Rádio se samo zesílilo na maximum...
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@hanzbl00 píše:
Zejo.. Volal mi ted chlap, ze jede domu jestli mu otevru garaz.. Ted se ale bojim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkétkaU píše: Že vy si tohle necháte vždycky na večer!
Mě napadlo to samý…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro to je logické vysvětlení - projížděla jsi kolem hřbitova, začalo se zesilovat rádio, ty jsi měla obě ruce na volantu. Takže kdo jiný to mohl zesílit, než duch? Je to jasné jak facka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 Juro, zesiluje se to otočením kolečka do prava, ne tlačítky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak je to moje první osobní zkušenost, a i kdyby to byla nějaká duše, tak ať mě nechá v klidu, děkuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petullka82 píše:
@Jura007 Juro, zesiluje se to otočením kolečka do prava, ne tlačítky.
Aha, no tak tam jezdí jezdec po spirále z odporového drátu a ta spirála je svinutá do kruhu. No a nějakým způsobem se vyzkratoval začátek s koncem té spirály a tím pádem regulátor hlasitosti měl minimální elektrický odpor - a rádio začalo valit na plné… ehm ehm. Jiná součástka, podobný jev. Prostě signál, který tam evidentně neměl co dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to si vemte, že mě čekají dvě noční služby, kdy budu hlídat sama celý hotel na samotě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petullka82
Celý hotel sama?
. Nechceš ještě trochu vyděsit, takhle při večeru? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Petullka82 píše:
A to si vemte, že mě čekají dvě noční služby, kdy budu hlídat sama celý hotel na samotě
To zní skoro jak pozvání na swingers párty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akorad před týdnem sedím se sousedkou v kuchyni kolem 22hod a z obývaku slyšíme divný tlumený smích jak když se směje klaun!
tak my hysterák běželi jsme zkoukat co to bylo, ale nezjistili jsme to. Můj přišel domu a měl nakup tak zaklepal málem bylo po nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daja.pribram píše:
Akorad před týdnem sedím se sousedkou v kuchyni kolem 22hod a z obývaku slyšíme divný tlumený smích jak když se směje klaun!tak my hysterák běželi jsme zkoukat co to bylo, ale nezjistili jsme to. Můj přišel domu a měl nakup tak zaklepal málem bylo po nás
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petullka82 píše:
A to si vemte, že mě čekají dvě noční služby, kdy budu hlídat sama celý hotel na samotě
@Jura007 píše:
To zní skoro jak pozvání na swingers párty…
Na jejím místě bych se tomu nebránila, ani kdybych byla jeptiška ![]()
- Citovat
- Upravit