Ikea nebo MT nábytek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3457
11.10.16 08:06

Ikea nebo MT nábytek?

Budeme dětem předělávat pokojíky, Ikea celkem ok, ale teď jsem našla MT nábytek, který nevypadá špatně. Máte někdo zkušenost, případně srovnání těchto dvou firem? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
11.10.16 08:11

Ano, MT nábytek hrůza, kvalita :poblion:, montáž :poblion:. Pokud si ho budete sami montovat, tak jedině ikea. MT nábytek je strašně složitý, mívá špatně předvrtané dírky, chybné návody a dál raději nemluvím. Ikea je stejný materiál, ale alespoň jde postavit a když ho sestavíte, není celý omlácený…Do teď nám chybí sestavit noční MT stolek, neboť na to nikdo doma nemá nervy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.10.16 08:24

My máme pokoj z MT nábytku, kombinaci s barvou fialkovou, a u nás jsme neměli problém ze složenim co si pamatuji jako upřímě ja bych to podle návodu nedala ale manžel v pohodě koukl a jel. Máme ho 2 roky a malej ho počmaral fixem, prupiskou i pastelkou tak jsme to v poho vydrhli vonavkou nebo vygumovali a nic není poznat. Máme v plánu ještě v zelené barvě pro syna. Otlučený ho za ty dva roky nemáme, když jde o Ikea nemám zkušenost, my tam tehda nic nevybrali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
11.10.16 08:26

MT nábytek máme v chodbě a je to hrůza. Skříňky nesedí a šuplíky raději ani neotvírám, protože mi vždy zůstanou v ruce. Manžel to již několikrát opravoval, ale prostě to nedrží :cert: :cert: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.10.16 08:28

Ahoj, my máme z Mt nábytku systém Tereza pro děti a je krásný, montáž zvládl přítel v pohodě, nábytek vypadá krásně a bytelne. V ložnici máme skříň a komodu a vypadá super. Akorát, pokud bys objednávala, určitě neplat předem. Ikea je taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
11.10.16 08:32

Skříňky máme Ikea a palandu MT, je super, hlavně Ikea nic podobného nenabízí (mámé samostatně výsuvné třetí lůžko). Jako návod rozhodně nebyl tak přehledný jako ikeácký, byly tam popletené šrouby, ale s trochou zamyšlení to normálně dobře složit šlo a skádáš to je jednou, že jo :D. Ještě od nich máme jídelní stůl a noční stolek a také spokojenost a ten noční stolek je fakt hezký a moderní, kvalitní (má také šuplík, ale byl už dodaný celý poskádaný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.10.16 08:38

My tedy máme sestavu dětský pokoj Bambi a v pohodě, šuplíky nevyjedou uplně ven, a to se používají denně, ještě je dcera leniva se ohnout jak schovavá věci po vypraní tak to otvíra nohou, hodí tam a zavirá to stylem že do toho kopne. :cert: No divím se že uchytky ještě drží. :lol:
Možná kvalita za ty roky klesla nebo záleží na konkrétních kusech a ceně. :nevim:
Jo výhoda Ikea že si to člověk oplácá u MT nevím jestli je nějaká prodejna, my jsme brali přes net. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
11.10.16 08:39

Taky zrovna scháním skříně do pokojíčku pro děti, a jdu nakonec do ikey…v MT nábytku se mi ty pokojíčky moc líbí ale třeba šatní skříň má vevnitř 3 police a to je všechno, to je mi k prdu…u ikey si to můžete třeba konkrétně u stuvy sama nakombinovat jak chcete a to se mi líbí=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
11.10.16 08:47

@rezulka Dětem do pokojíku jsme kupovali Ikeu a i po letech max. spokojenost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
11.10.16 08:57

Máme MT nábytek v pokojíčku, taková dětská sestava. Jsme spokojený. Sestavení jednoduchý, nikde nic neupadlo, neulomilo se. Navíc i hezky vypadá a barevně odpovídá obrázku na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
11.10.16 09:06

Za mě radši IKEA. Z MT nábytku mám ložnici, předsíň a stůl a židle v kuchyni. Několik reklamací aby dodali co tam všechno patří, montáž od nich ani zadarmo, když už tak radši vlastními silami. Židle byly dodané v celku, ale začínají se „rozpadat“ bude třeba je slepit, úchytky v ložnici některé španě navrtané, a ve velké skříni je málo poliček (nábytek mám asi 2 roky). A celkově to o proti IKEA působí levněji, pro mě to byla levná nouzovka, příště již nikdy více, radši budu postupně šetřit na kvalitnější nábytek, nejlépe na míru a od šikovného truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
11.10.16 09:18

U MT nábytku je blbý, že se na to nemůžeš jet podívat někam, pokud se nemýlím. Takže bych si raději vybrala Ikeu. Mám z MT nábytku masivní postel a jsem spokojená, ale nějaký set nábytku bych se bála objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.10.16 10:03

MT nábytek má šílený recenze. Když už bych chtěla takovýho solidního menšího prodejce, tak zkus mrknout na AZA nábytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.10.16 10:28

Z Ikea máme jen velké skříně z jejich obyč programu. Ty dětské jsou menší. Stoly a židle mají děti od Mayera. V jednom pokoji je palanda z masivu, v druhém pak Bibop od aldo-nábytek, protože dcera chtěla klasické schůdky.

Dětská Ikea mi nepřišla pro nás moc praktická, i když jsme jí původně chtěli pořizovat, a MT nábytek má zase celkem děsné recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3457
11.10.16 15:13

Díky všem. Tak asi radši nebudeme experimentovat a zůstaneme u Ikey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí