by tam se mnou i tehotná kamarátka. Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat