Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kvasinky, nějaká pohlavní nemoc, cokoli - fotka by to rozlouskla. Zajdi si k doktorovi
Už jsem se vzpamatovala z prvotního šoku. Jako fakt existuje chlap, co teprve po 10ti letech zjistí, že chuť sekretu se mění? To čučim.. Pro zakladatelku - doktor to jistí, může být cokoliv
a pokud nemáš problémy, tak to taky může být zcela normální, jen jste si toho za těch 10 let nevšimli ![]()
Kyselost je prece normalni- ne nadarmo se ta prospesna breberka jmenuje acidofilni, pri infekcich naopak pH roste.
@martina.se asi jsem to napsala trochu šatně, manžel řekl, že se to vždy v cyklu mění, ale nikdy to není tak velká kyselost a to nešel ani dolů, jen na hoře si semnou hrál a to je divné. říkal hned jestli mě nebolí třeba spodek nebo něco. Ale nic mi není. Jen je divný ten hlen, nikdy ho nebylo tolik.
Doktor je na nějaké stáži do 7 pak ordinuje a jdu k němu 10 to jsem objednaná už týden a k jinému nechci jít.
@Anonymní píše:
@martina.se asi jsem to napsala trochu šatně, manžel řekl, že se to vždy v cyklu mění, ale nikdy to není tak velká kyselost a to nešel ani dolů, jen na hoře si semnou hrál a to je divné. říkal hned jestli mě nebolí třeba spodek nebo něco. Ale nic mi není. Jen je divný ten hlen, nikdy ho nebylo tolik.
Doktor je na nějaké stáži do 7 pak ordinuje a jdu k němu 10 to jsem objednaná už týden a k jinému nechci jít.
uf.. už jsem se lekla, že je to fakt dotaz puberťáka. Takhle napsané je to jiné
Jinak nic moc víc neuděláš, než počkat na toho doktora. Max ještě výplach rosalginem nebo něčím podobným (seženeš v lékárně).. ale víc dělat nelze ![]()
@Sepishka takže infekce to asi nebude co???
To jsem ráda, že aspoň tak děkuji
@Anonymní píše:
@martina.se děkuji hned odpoledne skočím do lékárny.
ten rosalgin neublíží, pokud by to byl nějaký počínající zánět, může to utlumit, zmírnit atd.. ale pak fakt jen dr.
@Anonymní píše:
@Sepishka takže infekce to asi nebude co???
To jsem ráda, že aspoň tak děkuji
Ne infekce to nebude, jen nadprodukce toho ochrannyho posevniho hlenu.
@martina.se už jsem ho jednou používala jak jsem měla svědění a pálení a pomohl mi, jen mě nenapadlo, že může pomoct i teď
No, proste se ti to tam dole ovladly ty ochranny breberky. Lip se spis odpovida na otazku, proc je to nekdy obracene ![]()
Příspěvek upraven 29.01.14 v 09:20
Holky prosím Vás chtěla bych se na něco zeptat. Včera jsme s manželem měli po delší době styk. Už večer jsme zkoušela nahmat čípek, ale jak jsem vytáhla prsty tak jsem je měla celé bílé, ale až tak moc, že nikdy jsem to neměla( hlídám si čípek rok). Bylo to husté a strašně lepkavé, ale na kalhotkách nic. Jsme byla včera 5dní po ovulaci tak tou to taky nemůže být. Sice mě to udivilo, ale kašla jsem na to. S manželem jsem se mazlili a při orálním sexu si hrál jen s poštěváčkem i přesto mi řekl, že jsem divně kyselá
. Řekla jsem mu, že je to normální asi a on, že ne jelikož semnou spí 10 let a nikdy to nezažil. Neberu žádné tabletky co by to mohli způsobit, nic. Ke všemu jsme se pak ještě milovali a na penisu měl taky ten hustý bílí hlen jak já když jsem hledala čípek a teda měl ho dost. napadlo mě jestli nemám zánět, ale nesvědí mě a nic mě nebolí. Neměla jste některá tyto problémy?? Moc děkuji za odpovědi. Jo a k doktorovi jdu až 10 teď má dovolenou tak tam nemůžu.