Implementační krvácení - možné těhotenství?

1
10.11.25 20:49

Implementační krvácení - možné těhotenství?

Dobrý den všem,

nejsem v tématech ohledně těhotenství zběhlá, proto zakládám tuto diskuzi. Nepotřebuji prosím přesnou diagnózu, tu vím, že určí jedině doktor, ale než se k němu vydám případně, ráda bych znala i vaše názory případně pokud jste se s tím již někdo setkal.

Se snoubencem se snažíme o mimi, tedy respektive snažili jsme se jednou, 1.11 a 2.11. proběhl nechráněný styk, ovulace nevím, zda byla nebo nebyla, přišlo to celé tak nějak spontánně, předtím jsem si ovulaci nehlídala, jelikož jsme se zatím aktivně nesnažili. Poslední MS začala 15.10. a dle aplikace menstruace měla přijít mezi 8.-11.11.
V sobotu 8.11. jsem večer měla po utření na papíře lehce narůžovělou krev. Tak jsem si říkala, že tentokrát nic a přichází MS.
Ale včera i dnes hodně narůžovělá krev a to spíše jen po utření po čůrání. Místy občas lehce nahnědlé, 1× za den spíše uprostřed dne takové sytě červené, ale třeba jen 2 kapky, pak opět jen slabě růžová malé množství. Již to tedy trvá cca 48h.
Vím, mohla by to být začátek MS, ale nějaký pátek již MS mám :D a takhle to u mě nikdy nebylo. Po vysazení HA (cca 4 roky) naopak trpím na velmi silnou MS, již od začátku, doprovázenou velmi silnými křeči a jinými pro mě specifickými příznaky, které nyní nejsou. Nyní jen takový lehký tlak v podbříšku na levé straně především a také přímo v břiše. Včera jsem měla i dost citlivé prsa, to se mi u MS nikdy neděje jako jiným ženám během MS.
Asi týden trpím na zimnice, i když spíše mi bývá horko a pár dní po styku jsem se cítila extrémně vyčerpaná, i když jsem nic fyzicky náročného nedělala. Dále taky jsem pociťovala takovéto nafouknutí, změny nálad, normálně i před MS bych byla schopná vyjíst celou restauraci a nyní spíše vůbec nemám chutě ani před krvácením ani teď během, což u mě také není obvyklé.
Také se cítím prostě „jinak“, nevím úplně jak toto vysvětlit. Samozřejmě, možná mi už z toho hrabe :nevim:

Četla jsem si o implementačním (uhnizďovacím) krvácením, příznaky mi na to tak nějak sedí, myslíte, že je to možné? V jiné diskuzi jsem se dočetla od maminek, že když měli toto krvácení, krev měla spíše hnědou barvu.

Případně kdy byste doporučili se testovat? Někde jsem četla, že až po skončení krvácení, ale někdo už měl i ducha během krvácení, jelikož byl netrpělivý, jak já :cert:
Děkuju předem za Vaše komentáře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14686
10.11.25 21:26

Neříká se implementační, ale implantační krvácení. A mohlo by to být ono. Držím palce.

Jo a testovat nejdřív 10 - 12 dní po styku.

Příspěvek upraven 11.11.25 v 02:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.11.25 22:16

Pokud menstruace měla měla přijít 8.-11.11., tak si myslím, že styk okolo 1.-2.11. je pozdě. Jelikož “zdravá” luteání fáze (po ovulaci do menstruace) je kolem 12-16 dní. Což znamená, že ovulace byla cca kolem 25.-28.10. Odhadem. Ale tělo není stroj a mohlo to být jinak. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital