Vidí dcera duchy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2526
7.12.15 08:14
@Caitlyn píše:
Také bych si přála mít vlastní ordinaci a léčit duše.. Škoda, že jsem si to neuvědomila v době kdy jsem končila základku a rozhodovala se kam jít studovat, dnes bych šla studovat psychologii.
Teď to už nedoženu, už jsem na to asi moc stará a život je tak krátký. :?

Psychologii můžeš studovat v jakémkoliv věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
7.12.15 15:34

Tak já nevim ale mě to příjde uplně normální mít vize a věštecké sny :) Není na tom nic vyjmečného že to člověk má ;) Zvířata taky dopředu vicítí nebezpečí takže asi tak :mrgreen: Sama mám věštecké sny a i občas vize ale prostě nedělám ze sebe nějakou vyjmečnou a nehrotim to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
7.12.15 16:12
@MagdaSara
@KayaRepublic píše:
@Caitlyn Proc by ne? Me je 34 a studuju psychologii a psychoterapii…Naopak, je to vyhoda, do vycviku mlade moc ani neberou…

Je mi skoro 30, studovala jsem Obchodní akademii, maturitu mám.
Kde by mě s tímto vzali na studium psychologie?
A na kolik let by to bylo? Jaký titul bych měla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.15 16:19

@Caitlyn Mgr., na pět let, je nutné načíst literaturu, mít praxi, naučit se i bilogii nebo základy dalších společenských věd

• Citovat
  • Upravit
6160
7.12.15 19:46
@Anonymní píše:
@Caitlyn Mgr., na pět let, je nutné načíst literaturu, mít praxi, naučit se i bilogii nebo základy dalších společenských věd

Za zvážení to stojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
7.12.15 20:04

@Caitlyn Jestli jsi z Prahy (nebo by ti nevadilo dojizdet na patek odpoledne a sobotu) a nejde ti o titul, tak velmi zajimavy program celozivotniho vzdelavani je Prazska Psychoterapeuticka Fakulta…mrkni do vyhledavace…

Jinak psy Bc. a potom navazuji Mgr. je dalkove v Olomouci a tusim, ze v Brne… Prezencne vim o Praze (FF i PF, na PF je to v kombinaci se specialni pedagogikou tusim). Ta FF se da studovat prezencne i pri zamestnani, kdyz jim to u prijmacek nebudes rikat, nikdo tvoji prezenci na prednaskach pak resit nebude…

A pak jeste muzes jit treba do psychoterapeutickeho vycviku, ten trva obvykle pet let, plati se to, je to jak sebezkusenost, tak teorie, tak praxe a dostanes pak diplom… Predchozi VS ci nejake znalosti s psychologie nejsou podminkou.

Kdyztak me pisni SZ, kdybys chtela nejake detaily at se tu nevypisuju:-)

• Citovat
  • Upravit
Republic
7.12.15 20:06
@Jitulinka.1 píše:
Tak já nevim ale mě to příjde uplně normální mít vize a věštecké sny :) Není na tom nic vyjmečného že to člověk má ;) Zvířata taky dopředu vicítí nebezpečí takže asi tak :mrgreen: Sama mám věštecké sny a i občas vize ale prostě nedělám ze sebe nějakou vyjmečnou a nehrotim to :andel:

Ja si to taky myslim. Podle me to ma kazdy, jenom nekdo je k tomu pozornejsi a nekdo si treba umi ty svoje „intuice“ lepe interpretovat.

• Citovat
  • Upravit
6160
8.12.15 21:38
@KayaRepublic píše:
@Caitlyn Jestli jsi z Prahy (nebo by ti nevadilo dojizdet na patek odpoledne a sobotu) a nejde ti o titul, tak velmi zajimavy program celozivotniho vzdelavani je Prazska Psychoterapeuticka Fakulta…mrkni do vyhledavace…

Jinak psy Bc. a potom navazuji Mgr. je dalkove v Olomouci a tusim, ze v Brne… Prezencne vim o Praze (FF i PF, na PF je to v kombinaci se specialni pedagogikou tusim). Ta FF se da studovat prezencne i pri zamestnani, kdyz jim to u prijmacek nebudes rikat, nikdo tvoji prezenci na prednaskach pak resit nebude…

A pak jeste muzes jit treba do psychoterapeutickeho vycviku, ten trva obvykle pet let, plati se to, je to jak sebezkusenost, tak teorie, tak praxe a dostanes pak diplom… Predchozi VS ci nejake znalosti s psychologie nejsou podminkou.

Kdyztak me pisni SZ, kdybys chtela nejake detaily at se tu nevypisuju:-)

Jsem z Brna, teď v tomto období nemám chuť se věnovat studiu. Mám dvouletou dceru a celý den pořád něco dělám a jsem ráda, že si můžu večer odpočnout, a představa, že bych měla ještě studovat je ubíjející.
Počkám jak se na to budu cítit až se vrátím do práce, třeba to bude pro mě paradoxně přijatelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.22 14:00
@Anonymní píše:
Moje 5ti letá dcera v noci křičí, že tam a tam, je nějaký škaredý pán, nebo paní a ukazuje na to místo. Nedávno měla hysterický záchvat pláče, protože se bála. Neděje se tak jen ve tmě. Podotýkám, že jsme se stěhovali, a ty stavy mívá i v novém bytě, jako v tom starém. Teď je sice delší dobu klid. Může vidět duchy, nebo to je jen její fantazie?

Na 100 % je viděla i slyšela. Dítě ještě není zkažené materiálním světem a vidí a slyší co my dospělí ne. Je to dítko Boží, je čisté a tak vnímá duchovní svět. To co viděla byly démoni-padlý andělé-astralni bytosti z pekla. Teď záleží proč u vás byli. Je mnoho možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat