Individuální studijní plán, dotaz

5
15.12.14 15:41

Individuální studijní plán, dotaz

Dobrý den, studuji na sš a jsem velmi často doma (behem tohodle pololeti mam zameskanych 183 hodin), tak mi ve skole tridni poradila abych si zkusila zazadat o individualni studijni paln. Mam stitnou zlazou a PCOSy takze mi to neprijde jako zavazny duvod, aby mi ISP schvalili, tak bych se chtela zeptat co si o tom myslite. Myslite ze mam sanci na schvaleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
15.12.14 15:47

Ono ti asi nic jinýho, než o to zkusit zažádat, nezbyde. 183 hodin už je moc, ne? Proč přesně nejsi tak často ve škole?

• Citovat
  • Upravit
5
15.12.14 15:53

Vyšetření, lékař, vyšetření, lékař… pořád dokola. Hrozná únava, bodavá bolest vaječníků, že kolikrát ani nevstanu z postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
15.12.14 15:59

No, pokud je lékař přesvědčen, že tvé problémy budou nadále trvat a není to jednorázová záležitost na základě jeho potvrzení o něj můžeš zažádat - myslím, že by to nemusel být problém. Já byla dost dlouho v nemocnici a absence taky hrozně vysoká, ale po návratu se nepočítalo, že zase budu dlouho doma, takže jsem od školy dostala možnost, dodělat si klasifikaci dodatečně anebo opakovat ročník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.12.14 16:05

@Luci.912 Školy většinou schvalují IVP kvůli zdravotnímu stavu.
Nechala bych si vystavit nějaké dopuručení a to přiložila k žádosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.12.14 16:33

Myslim si ze mi to neschvali kvuli tomu, ze nejsem nejak vazne nemocna.. ale ve stredu zajdu k lekari a zkusim se s nim domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.12.14 16:37

A ono nejde chodit k doktorovi po vyučování? V kterém jsi ročníku?

• Citovat
  • Upravit
30408
15.12.14 16:56

Nemůžu si pomoct, ale mě to trochu zavání ulejváním. Taky jsem někdy unavená, ale kdybych při každé únavě nebo bolení tu a tam zůstala doma, už bych zřejmě byla někde na pracáku. V životě ti nikdo zadarmo nic nedá a taky nečekej nějaké extra individuální přístupy. Udělej si sama v sobě jasno, jestli jsi opravdu tak moc nemocná, abys byla věčně doma, nebo jestli chceš od života víc, než uklízet Kaufland.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze