Sen - co znamená?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tohle se mi zdavalo, kdyz jsem na babicku nebo na kohokoliv jineho myslela takrka cely den…do budoucna nemel tento sen zadny vetsi vyznam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vypada to, ze se za tebou prisla babicka podivat.Sama mivam takove sny, stejne jako moje sestra a precetla jsem hodne knih s touto tematikou.Mas štěstí, ze jsi mohla s babickou mluvit. Podle me sen neznamena nic spatneho, ale jen te prisla babicka navstivit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mnou chodil děda. Byl to takový ten intenzivní pocit, nic zvláštního, a přesto přesného, živého, jak kdyby to byla pravda. Myslím si, že ještě nemohl definitivně odejít a že jeho psoledním úkolem tady bylo dát na nás ještě nějakou dobu pozor, varovat nás kdyby něco (a vono jo) a hlavně po jeho msrti s epak babička stěhovala do důcho´dáku, tak než se prostě… zabydlela a… začala žít prostě zase tak nějak bez dědy. Pak se jedné noci fakt přišel rozloučit apředstavilmi jiného anděla strážného, který na nás bude dávat pozor místo něj. A já vím, že tu je, kolikrát jsou tu divné zvuky, něco mně nutí náhle dělat jinak, mám fakt předtuchu a kolikrát si říkám, že mě volal za dětma do pokoje, protože dělali něco, co by mohlo být… co by mohlo skončit špatně. jestli jo nebo ne, těžko říct, ale faktem je, že nic závažnýho se díky bohu zatím nestalo. I to oko, kdy starší syn skočil ze židle s tužkou v ruce a zázrakem si jí zapíchl „jen“ do obočí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted uz z toho mam hezky pocit ale ranoi bylo strasne smutno a hlavne pred tydnem jsem ji byla zapalit svicku na hrbitove. nejak sem nad ni nepremyslela az dnes tento sen ![]()
- Citovat
- Upravit
Ve snáři je-vlastní babička- stýská se ti, navštiv jí a uleví se ti
mrtvá zase obživla-jsi předurčena k velkým činům
Nevím
, tak si vyber
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvitk1 píše:
Ve snáři je-vlastní babička- stýská se ti, navštiv jí a uleví se ti
mrtvá zase obživla-jsi předurčena k velkým činům
Nevím, tak si vyber
dekuji
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
dnes se mi zdál docela zajímavý sen. Nebudu tady psát všechno co se mi zdálo, jen to hlavní.
Docela by mě zajímalo co může znamenat menstruace ve snu. Ve snáři jsem nic nenašla.
![]()
- Citovat
- Upravit
Mě se dneska zdálo že mě nebo mého syna nevím přesně chtěl odnést ďábel. A říkal můžeš si za to sama…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes se mi zdál docela zajímavý sen. Nebudu tady psát všechno co se mi zdálo, jen to hlavní.
Docela by mě zajímalo co může znamenat menstruace ve snu. Ve snáři jsem nic nenašla.![]()
![]()
![]()
Necekas ji? Zpozdeni?
Obcas se mi to taky zdava, vetsinou kdyz ji netrpelive ocekavam
- Citovat
- Upravit
Poslednich par dnu mam dost zive sny…no a dnes v noci se mi zdalo o me babicce ktera je jiz 3 roky po smrti. zdalo se mi ze sem byla u ni doma a ona tam byla taky povidala sem si sni a velice dobre slysela jeji hlas az me to probudilo. jenze kdyz sem se brobudila tak sem brecela a pak mi trvalo skoro hodinu bez sem prestala brecet. co takovy sen muze znamenat.