ICandy Peach Jogger

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
273
19.3.12 15:14

iCandy Peach Jogger

Ahojda,
máte někdo? a jste spokojené? jak je velký a všechny zkušenosti prosím sem :-)
děkuji V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
19.3.12 15:28

má ho Erbová, co dneska Řepkovi porodila Marcuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.3.12 15:29

Haha tam se ho právě viděla na seznamu a líbíí se mi :jazyk: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.3.12 15:33

já taky tam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
19.3.12 15:44

Korba vypadá fajn, ale sporťák stejný bidýlko jak Quinny, do zimy nic moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
19.3.12 19:17

Tak ceny tak 24 cca bez autosedačky ta se dá prý použít maxi cosi…no asi zůstanu u svého jané slalom, ale jako hluboký se mi moc líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.3.12 18:32

Kočárek v tříkolové verzi máme objednaný a ozkoušený, takže otázky sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
30.3.12 14:21
@clarrah píše:
Kočárek v tříkolové verzi máme objednaný a ozkoušený, takže otázky sem :)

Clarrah, máš ho ozkoušený i s miminkem? Já byla minulý týden v Malvíku a malá se mi do něj vešla jen tak tak, má osm měsíců! Hrozně jsem ho chtěla, ale ten sporťáček je fakt maličkej. Hned vedle stál Apple, ten už je prostornější, ale zase není tak hezkej. A co kolečka? Nevadí ti, že nejsou nafukovací? Dík za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
30.3.12 16:46

S mimim ho ozkoušený nemám (čekáme až v červenci), ale co jsem se informovala, tak sporťák je určitě trochu větší než u X-landeru, přičemž těch vidím jezdit po městě kupu, takže si myslím, že to zas taková hrůza nebude. U tříkolové verze peach by právě nafukovací kolečka měla být, tak uvidíme. V podstatě je nám to docela jedno. Myslím, že oboje má své pro i proti. Ta „pryžová“ se mají ošetřovat navíc akorát tak, že se z nich mají vyprtávat kamínky, pokud se zapíchnou, aby nezůstaly dírky, ale zase není třeba řešit píchlé kolo, takže mně to připadá jako vlej-vylej. Každý chválí něco jiného, vlastní zkušenosti zatím nemám a v obchodě mi taky nebyli schopni říct, co je lepší, takže uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
30.3.12 16:49

A vzhledově mám stejný pocit. Na fotkách na netu se mi víc líbil apple. Na prodejně mně naopak připadal apple méně a peach více hezký oproti obrázkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.3.12 00:04

No jo vlastně, u toho Joggera jsou nafukovačky, tak to je fajn. Já malou dávala i do toho nového sporťáku od X-landera, myslím, že se to jmenuje MOVE, nebo tak nějak a rozhodně byl větší než Peach, měl i parádně řešenou boudičku, ale zase byl těžší, měla jsem vždycky otočenou korbičku směrem ke mě a s Applem se mi jezdilo lépe. No je to dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.5.12 11:35

Tak nám přijde iCandy Peach jogger začátkem příštího týdne :dance: Kdyby chtěl někdo reference, pište :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.8.12 11:58

Dobrý den, jak jste spokojená s kočárkem přemyslím o jeho koupi. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.4.13 19:34

Dobrý večer, prosím, ráda bych se touto cestou chtěla zeptat na Váš názor na kočárek iCandy Peach Jogger. Zamilovala jsem se do toho kočárku, ale pořád si nejsem jistá s rozměry jak korbičky, tak sporťáku. Je to moje první těhotenství, a tak to nedokážu moc dobře posoudit, ale přijde mi malý. Navíc mám termín porodu v září, a tak se celkem obávám, zdali se do korbičky vejde mimino s fusakem. Jinak jsem samozřejmě nadšená ze všech těch vymožeností, přijde mi naprosto dokonalý a i bych byla ochotná do něj investovat, ale nerada bych v roce dítěte kupovala nový, protože se mi tam už dítko nevejde. Děkuji za odpověď. S pozdravem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí