Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, vy co máte kuchyně Ikea, šupnete mi sem fotku? Strašně se mi líbí kombinace dřeva a té lekslé Abstrakt, konkrétně šedá a černá, ale nevím jak to kombinovat s obkladem…a je ta lesklá praktická? je na ní vidět každý otisk?
Předem moc děkuji za všechny příspěvky ![]()
Odkaz na foto ti poslu do SZ. Neni na tom moc videt spina, pokud na to nesviti slunce, takze zalezi, kde to mas. To tedy na nasi bile, kamoska ma sedou a stezovala si na spinu.
Ahoj, ja mam cervenou abstrakt v lesku a je na tom videt uplne vse. Nejcice voda, co mi steka pri myti nadobi
.Ale jinak je moc hezka a kvalutni.Jsem s ni naprosto spokojena.
Ahoj mám bílou a nejde na tom vidět skoro nic a desku dřevěnou a zatím spokojenost ![]()
My máme odma kombinaci abstrakt v lesku bílou se šedou
jestli dohledám fotku umě v pc pošlu ![]()
Ještě k dřevěné desce - příště ji nechci, je to hrozná práce to udržovat a stejně se to už (za 3 roky) rozlejzá a kroutí. A to máme tu nejdrašží.
@Pipi 00 píše:
Odkaz na foto ti poslu do SZ. Neni na tom moc videt spina, pokud na to nesviti slunce, takze zalezi, kde to mas. To tedy na nasi bile, kamoska ma sedou a stezovala si na spinu.
tak jestli ji rok neumyje, tak se nedivím
![]()
@Januliiik Tak rikala, ze ji furt lesti a furt je tam neco videt. Prodavam, jak jsem koupila
.
@Pipi 00 píše:
@Januliiik Tak rikala, ze ji furt lesti a furt je tam neco videt. Prodavam, jak jsem koupila.
já ji vyleštím tak jednou za měsíc a v pohodě
ale jestli to dítě třeba furt palcuje a něčím ťapká…ale to je všude, že ![]()
@Pipi 00 píše:
moc děkuji za fotku, máte to moc pěkně řešené, a ta bílá vypadá taky dobře ![]()
Ahoj, ja mam cca 4 roky Adel kremovou a jsem nad miru spokojena : ), desku mam tmavou tresen, a obklady imitace bridlice. Vubec se mi neokoukala a je vlastne neutralni, takze doplnky si naaranzuju podle nalady: jednou do cervena, jednou do modra, nebo dozelena. Hlavne ne kuchyne v lesku, ta se blbe udrzuje : ) Ale jsou krasny, to jo : ) Miluju proste Ikeu : )))
Mě třeba od lesku hodně lidí odrazovalo, ale myslím si, že údržba není náročná. Mám fajn hadřík, který jen navlhčím a obětřu, 3 minuty a hotovka ![]()
My máme bílý Abstrakt v kombinaci s dřevěnou deskou (ale ta není z Ikea) a vypadá i po 2 letech pořád dobře. Jo, sice jsou na ní občas vidět kapky a tlapky prcků (hlavně, když svítí sluníčko), ale udržuje se dobře. Do Ikea kuchyně bych šla znovu, kdyby bylo potřeba.
Vkládám fotky (ještě chybí nějaké dodělávky jako třeba strop a světla), šmouhy na té bílé jsou vidět jen když na to přímo svítí sluníčko, ale žádná hrůza. Obklad i pracovní desku máme z Hornbachu, protože Ikea desku by jsme museli mít nastavovanou a to jsme nechtěli.