Ikea - nepojedete?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ikea - nepojedete ?
Dobrý den maminky - chtěla bych se zeptat jestli některá nepojedete do Ikea (ne Brno) ? Potřebovala bych koupit tuto dětskou látku a nemůžu ji sehnat - U nás ji vyprodali a na mimibazaru ji nikdo nemá, ani se nechystá do Ikea ![]()
Já z toho mám věci v pokojíčku a nerada bych holkám měnila styl ![]()
Předem moc děkuju, jeslti se nějaká ozvete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je moje milovana kolekce Barnslig - ma mladsi dcera v bilem pokojicku a je to moc hezke.
Bohuzel neporadim, jen mne mrzi, jestli tato kolekce uz bude koncit…
- Citovat
- Upravit
Právě, že to už nikde nedoplňují, tak to sháním rychle do zásoby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedu dneska do Ostravske.Kdyztak mi pisni do SZ presne jak se to jmenuje,da se to pak najit zda to vubec maji skladem.
tak jsem nasla,ze je skladem 160ks,ale maji tam sest druhu latek,takze zalezi ktera skladem je.Kolik bys toho chtela?Jedno je 300×120cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak na MMB jsou minimálně 3 paní, které v Ikee nakupují a posílají, zrovna dneska budu posílat objednávku.
Tak to zkusit u nich ![]()
- Citovat
- Upravit
madi píše:
Jinak na MMB jsou minimálně 3 paní, které v Ikee nakupují a posílají, zrovna dneska budu posílat objednávku.
Tak to zkusit u nich
Madi ale na mmb si za ty veci pocitaji penize navic ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taminka píše:madi píše:Madi ale na mmb si za ty veci pocitaji penize navic ne?
Tak to zkusit u nich
Jo to jo, ty ceny jsou malinko dražší, ale já objednávám drobnosti, tak to není tak strašné. Furt mi to vyjde levnějš než cesta do Ikei ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo, u jedné takové jsem to chtěla objednat a na každé rule látky mi napočítala přes 45kč navíc, takže dál to zkoušet nebudu.
Já sama když někdo chce něco koupit, jsem takto v ikei koupila i posílala a že bych si účtovala navíc, to ne, tak bych to chtěla takto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já takhle objednávám poprvé, nějaké drobnosti do kuchyně. Tak tam mě snad nijak nenatáhne.
A která to byla, smím-li se zeptat? Klidně do sz ![]()
Tak to máš jako poslední možnost, kdybys nikde jinde nesehnala
- Citovat
- Upravit
Ja se uz drive na neco divala z Ikei na mmb a nektere prodavajici si teda umi rict o penize navic.
Mlavinko pisnu ti vecer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NO já moc ani nechápu, proč to dělají
Myslím, že 90 % lidí si tam dojede, zvlášť pro dražší nábytek.
To jenom my holt musíme bydlet tak blbě, že je od nás ikea přes 200 km
![]()
- Citovat
- Upravit
Jo, to umí, ale to je i s jinými věcmi ![]()
Já třeba šiju na zakázku a vždycky koukám jak vyoraná, kolik si za to jiní dokáží říct
. Třeba na Fleru to je ještě horší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mlavi, vidíš, já dneska zrovna zakládala diskusi o šitých kapsářích a taky teď toto řeším. Pod tisícovku kapsář za postel nepořídím ani omylem
![]()
- Citovat
- Upravit
Přesně pro tyto lidi to dělají ![]()
Divila by ses kolik se na tom dá vydělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt ne, jo? Tak to je drsný, když jeho náklady mohou být tak cca 200-300-max 400kč. Podle toho co chceš ![]()
Kapsáře boužel nedělám, to jsem zkoušela jen pro dceru a pro neteř takový obyčejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit