Hustá moč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4972
20.4.23 09:42

Hustá moč

Zdravím,
Mám dotaz, dcerka rok a půl, má od po dělí teploty, dnes jsem chtěla chytit moc do pytlíku abych ji vzala k lékárně, zda nemá zánět močových cest, ale ona se nevycurala a pytlík nechtěla, tak jsem ji posadila na nočník, kam udělala jen kapku, která hned ztuhla, a na to pytlíku jsem si později všimla, že ta ztuhla moc tam je taky, tak jsem to vzala k doktorce, řekla mi, že to je hlen, a že je zahlenena, dostala pamycon do nosu a zítra máme zkusit tu moc chytit. Jenže ona je od půl 7 vzhuru a ještě necurala, něco málo vypila ale ne moc, snaží se do ní něco dostat ale moc to nejde. Setkal jste se někdo s tímhle taky? Mě to celkem vyděsilo a stále se mi to nelíbí, kor když necura. Pokud to bude pokračovat asi pojedeme na pohotovost.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35517
20.4.23 10:21

Syn měl něco podobnýho když měl neštovice. Měl i oteklý penis a asi ho bolelo čůrat. Dostal od doktorky framykoin za předkožku a kdyby se nevycural od rána do cca 15 h tak jsme měli jet do nemocnice na cevnkovani. Naštěstí se pak vyčůral.
Zkusí ji pak dát nohy do teplé vody, to většinou pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
20.4.23 10:24

@JancaS84 polila se čajem, a jak ji postudil
na břiše, tak se vycurala i celkem hodně. Docela se mi ulevilo, bála jsem se špitálu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35517
20.4.23 10:28
@Lencaaaa píše:
@JancaS84 polila se čajem, a jak ji postudil
na břiše, tak se vycurala i celkem hodně. Docela se mi ulevilo, bála jsem se špitálu :D

Super :palec: tak snad bude brzo dobrá. Já mám zahleněny dvě děti ze tří už skoro druhý týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
20.4.23 13:48

@JancaS84 u nás je to letos taky hrozný. Já mám 3 deti ve škole nebo školce a 1jeste nikam nechodí a doma mám letos temer vzdy minimalne 2 deti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí