Levná rekonstrukce bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
228
10.10.16 20:53

Levná rekonstrukce bytu

Ahoj, chystáme se na celkovou rekonstrukci bytu. Samozřejmě co nejlevněji :oops:. Poradíte prosím, kde sehnat levnou kuchyň a koupelnu? Jak materiál tak vybavení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
10.10.16 22:06

My sehnali pěknou kuchyň za dobrou cenu v Siku, jednou za čas tam vyprodávají vystavené kuchyně z prodejen s velkou slevou. K tomu jsme si od nich vzali i troubu, digestoř, dřez a baterii za půlku ceny. S koupelnou neporadím, máme také ze Sika, ale to už bylo za normální cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
10.10.16 22:10

Dají se sehnat i docela pěkné sektorové kuchyně, zadej si ten termín do googlu a vyjede ti jich spousta. Poskládáš si kuchyň přesně, jak potřebuješ a nakoupíš jendotlivé skříňky, vyjde to podstatně levněji než kuchyň na míru. Ale chce to dát si práci a pořádně to všechno projet, některé ty sektorky jsou hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.10.16 22:11
@mirece píše:
Ahoj, chystáme se na celkovou rekonstrukci bytu. Samozřejmě co nejlevněji :oops:. Poradíte prosím, kde sehnat levnou kuchyň a koupelnu? Jak materiál tak vybavení. :nevim:

najdi si na fb skupinu nebydlete blbě.. často jsou tam odkazy na relativně hezké věci v akcích za cca 5000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.10.16 22:25

@Denisa56
Děkuju moc za nápad, co jsem zatím vygooglila tak všechny kuchyně moc pěkné a ceny až neuvěřitelně nízké :palec:
Všichni mě připravují na kuchyň za 100-200 tisíc. Ráda bych se vešla do 50 :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.10.16 22:26

@Sofie2013 taky jsem se tam už dívala, ale bohužel tam momentálně nic není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
10.10.16 22:36

@mirece My máme tuhle, udělanou do rohu 2,50×3 metry a vyšla nás na cca 20 000,–. (bez spotřebičů) :

https://www.nabytek-natali.cz/…chyn-sycylia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.10.16 22:47

@Denisa56 a jsi spokojená? Přijde ti nějak „nekvalitní“ za ty peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 22:47

Těch 50k je včetně spotřebičů? A jak je velká? Teď jsem také nechávala dělat kuchyň, pravda, ne z nejlevnější řady a na míru, takže mne vyšla na nemalé peníze, ale když už jsem se po těch studiích koukala, prolezla jsem kde co. Ty kuchyně z výprodeje mají čas od času prakticky ve všech větších studiích. Já brala kuchyň nakonec v Oresi, tam když jsem seděla na pobočce, přesně vedle měli třeba vystavenou sestavu z té nižší řady Dolti, byla bílá a v tom vždycky některé části ve výrazných barvách - vypadalo to moc hezky a co si pamatuju, cena taky nikterak strašná. Fakt je, že mají pálku za montáž, ale když si ji zvládnete smontovat, hooodně taky ušetříte.

Spotřebiče nemusíte mít buď úplně nové nebo se koukejte po nějakých osvědčených ale v nižší cenové relaci. Mimochodem, v Oresi jsem si mohla spotřebiče nakoupit přes ně, ale ne za jejich ceny, ale přinesla jsem si normálně ty spotřebiče vytištěné z aktuální nabídky nejlevnějšího e-shopu a oni mi to prodali za tu nejnižší cenu, což jsem ráda využila. Co vím, tak tohle třeba nedělá Gorenje (ty jsem taky zvažovala), ale třeba jiná studia to taky dělají. Na tom se dá taky něco ušetřit, pro mne minimálně je to jistota, že mi všechno dovezou zároveň s kuchyní a za dobrou cenu.

A pak mám takový dojem, že jsem nějaké jakože hotové vídala i v hpbbymarketech, zkus kouknout třeba na web OBI, tam jsem teď koukala a také tam nějaké kuchyně mají. Prodávají od Slováků z Decodomu: https://www.decodom.sk/…nske-zostavy Myslím, že tam už by se dalo leccos vybrat, osobně ale neznám, jen letmo z těch hobbymarketů.

Příspěvek upraven 10.10.16 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
10.10.16 22:48

Tak koupelnu - dojet do Sika, třeba Siko tam obvykle mají i vyprodeje obkladů a van za pakatel, my takhle při rekonstrukci celého domu ušetřili majlant…obklady do kuchyně, které stály 1800 kč za metr!!! jsem poslední dva balíky koupil dohromady za 200 kč…v kombinaci s dalšími výprodejovými ze Sika jsem za x metrů obkladů dohromady dala asi 3500 kč, přitom kdyby byly za plnou cenu tak by stály 18 tis. taky každej u nás v kuchyni padá na zadek :lol: všem se to moc líbí a nikdo netuší, že to bylo za babku. I koupelna obklady mě stály 5000 kč z 20000.
Teď nás čeká poslední rekonstrukce a to velká koupelna v patře tam jedu opět do Sika prostě něco vyberu…Kuchyni zkus Ikea, máme ve vysokém lesku od nich a vešli jsme se do 40 tis. bez spotřebičů, máme na všem tiché pojezdy a dorazy, hluboké výsuvy, otočné plochy v rohových skříňkách a všechno, co patří do moderní kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
10.10.16 22:52
@mirece píše:
@Denisa56 a jsi spokojená? Přijde ti nějak „nekvalitní“ za ty peníze?

Zatím ji máme ještě v krabicích, připravenou, musíme napřed udělat podlahy. Ale při kontrole jak jsme na to koukali, vypadá velmi kaviltně, bytelně, ten dřevěnej dekor je moc pěknej a ty úchytky jsou sice uěmlohmotný, ale vypadaj jako kovový a jsou hodně pevný. Už se nemůžu dočkat, až ji budu mít postavenou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.10.16 22:54

@Klára-z-Prahy vlastně ani nevím, na celkovou rekonstrukci bych ráda minula 200tisíc. Představa, že jen za kuchyň dám nějakých 100, je příšerná. :zed: Vážně hrůza období, koupený starý byt- samozřejmě hypotéka, na rekonstrukci půjčka, do toho plánování rodiny… :nevim: takže kuchyň včetně všeho 50 tisíc :roll: (v ceně i ubrousky a příbory) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.10.16 22:57

@alisekR do Sika zajedu hned zítra, snad budu mít taky štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.10.16 23:00

@Denisa56 tak to věřím, taky se nemůžu dočkat-a to ještě nemám žádnou koupenou :lol: pokud si vzpomeneš pošli prosím foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 23:12

Hele, nic si z toho nedělej, já plánovala rekonstrukci celá dlouhá léta. Taky jsem na začátku chtěla nějakou dočasnou cenově dostupnou variantu, nicméně jsem se k tomu opravdu nedokopala celé to rozjet. Výhodou je, že se aspoň množily ty úspory, takže vědoma si své povahy, šla jsem do toho teď raději „ve velkém“ - proto kuchyně na míru za cca 180k (pravda, na ni jsem ukecala slevu 55k), takže tě naprosto chápu. Říct mi někdo před 2 lety, že pořídím svoji pidikuchyň za takovou pálku, vysmála bych se mu.

Rozhodně uvažujete rozumně, když to v berete v kontextu vaší momentální finanční situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí