Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Budeme dětem předělávat pokojíky, Ikea celkem ok, ale teď jsem našla MT nábytek, který nevypadá špatně. Máte někdo zkušenost, případně srovnání těchto dvou firem? Díky moc.
Ano, MT nábytek hrůza, kvalita
, montáž
. Pokud si ho budete sami montovat, tak jedině ikea. MT nábytek je strašně složitý, mívá špatně předvrtané dírky, chybné návody a dál raději nemluvím. Ikea je stejný materiál, ale alespoň jde postavit a když ho sestavíte, není celý omlácený…Do teď nám chybí sestavit noční MT stolek, neboť na to nikdo doma nemá nervy ![]()
My máme pokoj z MT nábytku, kombinaci s barvou fialkovou, a u nás jsme neměli problém ze složenim co si pamatuji jako upřímě ja bych to podle návodu nedala ale manžel v pohodě koukl a jel. Máme ho 2 roky a malej ho počmaral fixem, prupiskou i pastelkou tak jsme to v poho vydrhli vonavkou nebo vygumovali a nic není poznat. Máme v plánu ještě v zelené barvě pro syna. Otlučený ho za ty dva roky nemáme, když jde o Ikea nemám zkušenost, my tam tehda nic nevybrali. ![]()
MT nábytek máme v chodbě a je to hrůza. Skříňky nesedí a šuplíky raději ani neotvírám, protože mi vždy zůstanou v ruce. Manžel to již několikrát opravoval, ale prostě to nedrží
![]()
Ahoj, my máme z Mt nábytku systém Tereza pro děti a je krásný, montáž zvládl přítel v pohodě, nábytek vypadá krásně a bytelne. V ložnici máme skříň a komodu a vypadá super. Akorát, pokud bys objednávala, určitě neplat předem. Ikea je taky fajn
Skříňky máme Ikea a palandu MT, je super, hlavně Ikea nic podobného nenabízí (mámé samostatně výsuvné třetí lůžko). Jako návod rozhodně nebyl tak přehledný jako ikeácký, byly tam popletené šrouby, ale s trochou zamyšlení to normálně dobře složit šlo a skádáš to je jednou, že jo
. Ještě od nich máme jídelní stůl a noční stolek a také spokojenost a ten noční stolek je fakt hezký a moderní, kvalitní (má také šuplík, ale byl už dodaný celý poskádaný)
My tedy máme sestavu dětský pokoj Bambi a v pohodě, šuplíky nevyjedou uplně ven, a to se používají denně, ještě je dcera leniva se ohnout jak schovavá věci po vypraní tak to otvíra nohou, hodí tam a zavirá to stylem že do toho kopne.
No divím se že uchytky ještě drží. ![]()
Možná kvalita za ty roky klesla nebo záleží na konkrétních kusech a ceně. ![]()
Jo výhoda Ikea že si to člověk oplácá u MT nevím jestli je nějaká prodejna, my jsme brali přes net. ![]()
Taky zrovna scháním skříně do pokojíčku pro děti, a jdu nakonec do ikey…v MT nábytku se mi ty pokojíčky moc líbí ale třeba šatní skříň má vevnitř 3 police a to je všechno, to je mi k prdu…u ikey si to můžete třeba konkrétně u stuvy sama nakombinovat jak chcete a to se mi líbí=)
@rezulka Dětem do pokojíku jsme kupovali Ikeu a i po letech max. spokojenost. ![]()
Máme MT nábytek v pokojíčku, taková dětská sestava. Jsme spokojený. Sestavení jednoduchý, nikde nic neupadlo, neulomilo se. Navíc i hezky vypadá a barevně odpovídá obrázku na netu.
Za mě radši IKEA. Z MT nábytku mám ložnici, předsíň a stůl a židle v kuchyni. Několik reklamací aby dodali co tam všechno patří, montáž od nich ani zadarmo, když už tak radši vlastními silami. Židle byly dodané v celku, ale začínají se „rozpadat“ bude třeba je slepit, úchytky v ložnici některé španě navrtané, a ve velké skříni je málo poliček (nábytek mám asi 2 roky). A celkově to o proti IKEA působí levněji, pro mě to byla levná nouzovka, příště již nikdy více, radši budu postupně šetřit na kvalitnější nábytek, nejlépe na míru a od šikovného truhláře.
U MT nábytku je blbý, že se na to nemůžeš jet podívat někam, pokud se nemýlím. Takže bych si raději vybrala Ikeu. Mám z MT nábytku masivní postel a jsem spokojená, ale nějaký set nábytku bych se bála objednat.
MT nábytek má šílený recenze. Když už bych chtěla takovýho solidního menšího prodejce, tak zkus mrknout na AZA nábytek
Z Ikea máme jen velké skříně z jejich obyč programu. Ty dětské jsou menší. Stoly a židle mají děti od Mayera. V jednom pokoji je palanda z masivu, v druhém pak Bibop od aldo-nábytek, protože dcera chtěla klasické schůdky.
Dětská Ikea mi nepřišla pro nás moc praktická, i když jsme jí původně chtěli pořizovat, a MT nábytek má zase celkem děsné recenze.
Díky všem. Tak asi radši nebudeme experimentovat a zůstaneme u Ikey.