Ikeácká kuchyně

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
28.4.13 09:49

Ikeácká kuchyně

Holky, vy co máte kuchyně Ikea, šupnete mi sem fotku? Strašně se mi líbí kombinace dřeva a té lekslé Abstrakt, konkrétně šedá a černá, ale nevím jak to kombinovat s obkladem…a je ta lesklá praktická? je na ní vidět každý otisk?
Předem moc děkuji za všechny příspěvky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
28.4.13 09:55

Odkaz na foto ti poslu do SZ. Neni na tom moc videt spina, pokud na to nesviti slunce, takze zalezi, kde to mas. To tedy na nasi bile, kamoska ma sedou a stezovala si na spinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
28.4.13 10:49

Ahoj, ja mam cervenou abstrakt v lesku a je na tom videt uplne vse. Nejcice voda, co mi steka pri myti nadobi :-).Ale jinak je moc hezka a kvalutni.Jsem s ni naprosto spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
28.4.13 11:15

Ahoj mám bílou a nejde na tom vidět skoro nic a desku dřevěnou a zatím spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.4.13 11:32

My máme odma kombinaci abstrakt v lesku bílou se šedou :-) jestli dohledám fotku umě v pc pošlu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.4.13 11:37

Ještě k dřevěné desce - příště ji nechci, je to hrozná práce to udržovat a stejně se to už (za 3 roky) rozlejzá a kroutí. A to máme tu nejdrašží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.4.13 11:39
@Pipi 00 píše:
Odkaz na foto ti poslu do SZ. Neni na tom moc videt spina, pokud na to nesviti slunce, takze zalezi, kde to mas. To tedy na nasi bile, kamoska ma sedou a stezovala si na spinu.

tak jestli ji rok neumyje, tak se nedivím :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.4.13 11:45

@Januliiik Tak rikala, ze ji furt lesti a furt je tam neco videt. Prodavam, jak jsem koupila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.4.13 11:52
@Pipi 00 píše:
@Januliiik Tak rikala, ze ji furt lesti a furt je tam neco videt. Prodavam, jak jsem koupila :-).

já ji vyleštím tak jednou za měsíc a v pohodě :-) ale jestli to dítě třeba furt palcuje a něčím ťapká…ale to je všude, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.4.13 13:52
@Pipi 00 píše:
Odkaz na foto ti poslu do SZ. Neni na tom moc videt spina, pokud na to nesviti slunce, takze zalezi, kde to mas. To tedy na nasi bile, kamoska ma sedou a stezovala si na spinu.

moc děkuji za fotku, máte to moc pěkně řešené, a ta bílá vypadá taky dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
28.4.13 14:19

Ahoj, ja mam cca 4 roky Adel kremovou a jsem nad miru spokojena : ), desku mam tmavou tresen, a obklady imitace bridlice. Vubec se mi neokoukala a je vlastne neutralni, takze doplnky si naaranzuju podle nalady: jednou do cervena, jednou do modra, nebo dozelena. Hlavne ne kuchyne v lesku, ta se blbe udrzuje : ) Ale jsou krasny, to jo : ) Miluju proste Ikeu : )))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.4.13 15:09

Mě třeba od lesku hodně lidí odrazovalo, ale myslím si, že údržba není náročná. Mám fajn hadřík, který jen navlhčím a obětřu, 3 minuty a hotovka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11080
28.4.13 15:36

My máme bílý Abstrakt v kombinaci s dřevěnou deskou (ale ta není z Ikea) a vypadá i po 2 letech pořád dobře. Jo, sice jsou na ní občas vidět kapky a tlapky prcků (hlavně, když svítí sluníčko), ale udržuje se dobře. Do Ikea kuchyně bych šla znovu, kdyby bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.4.13 17:17

Vkládám fotky (ještě chybí nějaké dodělávky jako třeba strop a světla), šmouhy na té bílé jsou vidět jen když na to přímo svítí sluníčko, ale žádná hrůza. Obklad i pracovní desku máme z Hornbachu, protože Ikea desku by jsme museli mít nastavovanou a to jsme nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný