Vidí dcera duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Deti a zvirata tohle vidi a citi. Neni to prvni story takovahle hlavne oni jsou maly a nekecaj.. Nas pes nechtel do loznice nikdy proste tam nevlez… Pak se tam taky nejaka prihoda stala ale to zas videl nekdo jiny, pes tam ale porad nevleze ani kdyby chcipal hlady a dala bych tam misku s jidlem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj manžel má noční běsy, který vidí kde co.. Hlavně se probudí a jakoby byl probuzený ze sna.. Občas vidí nesmysly- žře nám padají skříně na nás, občas i nějaké postavy..
Už podle toho si myslím, že některé děti můžou mít tyto sny.. Manžel to má od malinka.. Je to někdy docela síla.. Začne v noci vykřikovat a probudí se jakoby na půl a je třeba přesvědčený, že u postele někdo stojí.. Pak se probudí a je to ok..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kajulinka450 píše:
Urcite videt muze… kdyz jsem byla tehotna tak jsem v byte kazdy vecer slysela sve jmeno a to jsem byla doma sama… od te doby jsme slychaly kroky vzdy k nam na chvilku klid a zase pryc… a jednou se nam hla kytka nebyly otevreny okna nebyl pruvan… takze ja verim ze neco je
Také verim ze neco takové existuje… Taky slychavam ze mne někdo vola… Jsem ve 25tt a muj pes dneska vrcel do prázdna… Nikdy nesteka ani nevrci… Vlastně mne tim vzbudila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Úplně mi běhá mráz po zádech. Teď mi dcera řekla, že tomu pánovi neviděla do obličeje, že měl černý obličej. Pak mu řekla, ať jde pryč, a od té doby se neobjevil. Takže možná proto ten současný klid
Tak pokud neviděla do bliceje tak bych ji věřila, presne takhle jsem to mela ja… Neviděla jsem obrys ani miminku obličeje, viděla jsem vlasy, usi krk, všechno, jen ne oci, ústa nos… Myslím ze nam to duchové ukázat ani nechtějí, babička mi vždycky říkala ze vedi ze by nás tak vydesili kdybychom jim viděli do obličeje ze by jsme z toho mohli zesilet… Proto to nedělají… Vysvětlila jsem si to tak ze na ne po smrti neni hezky pohled..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fuj, mam husinu! Ja na takové věci věřím a myslim, ze deti a zvířata opravdu maji trosku jiné vnímáni a schopnosti, nez my dospěli lidé. Je to asi měsíc zpet, co dcera seděla v zidlicce a baštila kaši, najednou začal z ničeho nic hrát hrací stolecek a za par vteřin po tom se začala dcera tim směrem strasne smat a natahovala lžičku do prázdna, jakoze chce někoho nakrmit a říkala,,ham ham…". No, manžel v praci, venku uz tma a musim říct, ze jsem z toho taky mela dost zvláštní pocit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček ja to mam taky. Je to asi dědičné, protoze to mam po tátovi. Kdyz jsem byla mala, vzali me nasi kvůli tomu k doktorovi a tam mi řekli, ze se jedna o spankovou poruchu. Člověk se s tim naučí žít, ale někdy je to fakt šílený. Vnímám jako bych byla uplne vzhůru, vše si pamatuju, ale sen se mi promítá do skutečnosti. Nedávno jsem takhle v noci hledala po bytě dceru a byla jsem přesvědčena, ze někde chodí po bytě a neví, kde jsem. Jeste jsem křičela na manžela, jak muže tak v klidu spat, kdyz nas mala hledá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renysek28 píše:
Ano, říká se, že děti a zvířata duchy vidí…taký tomu věřím…
Ano, říká se to a je to možné, už jsem to četla víckrát (na více serverech to maminky psaly),třeba i tady.
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
http://paranormal.komis-site.eu/…videt-duchy/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moje 5ti letá dcera v noci křičí, že tam a tam, je nějaký škaredý pán, nebo paní a ukazuje na to místo. Nedávno měla hysterický záchvat pláče, protože se bála. Neděje se tak jen ve tmě. Podotýkám, že jsme se stěhovali, a ty stavy mívá i v novém bytě, jako v tom starém. Teď je sice delší dobu klid. Může vidět duchy, nebo to je jen její fantazie?
