iCandy Peach - zkušenost

2371
19.12.10 19:50

Icandy peach - zkušenost

Ahoj holky,

nemáte někdo tento kočárek? http://www.icandyuk.com/…s_detail.php?… Byli jsme se na něj s manželem podívat v obchodě, moc se nám líbil i se s ním po obchodě perfektně jezdilo, ale jak je to v reálu? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Icandy Peach?

Přidejte zkušenost s Icandy Peach
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
19.12.10 21:02

To je ale šikovnej kočárek.Taky se mi líbí.To je na dvojčata?.......Zkušenost tedy ale nemám :oops: .Ale hezkej je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
20.12.10 07:49

Jo, jo, je na dvojčátka. :-D Moc se mi v obchodě líbil, stojí ale kolem 35 tisíc, tak bych potřebovala vědět od nějaké maminy, jestli to nebudou vyhozené peníze… Nejsem si moc jistá, kolik vydrží ty kolečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.11 08:26

Ahoj, my máme iCandy Pear, to je předchůdce a nemůžeme si ho vynachválit. Vjedu s ním všude do obchodů, na poštu, k lékaři, do výtahu, také vyjedeme po všech nájezdech schody a krásně se vejde do auta. Škoda jen, že se nedělaly jiné barvy. U této nové řady už je kočárek barevný. Ale co se týká otočení korbiček proti sobě, tak to my u této starší verze nemůžeme, jen u autosedaček, ale nikdy jsme to nevyužili, protože jak svítí sluníčko, tak vždy by na jednoho svítilo. Jsme moc spokojení, kluci mají deset měsíců, každý téměř deset kilo, takže opravdu tíha do kopců, ale kočárek drží, kolečka, vše je v pořádku. Takže vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajcza
21.7.11 11:48

Icandy peach

Ahojky, také se na něj chystám jet podívat. Sand v sobotu nám to vyjde a konečně se rozhodnu mezi tímto nebo Baby joggeerem city select. Bohužel je na trhu krátce,tak zkušenosti asi zatím nic moc. I paní v prodejně mi říkala,že j ebudou teprve proškolovat,co se týče Icandyho peach blossom.

• Citovat
  • Upravit
koliba9
13.8.11 16:23

Icandy peach blossom

Kočárek mám doma a nemůžu si ho vynachválit. Pořizovali jsme sourozeneckou verzi - děti jsou od sebe 2,5 roku. Z kočárku jde udělat i samostatný kočár pro jedno dítě. Parádně se s ním manipuluje, stabilní, všude se vejde.

• Citovat
  • Upravit
Michaela 23
19.8.11 11:53

Dobrý den kočarek icandy peach blosom mám a jsem moc spokojená máme dvojčátkovou verzy.....2×korbička 2×sporták 2×autosedačka MAXI COSI 2× Fusak kaiser taška na kočár originál pláštěnky…i jednu universální ta jde přez cely kočarek…kočarek ted prodávám mám kočarku více tak tento nevyužiji…kočarek je zakoupeny novy 2únor 20011 používany od května 2011 to se nám kluci narodili…sportáky jsme ješte ani enpoužili to máme jiny kočarek…takže jsme se rozhodli kočarek prodat tak pokud budetemít zájem mužeme se domluvit vše v záruce TOP stav kvalitou ručím

• Citovat
  • Upravit
ajcza
19.8.11 17:18

Tak už ho máme doma…máme sourozenecký,takže jedna hluboká ( červená ) korbička a dvě sportovní. Jedna modrá a druhá červená :-D vypadá naprosto úžasně. Syna zatím vozím ve sportáku a nemuzu si ho vynachválit je lehoučký a přitom stabilní…místa je tam také dost. Ještě pár dní a bude tu i sestřička a to proběhnou první jízdy ve dvou :)

• Citovat
  • Upravit
19.8.11 23:50

dobry den..o kocarek mam zajem prodavate ho jeste? a za kolik?a je vhodny i pro dvojcatka na zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela 23
20.8.11 08:52

Dobrý den ano prodávám kočarek…prodávám dvakrát hluboká korba dvakrát sporták…tašku na kočarek pokud chcete i fusaky ve stejne barve značky kaiser tašku na kočarek taky v barvě…a prodám vám i adaptarey na autosedačky ale asutosedačky si necháme ty využijeme…kočarek je i na zimu vhodny má super kolečka já mám dva kočarky od icandy a jsme mooc spokojená …tak písnětete na emal michaelapavlovicova@seznam.cz.....napište co nejdřive mám ješte jednoho zájemce ale vy jste byla první tak máte přednost…

• Citovat
  • Upravit
Michaela 23
22.8.11 10:13

Dobrý den pokud chcete mužeme se spojit telefonicky…nebo na email michaelapavlovicova@seznam.cz :-D

• Citovat
  • Upravit
koliba9
18.9.11 11:15

Prodávám kočárek íCandy Peach Blossom - sourozenecká verze, barva hnědo-černá. 1048@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
Ahuana
21.9.11 10:23

dotaz

Dobrý den, měla bych případný zájem, jde jen o to, za jakou cenu jej nabízíte. Poslala jsem Vám i e-mail. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
4444
28.11.11 20:08

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se kočárek nakonec prodal, taky bychom měli zájem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.14 22:23

Ahojky holky schaním starši spostak icandy peach, hrozně moc ho chci, kdyby jste věděli o někom dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí