Indukční vařič
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Katrinever dezinformační weby nečtu, jenom pořádný výzkum. Ty si čti, co chceš.
- Citovat
- Upravit
@Capelucia píše:
@Katrinever dezinformační weby nečtu, jenom pořádný výzkum. Ty si čti, co chceš.
Ráda, tak pošli děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Zrovna dneska jsem v Datoši koukala na jediný exemplář (jednoplotýnku), který tam měli. Prodavač mi potvrdil, že jsou dost vyprodané, protože si to všichni kupují pro jistotu. Taky bych si koupila pro jistotu. Ale chtěla bych dvouplotýnkový a ten teď není a hned tak nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrinever píše: …Taky je super že je tam funkce boost, když potřebuju přivést k varu vodu na špagety, tak zmáčknu boost a mám za dvě minuty vroucí vodu. No to asi trochu žere, ale využívám to minimálně…
Ono to vyjde na stejno. 2 minuty třeba 2000W, nebo 10 minut 400W. Ohřátí třeba 1l. vody bude pořád stát +- stejně. Spíš se za těch 10 minut bude víc „ztrácet“ teplo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, taky jsem uvažovala. Krom toho, ze ji nesmí kardiaci s kardiostimulatorem, to tedy není moc zdravé. Vytváří to elektromagnetické pole celkem velkého rozsahu. To ovlivňuje samozřejmě zdraví všech v dosahu. Mikrovlnku doma taky z tohoto důvodu nemáme. Každého věc, zda zvolí úspory, nebo zdraví.
Limity pro bezpečnost se neustále zvyšují, jinak by dnešní přístroje - nejen indukce - nevyhovely.
- Citovat
- Upravit
@Magical-eyes píše:
Oživuju diskuzi. Vaříme na plynu a dnešní titulek na IDNESu mě přiměl uvažovat o koupi indukčního vařiče pro případ, že by dočasně došel plyn. Máte to někdo taky tak?
Nádobí už jsem zkontrolovala, magnetky drží
Jinak nějaké postřehy z vaření na indukci? Je to významná úspora času a energie? Dík všem
Rozhodně super na úsporu elektřiny, údržbu, rychlost reakce - vaření. Musela jsem si na tu rychlost vaření zvyknout. Plyn jsem na vaření vyhodila dávno, ještě za sklokeramiku, přesto že plynem topíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrinever píše:
Kdepak jsi prisla na to ze je v tehotenstvi nebezpecna? Nějaký dezinformacni web? Pošleš? A mikrovlnku jsi doufám už vyhodila
To fakt čekáš, že s tebou někdo bude ztrácet čas, když žádáš o info tímhle stylem?
Mně se zdá, že některým lidem už z toho hledání třídních nepřátel úplně hráblo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsNorris jasně, že nebude
.
@sahrazad1 co se týká tohodle, tak jsem našla, že spíše vadí defibrilátor než kardiostimulátor. Jeden člen z blízké rodiny právě defibrilátor má
.
- Citovat
- Upravit
@MrsNorris píše:
To fakt čekáš, že s tebou někdo bude ztrácet čas, když žádáš o info tímhle stylem?
Mně se zdá, že některým lidem už z toho hledání třídních nepřátel úplně hráblo.
Upřímně? Nečekám.. já o informace nežádám, jen ráda rypkám do dezinformátorů. Stejně z nich nic kloudného nikdy nevyleze ![]()
- Citovat
- Upravit
@Magical-eyes píše:
Díky všem za rady.
No objednám jednoplotýnku jako záložní řešení. Když se osvědčí, tak chceme předělávat kuchyň, takže možná dáme místo plynu indukci.
Indukci dej určitě do nové kuchyně. Jestli máš místo. Tak můžu doporučit 90 cm indukci. Běžně se pořizuje 60 cm. Mám teď tu větší. Je tam víc varných zón. Paráda. Když mám o víkendu vařící mánii a rozjedou to ve velkém. Tak se prostě líp vaří, než na té menší. Vleze tam víc hrnců. Klidně zítra vyfotím, jestli budeš chtít. Už se mi nechce jít dolů 🙈.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíc oceňuji, že je velmi pohodlná i pro učení vaření dětí. Když se uvaří, tak se lehce vyleští. Je hned plotna studená. Hlavně si nepořizuj polo paskvil. To jsem měla v minulém baráku. Dvě plotny indukci a dvě sklokeramika. Každé se čistilo jinak. Sklokeramiku bych nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes píše:
Díky všem za rady.
No objednám jednoplotýnku jako záložní řešení. Když se osvědčí, tak chceme předělávat kuchyň, takže možná dáme místo plynu indukci.
take doporucuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Nejvíc oceňuji, že je velmi pohodlná i pro učení vaření dětí. Když se uvaří, tak se lehce vyleští. Je hned plotna studená. Hlavně si nepořizuj polo paskvil. To jsem měla v minulém baráku. Dvě plotny indukci a dvě sklokeramika. Každé se čistilo jinak. Sklokeramiku bych nechtěla.
Omlouvám se za OT, ale jaký je rozdíl v čištění? Měla jsem sklokeramiku a vyměnila za indukci, ošetřuji úplně stejně? Nerypu, zajímá mě to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proto02 na indukci se ti nic nepřipálí a tak nepřilepí, ta plotna není horká.
- Citovat
- Upravit
Kdepak jsi prisla na to ze je v tehotenstvi nebezpecna? Nějaký dezinformacni web? Pošleš? A mikrovlnku jsi doufám už vyhodila