Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rýma? fakt netuším, ale po pořečtení názvu tématu jsem se málem poblila. Nevíš, čím to může být? ![]()
@kolozubka píše:
Rýma? fakt netuším, ale po pořečtení názvu tématu jsem se málem poblila. Nevíš, čím to může být?
Během menstruačního, respektive ovulačního cyklu se ženě mimo jiné mění kvalita a charakter poševního hlenu. Ovulační hlen (plodný hlen) má konzistenci vaječného bílku. Často se stává, že při močení z ženy vyjde v takovém množství, že to je patrno i v toaletní míse. Ženy také znají ne právě příjemnou situaci, kdy z ní během dne ovulační hlen vyjde a doslova jí potřísní spodní prádlo. To je známka, že ženin menstruační cyklus právě prochází ovulačním obdobím, kdy je žena nejplodnější. V pochvě je přítomen nějaký hlen stále. Pokud není hlen s příměsí krve, nic to neznamená.
@Helga2
Proč cituješ můj příspěvek
Já se ptala na blití, ne na hleny ![]()
@kolozubka Tak když se ptáš na blití, tak ne, nevím. Hlen je normální slovo a hustý průhledný hlen máš taky, tak co. Pokrytče.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový problém. Včera jsem na toaletním papíru našla hustý bílý hlen, nezapáchá, nic mě nebolí. Ale nikdy se mi tohle ještě nestalo, tak mám menší obavy, nevíte, co to můžeš být?
je to normální
pokud máš obavy, dojdi k dr.
@Litta píše:
@kolozubka Tak když se ptáš na blití, tak ne, nevím. Hlen je normální slovo a hustý průhledný hlen máš taky, tak co. Pokrytče.![]()
Mám kde co, ale nemám potřebu to rozebírat na netu. ![]()
@kolozubka píše:
@Helga2Proč cituješ můj příspěvekJá se ptala na blití, ne na hleny
Zmiňuješ se i o rýmě a to je také hlen!
@Anonymní píše:
Zmiňuješ se i o rýmě a to je také hlen!
No jo no hodinky, nebo holinky, obojí se to natahuje. ![]()
@kolozubka píše:
No jo no hodinky, nebo holinky, obojí se to natahuje.
A s tou rýmou to má společného co?
Píšeš, že nemáš potřebu rozebírat to na netu?
Tak nejlépe vyfotit hlen i p…a dát to sem k veřejnému posouzení ![]()
Ahoj holky, mám takový problém. Včera jsem na toaletním papíru našla hustý bílý hlen, nezapáchá, nic mě nebolí. Ale nikdy se mi tohle ještě nestalo, tak mám menší obavy, nevíte, co to můžeš být?