No ja mela v detstvi neco podobneho, ale bylo vzdycky tesne po probuzeni, skoro kazdou noc jsem brecela, predchazely tomu nocni mury a pak se me ruzne misili sny se stinama v pokoji, za svetla to asi nebylo…A taky jsem to mela v nekolika bytech. Doktor me tehdy napsal sedativa, ale nastesti moje mamka to vzala moudreji a davala me pred spanim sirup na kasel a tvrdila, ze to je od pana doktora na spatne sny a za dva tydny to bylo pryc…Ja bych neresila, co to je, ale jak pomoci dceri, aby byla v klidu…
- Citovat
- Upravit
@Dana 07 Dani, vem si, že ten pán asi hledal někoho, kdo by ho viděl a našel tvou malou. Sám se se smrtí asi ještě nestihl srovnat. I ty, i já jsme duše a jednou nás to čeká. Je to vlastně jen člověk, co odložil tělo. Takže pomodlit, poprosit anděly o ochranu a bude lépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček @Šťopík - to mám nejspíš taky… tedy často se mi stávalo (teď už to tak časté není, po těhotenství a porodu), že jsem měla příhody „spánkové paralýzy“… to je stav, kdy „tělo spí“ ale „mozek“ už ne a většinou se s realitou vyrovnává pomocí halucinací… nepřeji to nikomu, i když na druhou stranu je to děsně zajímavé, a trochu mi z toho pomohlo vědomé navozování lucidních snů (sen, kdy víte, že spíte a můžete sen řídit), ale paradoxne než jsem se sny naučila alespoň z části ovládat, tak tech případů spánkové paralýzy bylo víc…
K tématu diskuze - věřím, že je to možná z vlastní zkušenosti, když jsem byla ještě dítě - ale ne už tak malé (osmá třída zš)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvaček píše:
Můj manžel má noční běsy, který vidí kde co.. Hlavně se probudí a jakoby byl probuzený ze sna.. Občas vidí nesmysly- žře nám padají skříně na nás, občas i nějaké postavy..
Už podle toho si myslím, že některé děti můžou mít tyto sny.. Manžel to má od malinka.. Je to někdy docela síla.. Začne v noci vykřikovat a probudí se jakoby na půl a je třeba přesvědčený, že u postele někdo stojí.. Pak se probudí a je to ok..
Jo, tohle má manžel taky a je to šílený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas to doslo tak daleko, ze ve 2 letech jsem musela kontaktovat pani, ktera se zabyva temito vecmi a az ta dceri pomohla. ale rikala, ze duse se muzou na nas a hlavne na deti (protoze ty jsou mnohem citlivejsi a vnimavejsi nez dospeli) „nalepit“ kdykoliv. Takze to, ze se prestehujete nemusi znamenat, ze duse zmizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti narození po roce 2000 vidí a vědí mnohem víc např. než jejich rodiče. Je potřeba si na to zvyknout. Jinak duše se většinou „nalepí“ na člověka, u kterého je větší pravděpodobnost, že té duši může pomoct. A protože většinou malé dítě vnímá „tyhle“,pro někoho nevysvětlitelné věci víc smysly než rozumem, je to právě ten důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šťopík píše:
Fuj, mam husinu! Ja na takové věci věřím a myslim, ze deti a zvířata opravdu maji trosku jiné vnímáni a schopnosti, nez my dospěli lidé. Je to asi měsíc zpet, co dcera seděla v zidlicce a baštila kaši, najednou začal z ničeho nic hrát hrací stolecek a za par vteřin po tom se začala dcera tim směrem strasne smat a natahovala lžičku do prázdna, jakoze chce někoho nakrmit a říkala,,ham ham…". No, manžel v praci, venku uz tma a musim říct, ze jsem z toho taky mela dost zvláštní pocit…
Ja byla s dcerkou ( v unoru ji budou 2) na detskem hristi v parku. Nikdo nikde mala sedela v houpacce a zacala mi povidat ze vedle na houpacce sedi kloucek a houpese a ukazovala na „nej“. Kdyz jsem ji brala ze uz jdeme tak mu delala papa.
Taky mi z toho nebylo dobre ale uklidnovala jsem se ze si vymyslela imaginárního kamarada
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás byl taky černý pán s bílým obličejem a bílými vlasy, to byly dceři něco mezi 2-3 lety. Nikdy nic podobného neviděla, ani na obrázku. V noci ukazovala do rohu místnosti, že je tam zase Koš ( tak mu říkala). Kontaktovala jsem jednu holku, která pročistila dům od nějakých negativních energií. Aniž by to dcera tušila, tu noc po očistě, spala klidně až do rána ( do té doby noc co noc pláč a děsy). nevím, co to bylo, ale pročištění prostoru pomohlo. A je fuk, čemu kdo věří. také je dobré pozvat faráře a nechat vysvětit svěcenou vodou. Také je jedno, zda je člověk věřící, pro klid všech duší i těch dětstkých to stojí za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit