Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, prosím je zde někdo kdo by poznal o jakého brouka/larvu/havěť se jedna?
Objevil jsem asi 5 podobných pod postelí.
Je dlouhý zhruba 5mm.
Dcera je pokousaná (červené fleky) ale nevím zda to s tím souvisí.
Děkuji moc,
David
@Dpop píše:
Dobrý den, prosím je zde někdo kdo by poznal o jakého brouka/larvu/havěť se jedna?Objevil jsem asi 5 podobných pod postelí.
Děkuji moc,
Je dlouhý zhruba 5mm.
David
Zjistím od chlapa (DDD), ale teď chrní. ![]()
Dám vědět, vydrž.
Dobrý den
Při prohlídce rozmarýny po jejím přenesení z balkonu na zimní pobyt jsem objevil na jednom jejím lístku zespodu chomáč zvláštních buněk, při vyfocení USB mikroskopem je vidět na některých otevřené víčko, takže asi příbytek nějaké potvory, co se stihla už vylíhnout. Nevíte někdo, co je to zač? Jednotlivé buňky jsou asi 1mm veliké viz.foto s kouskem pravítka.
Za jakékoliv vodítko děkuji ![]()
Dobrý den
Při prohlídce rozmarýny po jejím přenesení z balkonu na zimní pobyt jsem objevil na jednom jejím lístku zespodu chomáč zvláštních buněk, při vyfocení USB mikroskopem je vidět na některých otevřené víčko, takže asi příbytek nějaké potvory, co se stihla už vylíhnout. Nevíte někdo, co je to zač? Jednotlivé buňky jsou asi 1mm veliké viz.foto s kouskem pravítka.
Za jakékoliv vodítko děkuji ![]()
@Dpop píše:
Dobrý den, prosím je zde někdo kdo by poznal o jakého brouka/larvu/havěť se jedna?Objevil jsem asi 5 podobných pod postelí.
Děkuji moc,
Je dlouhý zhruba 5mm.
David
To je stopro larva kožojeda.
@Magical-eyes píše:
Vajíčka kněžice
Zase jsem o něco chytřejší ![]()
@Magical-eyes píše:
Vajíčka kněžice
Dobrá práce ![]()
Ti brouci tady v létě lítají, ale co jsem koukal, tak se popásají na okolo rostoucích břízách, moje květena je v poho ![]()
Díky