Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych dětem pořídit ID náramky se jménem a telefonním číslem na akce, kde je více lidí a na cestování. Neměl by někdo, prosím, tip na nějaký menší náramek, který bude sedět i na ruku o obvodu cca 12/13 cm?
Kupovala jsem od BodyID. Ale ty nejlevnější dlouho nevydržely. Ten plíšek je kvalitní, ale guma popraskala. Tak jedině textilní pásek, je vhodný od 13,5 cm. Gumové jsou i pro 2leté děti, ty jsou opravdu maličké. Ale jak píšu, nevydrží.
@Janča6 textilní pásek na stránkách nevidím, nebo máte jiný?
@Janča6 toho jsem si nevšimla, do kategorie pro muže jsem nekoukala
vypadá celkem dobře i když je poměrně široký
Jak dlouho vám vydržely ty silikonové pásky? My je měli zatím jenom 2× u moře, ale máme elite mini a jsou děsně dlouhé a mladší dítko bavilo si to rozepínat, tak jsem zkusila objednat ty natahovací bez zapínání, tak uvidíme.
@Jeremi Na ty jsem taky koukala, ale trochu mám obavy, jestli se text nerozmaže když ho tam musím dopsat ručně kdyby to namočili.
Příspěvek upraven 29.12.23 v 11:50
@Saidy píše:
@Janča6 toho jsem si nevšimla, do kategorie pro muže jsem nekoukalavypadá celkem dobře i když je poměrně široký
Jak dlouho vám vydržely ty silikonové pásky? My je měli zatím jenom 2× u moře, ale máme elite mini a jsou děsně dlouhé a mladší dítko bavilo si to rozepínat, tak jsem zkusila objednat ty natahovací bez zapínání, tak uvidíme.
Ja ho nosila denne (ten natahovaci bez zapinaci) a vydrzel tak 3 nebo 4 mesice
Fakt se ten silikon rozlamal. Dcera ho moc nenosila, vydrzel par let. Na prilezitostne noseni je to ok.
Jeste dodam, ze mam obvod zapesti 15 cm a koupila jsem si ID Mini M pro zapesti od 15,5 do 17,5 cm.
Pro syna jsme kupovali v Rock Pointu id náramek od Little life, mají různý motivy. Syn ho nosí od roku a půl, má hodně hubený ruce, takže mu ho dávám nad loket, aspoň nemá tendence si ho sundávat.
@Saidy píše:
@Jeremi Na ty jsem taky koukala, ale trochu mám obavy, jestli se text nerozmaže když ho tam musím dopsat ručně kdyby to namočili.Příspěvek upraven 29.12.23 v 11:50
Tak existujou i permanentní popisovače.