Odšťavňovač Oscar 900
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odstavavnovac
Ahojky, chci se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s odstvnovacem Oscar 900? Je to snekovy odstavnovac, ktery ma byt hodne setrny ke stavam. Nasla jsem ho na aukru za dobrou cenu a nevim jestli to ma vyznam do neho investovat. Udajne je podobny jako Omega 8004. Chci neco co nam dlouho vydrzi a opravdu to bude kvalitni. Hlavne chci svemu mrnousovi delat stavicky, ktere budou kvalitni. Dekuji za nazor. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zrovna tento tyden ode me dostal manzel k narozkam Omega 8005. Nemam s nim dlouhodobe zkusenosti, ale zatim super. Je tichy, opravdu setrny (na rozdil od klasickeho centrifugoveho ovoce nezahriva, tim padem se neporusuji cenne enzymy) a stavicka je skvela! Je drazsi nez klasicke, ale zase se da pouzit i jako mlynek na kavu nebo na orechy (muzes si udelat burakove maslo
), muzou se ze zmrazeneho dzusu nebo ovoce delat drene a sorbety a ten muj ma jeste nastavce na vyrobu testovin.
Muj syn nema zeleninu zrovna v oblibe a dnes si pochutnaval na stave z mrkve a jablka (radeji jsem mu to dala do flasky, do ktere neni videt)
Takze muj nazor je jednoznacny. JDI DO TOHO! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oscar 900
Ahoj, ja si ho koupil (Oscar 900) na www.nejodstavnovac.cz . Jsem s nim maximalne spokojen. Zda se, ze je to opravdu to nejlepsi co se da dneska sehnat. Na te adrese jak jsem psal ho maji nejlevnejsi. Takze doporucuji!!!!
- Citovat
- Upravit