Zblázněný cyklus

78
27.1.14 08:26

zblázněný cyklus

Všechny zdravím a zároveň prosím o radu a vaše zkušenosti. na konci listopadu jsem úplně vysadila antikoncepci. menstruaci jsem dostala ihned, ale na konci prosince, kdy to mělo přijít už samo, tak nic.. chvíli jsem čekala a pak jsem si šla pro Agolutinovou injekci a doktor taky zjistil polycystická ovaria. po injekci to přišlo asi z 5 dní, tedy 13.1., ale neměla jsem žádné příznaky, jako obvykle, a trvalo to krátce a slabě, jindy to býval přesný opak.. začala jsem si měřit bazální teplotu, kdy asi poslední dva dny teplota hodně spadla a včera jsem dostala menstruaci a to přesně takovou silnou a bolestivou, jako to bývalo dřív. ale po 14 dnech opět?? je možné, že se cyklus už srovnává? normálně to mělo přijít na konci prosince a teď jakože na konci ledna, jen s dvouměsíčním zpožděním?? už i já z toho blázním, páč se furt kontroluju, testuju a měřím a bojím se, že nepůjde normálně otěhotnět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
27.1.14 08:30

A ještě k tomu mi asi poslední 4 dny se na bradavkách jakoby tvoří čirá nebo kalná tekutina, to mě trošku vyděsilo.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.1.14 09:35

Mně se cyklus po vysazení HA vrátil tam, kde byl před HA. Ale spousta holek tu má zkušenost, že po vysazení cyklus pár měsíců „skáče“. Je to normální.
Udělej si test, případně si dojdi na gynekologii, aby ti udělali krevní testy na hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.1.14 10:13

@Solaris hcg mi bral hned před 14 dny, když mi pichal Agolutin a byl negativní. je mi divné, že po vyvolávačce sem to dostala a za 14 dní zase a hodně silně, když měla být spíš ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
27.1.14 10:30

Takhle, po vysazení HA je s nadsázkou možné všechno.
Každopádně bych to nenechávala úplně spát. Raději se nech při příští kontrole vyšetřit, jestli je všechno v pohodě, jestli máš ovulaci, nemáš cysty apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.1.14 10:53

@Solaris právě, že cysty mám, vlevo dobrý, ale můj pravý vaječník vypadal jak přerostlý hrozen, prej mám čekat půl roku, když bude vše ok a pak kdyžtak zkontroluje hormonální profil. ale od původního gynekologa sem odešla a mám jít až v březnu k novému, tak se snad domluvíme líp, já nechcu na nic čekat právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí