Hydratační krém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
5.4.06 22:20

Hydratační krém

Ahoj holčiny,
chci se Vás zeptat, jaký byste radily krém na pleť, konkrétně tvář. Mám pocit, že má tvář je taková vysušená, když se v rychlovce zahlédnu v zrcadle, skoro to působí až koženě, což už mě teda začalo zajímat.
Je fakt, že po porodu před 2,5 lety byla má pleť hodně bledá a popelavá, taková nezdravá. Dva roky pryč a sice popelavá není, ale snad má tendence k vráskům. Já jsem v obličeji celkem i zhubla, takže bych potřebovala nějakou radu. Je mi skoro 29, tak vím, že po 30 už to taky ani lepší nebude. :roll: Máte někdo nějaký tip? Budu ráda za všechny odpovědi.
 Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
5.4.06 22:38

Ahoj,

já nedám dopustit na Vichy, je sice finančně náročnější, ale fakt super. Navíc jsem zahlédla reklamu, že v lékárnách teď probíhá akce, kdy diagnotikují typ pleti a navíc prodávají zvýhodněné balíčky - zřejmě na zkoušku :wink:

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
6.4.06 08:33

ahoj, já dostala u kožního Dr. mastičku, kterou dělají v lékárně, dá se koupit i bez předpisu, mám ofocený recept, jestli chceš písni do vzkazů, napíšu ti složení–stojí cca 80 Kč, bez parfemace, vhodné i pro alergiky. Je fakt dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.4.06 12:14

Ahoj, já jsem velice spokojená s kosmetikou Garnier. Je cenově dostupná a mě vyhovuje. Je mi 38 let a problémy s pletí celkem nemívám, až právě na vysušenou pleť. Takže používám hydratační krém na normální pleť, nebo mají i na citlivou a smíšenou, je tam třeba přídavek hroznové šťávy, nebo listy lopuchu a tak, ale mě naprosto vyhovuje. Cena kolem 130,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.4.06 20:06

Taky hlasuju pro Garnier jako Sari.
Na zimu: denní s akátovým medem a na noc hydratační Total Fresh.
Na léto: na den Total Fresh, na noc výživný s akátovým medem.
Nejlevnější v Makru.
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
6.4.06 23:35

Díky moc za odpovědi. Tak zkusím něco výživného. Mějte se krásně. :D
 Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
6.4.06 23:41

Ahoj,doporucuji kosmetiku Vichy,je drazsi,ale ty penize se vyplati do toho dat,pouzivam od teto znacky skoro vse a nedam na ni dopustit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.4.06 22:54

:lol: :lol:
taky pouzivam vichy,hlane hydratacni kremy jsou skvele,maji radu i pro velmi suchou plet,nutrilogie mam pocit
nebo oligo 25 ten mam vyzkouseny..
zkus si rict v lekarne o vzorky od vichy,tak si ho zkusis predem..

http://www.escentual.co.uk/…rilogie1.jpg

http://www.prozdravi.cz/…/Oligo25.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
10.12.20 12:32

Hledám hydratační krém na citlivou a spíše suchou pleť. Dívám se na biodermu, Vichy, La roshe posey, neutrogenu apod. Máte s některým krémem zkušenost? Jaký byste doporučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.12.20 13:00
@SábaW píše:
Hledám hydratační krém na citlivou a spíše suchou pleť. Dívám se na biodermu, Vichy, La roshe posey, neutrogenu apod. Máte s některým krémem zkušenost? Jaký byste doporučili?

Roky jsem používala La Roche Posay pro citlivou suchou pleť, střídavě s Vichy Aqualia Thermal, nicméně mi přišlo, že už mi nedělají takovou hezkou pleť, tak jsem si včera koupila za pár korun Balea noční krém regenarační a teda paráda, pleť mám vážně moc hezkou! Používám tedy jen na noc, nesnesu krém přes den, ale mají i různé denní za výbornou cenu s vynikajícími recenzemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7833
10.12.20 13:00

Jestli máš zdravou bezproblémovou pleť a jen vybíráš hydratační krém, tak asi cokoli z uvedeného.
jestli máš nějaký problém, tak bych nevolila ani jedno z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.12.20 13:25

Já mám suchou a citlivou pleť se sklonem k atopii, mám ekzém i na těle. A používám Biodermu Atoderm i na obličej i na tělo. Jako jediná dokáže zaléčit i rozjetý ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
10.12.20 14:35

Já na suchou a citlivou pleť se sklonem ekzému z alergie.
Používám jedině La Roche-Posay a jediná je úžasná a pomáhá. A to je sem toho vyzkoušela víc než dost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat