Ideální golfky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
23.3.11 09:14

Já mám tyhle http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…
Prostorný,sundavací boudička,která se dá rozepnutím zvětšit-ochrana proti slunci či větru, pol.rukojeť,odjímatelné madélko,mezinožní pás, velká kola průměr17cm,aretace př.kol,poloh.nožní opěrka více poloh,jednou rukou ovladatelná poloh.zád.opěrka téměř do lehu,dobře omyv.materiál,teplý nánožník,kapsy po stranách dítěte a na boudičce,dostupná cena,stabilní,lehce ovladatelný
Jsem s nima moc spokojená.Dám je i do kufru krátké Felicie.Zdají se robustní,ale nejsou.Měla jsem pučené od kamarádky golfky,které koupila někde v supermarketu za 900,–Prostě jenom hadr,konstrukce a rádoby kolečka.Byli také piďi.Pak jsem si koupila ty z odkazu a přišly mi strašně veliké.Ale přitom jsou po složení menší.Dám je do Felicie podýl a mám tam ještě plac.Ty kamarádky jsem musela dávat šikmo,napříš kufru a už se mi tam nic nevešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
23.3.11 10:04
Nataša píše:
Peg Perego Sí, váha je myslím 7kg, pokud se nepletu.
navíc i skládání je jednou rukou. sama zkušenosti nemám ale diskuzí na něj je tu celá řada. myslím, že první kol se moc nepovedla, ale postupně je vylepšili.. akorát vím, že se prověšuje košík, když je příliš zatížený.

My máme Síčka teď čerstvě a musím říct, že zatím spokojenost, to s tím košíkem jsem taky četla, ale připadá mi jako kdyby to už vyřešili, protože ten náš je dost vysoko a docela pevnej, tak si moc nedovedu představit, že by se zespodu prodřel. Má jednoduchý kolečka, takže manipulace výborná, na kostkách jede tak nějak normálně, prostě jako golfky :wink: Ale jestli si někdo představuje terén jako les, blátivou cestu apod. tak to asi nebude úplně ideální, ale který lehký golfky jo? A hlavně sedačka je na tak lehký golfky pro dítě fakt velká a pohodlná, nezkoušeli jsme to, ale myslím, že by se tam možná vešel i ve fusaku…a stříška je úžasná, velká a překlápěcí i úplně dopředu…třeba oproti Maclaren Quest, který jsem taky měla ve výběru mi PP Sí přijde prostě takový praktičtější. Tak jsem ho vychválila a teď doufám, že budu to samý říkat třeba za půl roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.3.11 09:24

Allee: Ahoj, a jakou máš kolekci 2011 nebo ještě 2010? Jsou opravdu lehoučký? Taky o těch Síčkách velmi uvažuju. Teď jsem ještě ale našla Jané Nanuq, jsou krásný, takže zase nevím, ale ten myslím nemá tu stahovací boudičku proti sluníčku, tak asi koupím taky Peg pérego Sí. je to věda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
25.3.11 10:19
Z-zuzka píše:
Allee: Ahoj, a jakou máš kolekci 2011 nebo ještě 2010? Jsou opravdu lehoučký? Taky o těch Síčkách velmi uvažuju. Teď jsem ještě ale našla Jané Nanuq, jsou krásný, takže zase nevím, ale ten myslím nemá tu stahovací boudičku proti sluníčku, tak asi koupím taky Peg pérego Sí. je to věda…

Kupovala jsem ještě 2010, abych to měla o 1500 levnější ;) barva černá. Jané Nanuq jsem v reálu neviděla, tak nevím. Už mám zkušenost, že podle fotky se to nedá moc poznat, třeba se mi líbíly na netu Bebeconfort Mila, pak jsem se na ně jela podívat a bylo to úplně něco jinýho, trochu jak kočárek pro panenku, ne pro toho našeho obříka :lol: Máš Síčka vyzkoušený aspoň v obchodě? je fakt, že je to takový trochu chrastítko, mě to teda nevadí, ale někomu by mohlo :kytka: jo a lehoučký jsou, krásně se skládají i rozkládají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
25.3.11 10:25
donaga píše:
Ahoj holky, tak jsem včera byla v tom slůněti a hlavu nemám o mnoho moudřejší. Z toho velkého seznamu, co bych chtěla vidět tam měli jen asi 4 kočáry a z těch mne zaujak akorá ten Zopa Jumper. Vypadá solidně, velká kolečka, velká ložná plocha, přijde mi i stabilní, ale nemá okénko v boudičce a hlavně mi tedy přijde těžší než udávaných 7kg. V jednom inzerátu, kde ho prodávají použitý psali váhu 8,9kg. Ale zase když jsem tam zkoučela dát dítě, tak tam krádně leželo a že ona zrovna klidná nebývá.
Ale navíc mě tam zaujak ještě Babypoint Orion. U toho zase píšou váhu 8kg, ale mě přišel lehčí. Ten má zas lím vyřešenou boudičku, má jí s okénkem a tavrovanou tak, že líp ochrání proti sluníčku.
Holky já nevím, ten velký výběr mě zničí :zed: :lol:

ten zopa jumper mi přijde takovej o dost masivnější, vzhledově se mi víc líbí BP Orion, lehčí určitě bude taky…takže záleží na co to hlavně budeš používat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.3.11 11:26

Allee:
Síčka vyzkoušený nemám, jen Pliko. A to rychlovka, pač byl malej čerstvě vzbuzenej a v obchodě se mu vůbec nelíbilo :-D Hodně lidí píše, že se Síčkem se líp jezdí než s Plikem, ale nemám vyzkoušený, tak nevím. Nezkoušela jsi porovnat? Pliko mi příjde asi zbytečný. Malej má 15 měsíců a 12kg, takže taky žádnej drobeček. Sí 2010 už je jen oranžové a zelené jinak 2011… Ta boudička mně dostala, asi půjdu fakt do PP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
25.3.11 18:23

Z-zuzka:
Pliko jsem v obchodě viděla, ale to už je takovej tank, já chtěla taky něco lehkýho, takže jsem o Pliku ani neuvažovala. Zkus na e-shopu maminkatovi, ještě minulý týden tam měli ty černý za 5100, já je nakonec vzala jinde…ale už tam možná taky nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.3.11 23:24

Ahoj,
díky moc za všechny rady. Ideální golfky prostě neexistují,když se mi líbily, většinou byly těžké, když byly lehké, chybělo madlo a když měly madlo, nelíbily se a neměly polohování nožní opěr.
Takže jsem se rozhodlapro PP Sí, diskuze raději pročítat nebudu,už jsem nad tím i tak strávila dost času. ¨

Allee, jak se Vám s nimi jezdí?? jste spokojená? jsou snad lehké a skladné do auta, to je pro mě nejdůlěžitější. A neviděl náhodou někdo tu barvu kiwi z kol.2010 „naživo“, jaká je?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
26.3.11 09:36
Kačerda píše:
Ahoj,
díky moc za všechny rady. Ideální golfky prostě neexistují,když se mi líbily, většinou byly těžké, když byly lehké, chybělo madlo a když měly madlo, nelíbily se a neměly polohování nožní opěr.
Takže jsem se rozhodlapro PP Sí, diskuze raději pročítat nebudu,už jsem nad tím i tak strávila dost času. ¨Allee, jak se Vám s nimi jezdí?? jste spokojená? jsou snad lehké a skladné do auta, to je pro mě nejdůlěžitější. A neviděl náhodou někdo tu barvu kiwi z kol.2010 „naživo“, jaká je?
díky

Zatím jsme spokojený, máme je teprve 2 týdny, jezdí se s nima lehce, ale jak už jsem psala, jsou to takový trochu chrastítka, jako že se trošku „kinklají“, ale mě to nevadí, je to cena za to, že jsou lehký, hezký, ale zároveň velký pro mimčo. Váží 7,5 kg komplet a posílám fotku se složenýma, vejdou se normálně do kufru Ford Fusion. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
26.3.11 17:30

Holky, dnes jsem se taky rozhodla pro PP Sí. Kačerdo, řeším to samé, jako ty. Taky uvažuji nad Kiwi 2010. Tu oranžovou bych nevybrala, ještě zvažuji tmavé barvy z nové kolekce, ale zase ta finanční úspora stojí za úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.3.11 23:27

Já tu barvu risknu, na fotce nevypadá špatně a ta cena ja fakt zajímavá. Spíš jsem zvědavá na tu jejich „viklavost“, moc si to neumím představit.
no, v nejhorším je prodám, ale ta představa mě děsí, že by se vše rozjelo nanovo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
26.3.11 23:30

jsem s nim nadmiru spokojena,, presedlala jsem z kary Jane,,,

http://www.zbozi.cz/items/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
27.3.11 09:12
Kačerda píše:
Já tu barvu risknu, na fotce nevypadá špatně a ta cena ja fakt zajímavá. Spíš jsem zvědavá na tu jejich „viklavost“, moc si to neumím představit.
no, v nejhorším je prodám, ale ta představa mě děsí, že by se vše rozjelo nanovo… :think:

neboj, budeš spokojená! my jsme z nich nadšený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.3.11 09:24

Kačerdo, přesně tak. Taky už bych to vybírání nechtěla znovu zažívat. Sice to prožívám, ale nijak extra mě to nebaví.
Espiro Magic 4 se mi taky líbí. Ale dají se ještě sehnat? Nová kolekce má přijet až v létě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
27.3.11 21:55

esrpiro magic 4 jsou porad na prodej co jsem si vsimla,, ja jsem moc spokojena :-) ale zalezi jaky styl vlastne hledas :-) ja prave rozhodovala mezi nunna , babypoint novy , qunni 2011 i starsi nebot se mi ten styl libi :-) ale spojena rucka u me rozhodovala odpruzenost i polohovani zad a nozicek tak tez madlo , nanoznik, bouda lehoucky 4 kolak i stabilni a prostorny a to mam fakt uz obrika :-)) porad jsem je obchazela vsechny zkousela i s mrnouskem ,, je to individualni clovek asi kazdy hleda neco jinaciho uz i design

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí