Tyčový vysavač, zkušenosti

165
9.2.10 18:09

TYČOVÝ VYSÁVAČ -ZKUŠENOSTI

Ahoj děvčata,chtěla bych vás poprosit o radu zkušenosti s TYČOVÝM VYSAVAČEM.Chtěla bych si jeden koupit a absolutně nevím jaký.Jestli AKU nebo se šňůrou.Mám všude plovoučky,a hlavně na schody.Vysavač mám starý asi 12 let,a jak tu starou těžkou potvoru za sebou tahám tak jsem na nervy.
Pročítala jsem diskuse ale jsou staré 2-5 let.
Předem moooooc děkuji Gabrle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4976
9.2.10 21:06

Tady jsem nedávno zakládala diskuzi.
https://www.emimino.cz/…savac-35960/
Ale teda ještě jsem žádný nekoupila a asi ještě dlouho nekoupím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.2.10 13:18

Pájo to jsi mě moc nepotěšila :-( já nějaký vabírám až narazím na nějaký dobrý tak ti pííísnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.2.10 21:56

Gabrle, preji Ti dobry vyber.
Ja jsem si myslela, jak si usnadnim praci, kdyz si koupim takovy ten rucni vysavac, ze jako na par drobku nebo chomacky prachu nebudu muset vytahovat tu „starou kraksnu“ - koupila jsem si tenhle -
http://www.datart.cz/…ZB404WD.html#… -
no je uplne na nic, drobky nesebere vubec (z plovoucky), chomacky prachu sice jo, ale to je tak jediny, k cemu je dobrej. Takze, kdyz chci vysat drobky treba ze sedacky a semtam nejaky to smeti narychlo, vytahuju STAROU DOBROU „KRAKSNU“.
Ja vim, ze nemluvis o tomhle malem rucnim, ale nedelam si iluze. Trochu me to desi, jak casto se presvedcim, ze neco staryho, co mam doma, je nakonec vzdycky lepsi, nez to novy, co se prodava dneska.
Stejnou zkusenost jsem ucinila s fritovacim hrncem a mixerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petan12
12.8.11 19:45

Kupte si Orky je to podle mě ten nejlepší vysavač, který se dá u nás koupit. Myslím tím poměr cena a výsledek úklidu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max