Eva Masáková Havířov - výrobky Energy, regrese

261
19.2.15 04:59

Eva Masáková Havířov - výrobky Energy, regrese

Dobré ráno,

mám dotaz ohledně paní Masákové z Havířova (Šangri-la) - provozuje regrese.Je spolehlivá?
Spousta z vás tady psaly o zaručených reg. terapeutech/kách z Prahy, Čech, Zlína, já bych potřebovala kontakt na nějakého z okolí Havířova, max. Ostravy. Mám dojem, že v okolí snad žádný výborný terapeut není k dohledání.

A související otázka - diskuze na téma Energy výrobky už zde proběhla. Většinou jste chválily Gynex a další kapky z Pentagramu. Co říkáte na zubní pasty (Balsamio, Diamond) šampony - pomohly vám?
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.2.15 08:33

Dobrý den, já mám zkušenost s regresí s p. Nikolou Caric z Ostravy (byla jsem tam 2× - a doporučuji) a vím, že taky prodava energy. S pastami mám sama zkušenost, jsou báječné.. Trošičku nezvyk, ale po pár umytích si člověk zvykne.
Je to zkratka uplně jiné, než jsme zvyklí z obchodu.

• Citovat
  • Upravit
28.5.15 19:42

REGRESE A LÉČEBNÉ MEDITACE

Dobrý den,
8o velikou náhodou jsem zde narazila na své jméno a díky tomu jsem se vlastně i zaregistrovala…vlastně jen díky vašemu dotazu. Má „miminka“ už totiž mají přes dvacet. :) Jasně, nechci se tu chválit sama, to vůbec…a ani nemám představu o tom, co si vy představujete pod pojmem „spolehlivost“, ale musela jsem vám prostě napsat, abyste věděla, co doopravdy dělám a také vám snad dát jakousi odpověď na to, proč nenalézáte ty pravé terapeuty na pravém místě :).Určitě bych vám ráda odpověděla i fyzicky osobně ;). Od regresí „klasických“ škol trochu upouštím (i když v jistých specifických případech se jim nevyhýbám) a po pročtení názorů žen tady tuším, že dělám dobře. Mě samotné totiž taky moc nesedly(dlouho jsem se domnívala, že jsem „těžký“ případ). Fascinuje mě ovšem možnost nahlédnout do svého nitra. Kdo byl u mě na kartách, regresi či meditacích ví, že u mě nenajde žádné „zaručené věštby a všeléky za peníze“, ale naopak pohled na svou osobnost z jiné perspektivy, pochopení, že řešení a léčení je uvnitř sebe sama (jinak to fakt nejde :) ). Přeji si, aby takový člověk ode mě odcházel plný naděje, s motivací jak kultivovat svou duši. Potřebou nalézt a plnit svůj životní ideál. Jestli jsem psycholog? Jasně, upřímně přiznávám, bez psychologie by to nešlo, ale k čemu je psychologie, když nemáte schopnost vnímání, empatie a pokoru. V kartách zahlédnu vaši duši, všimnu si, máte-li svůj život ve svých rukách anebo s vámi někdo manipuluje, jaké jsou kolem vás energie, máte-li řešit budoucnost anebo uvízla-li vaše duše v minulosti a nese si její břemena stále sebou. V tomhle případě JE VHODNÁ REGRESNÍ TERAPIE. ALE! :! K tomu, abyste skutečně nahlédla do svých minulých životů, do své vnitřní paměti, potřebujete mít pročištěná energetická centra (tzv. čakry) zvláště pak centrum uprostřed břicha. A to chce cvik. Mnohem lépe mí klienti „prospívají“ po vedených LÉČEBNÝCH MEDITACÍCH, zaměřených právě na energetická centra, pročišťování vztahů, léčení závislostí apod. A pak si mohu dovolit vést regresní terapie zaměřené nejen na traumata, ale i na tzv.„šťastné vzpomínky“, které jsou dle mého názoru ohromnou hybnou a motivační silou. Každý jsme jinačí, každý máme jiný problém ve vztahu s vlastním pohledem na svět a každému sedne jiný terapeut, to fakt nejde sdělit „po netu“, ten pro vás by měl sednout vám osobně, energeticky i citově. Měl by asi málo používat slovo já a nevnucovat vám svou zaručeně jedinou a tu nejsprávnější terapii. Prostě měl by se vám přizpůsobit a jak dalece, musíte posoudit sama, jak říkám, někomu sedne ten a jinému onen. Nepřestávejte však věřit ve vyšší vědomí, které k vám spolehlivě přivede právě toho, koho momentálně ve své životní zkušenosti potřebujete.
Toliko málo :) k regresím, k mé práci, k mé spolehlivosti. Věřte, že vždy existuje „šťastné“ východisko z jakékoliv situace, že jste cenná, milovaná bytost vesmíru a má cenu se o tom přesvědčit, přestože neustále všichni (opravdu všichni :) padáme, ale neměli bychom zůstat ležet, protože právě tak dokážeme, že jsme dětmi Lásky a i právě proto neseme takovou odpovědnost. Štěstí vám všem…ze srdce Eva :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat