SodaStream - výrobník na limonádu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Soda stream
Koupil jste si někdo ten nový výrobník na limonádu? Jak jste s ním spokojeni? Vyplatí se ho koupit? Děkuju za odpovědi a zkušenosti
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Ahoj…my ho máme…
bohužel,ted z toho sodu nemůžu pít,kojím a malému bublinky vadí…
Ale jinak se dody doma dělají,máme i nějaké příchutě a je to prostě limča s bublinkama.
ahojky, my nad tím taky uvažovali, ale máme láhev na sifon. Je v tom nějaký rozdíl? mezi sifonem se sirupem a sodovkou ze sodastream? nebo je to zbytečná investice?
Mělo by to být stejný jako lahev na sifon, tu já bohužel nemám. Chtěla bych tohle koupit protože běžně kupujeme tři rozdílné balíky na pití. Já mám ráda jemně perlivou vodu, prítel zase radši hodně bublinek a malej čim víc je limča sladší tím líp. Vyplatí se kupovat ty příchutě nebo do toho jde přidat např. ovocná šťáva. na kolik tak vyjde litr i s tou příchutí? A ještě jaký je rozdíl mezi jednotlivými výrobníky- co jsem četla tak by měly mít všechny jedny a ty samé funkce, akorát je rozdíl v designu a ceně - nebo má každy ještě nějaké jiné tajemství?
My dostali na vánoce a super. Pijeme tedy jen holou vodu, zdarma k tomu byl jeden sirup, zatím jsme nezkoušeli. Mně se na tom líbí, že si můžeš zvolit intenzitu, jak moc perlivou vodu máš. Já mám taky raději perlivější, manžel méně. Máme dvě láhve, tak si děláme každý svou. Přijde mi to jako super nápad, bombička je větší, takže vydrží dost dlouho (švagrová má od listopadu, vodu dělají pořád a ještě neměnili) a hlavně mi při dvou dětech odpadlo tahaní těžkcý balíků petek. Stačí mléko
. Nevím, jestli bych pořizovala (přece jen návratnost je tam asi dost dlouhá), ale když jsme dostali, jsme spokojeni.
Myslím, že se vyplatí obyč. sirup nebo nějaká domácí šťáva. Ty origoš sirupy jsou dost drahé. Ale prý zase stačí jen kapka a je to sladké. Nevím, nemám odzkoušeno.
A kolik stojí bombička a dá se běžně koupit?Je uvedeno na kolik litrů sody vystačí?Dívala jsem se že sirup stojí 112,– a je na 12 litrů-takže to není nejlevnější.Ale také jsem nad tím přemýšlela jako na sodovku,abych netahala těžké balíky s vodou.Pitná voda je kvalitní,ale my máme rádi bublinky.
Ahoj, tak nám ho taky přinesl ježíšek a limči děláme ale že by to bylo bůh ví co tak to teda není. KDybych si ho měla znova koupit tak bych do toho asi nešla.
Za prvé vůbec nestačí 3c máčknout na hodně sycený nápoj, ale musíme mačkat tak 8×. Není chyba v nás všichni kolem mě tvrdí to samé. Za druhé to docela rychle vyprch ty bublinky. Vodu když si necháš načnutou tak i druhý den se dá použít-tohle bohužel ne. A sirupu určitě nestačí kapka, dáváme do té lahve necelé víčko. My jsme to chtěli ne na ušetření ale za prvé to docela hezky vypadá a za druhé je limča vždycky po ruce, určitě to není na to že by se ušetřilo za pití. A taky když chci třeba kolu tak ten sirup se jí nevyrovná na to je opravdu nejlešpí originál ![]()
Na stránkách výrobku je psáno, že bombička stojí 699, vystačí na 60 - 70l a po vyprázdnění se vymění ve výměných prodejnách jenom za cenu plynu 199. Já bych si tím chtěla trošku ulehčit život, ale pořád nevím…
Taky jsme ho dostali k vánocům. A jsme spokojení. Sirup je sice drahej ale mě třeba vydržel 2 měsíce. A to jsem dávala asi tak půl vííčka a bylo to sladký dost.Nedělala jsem si ho každej den ale jen občas. Ale sodu si dělám furt.
A teda nám stačí 4× zmáčknout a je to perlivé hodně.
Dá se tam lít i normální sirup. Jsem ráda že ho máme protože aspoň si manžel nekupuje ten levnej hnus za 3,90kč který se jmenuje limonáda. A sirup nám od nich chutná.
Drahá šťáva
Ano to máte pravdu že je to drahej a navíc obsahuje chemie a umělé sladidlo… to se nevyplácí koupit drahej šťávu a lepší je levné šťavu a to se vyplácí a chutná to…
- Upravit
Ahoj,taky jsme si pořídili a nelitujeme.Je to prostě super.Věčné tahání balíků vod,pro manžela perlivé,pro děti a mě neperlivé a do 4.patra bez výtahu se spoustou dalších věcí z nákupu a k tomu děti bylo nad naše síly.A to jsme na to vždy byli dva a fakt už ne.Koupili jsme si k tomu filtrační konvici Brita a musím říct,že obrovská spokojenost.Šťávy jsme si koupili-spoustu ochutnali.Jsou fakt dobré,takové neobvyklé se spoustou zvláštních příchutí.Ale pokud do toho nechceš investovat,protože zrovna nejlevnější nejsou,(ale to není ani šťáva „YO“)stačí obyčejná šťáva.Je fakt , že u jejich šťáv dáváš opravdu minimum,jinak se to nedá pít.Co se týče šťávy s příchutí Coca-Coly,není tam až tak velký rozdíl,ale musí být dost perlivá voda a vychlazená.Originál je originál,ale pít se to dá.jen mě překvapilo , že i v té šťávě je kofein.
Jinak je dost fajn,že si můžeš regulovat bublinky.Víc-méně.Záleží na tobě,což se starým sifónem bohužel nejde
Za mne -doporučuji.
je to super když dáte plný výčko tak máte origo limonádu a sirup se dá sehnat na netu i za 65kč stačí gogle a hotovo
já máčknu 4krát dlouze máme rádi sytou limo a po uzavření vydrží i týdem jak nic ![]()
- Upravit
My jsme o tom uvažovali-jako způsob ušetření. Přítel pije perlivou vodu+šťávu, já neperlivou (=vodu z vodovodu). Jenže rozhodně to vychází dráž než obyčejná perlivá voda z obchodu. O ceně těch sirupů ani nemluvě (vycházím z jejich udávaných hodnot, na jak dlouho dané množství vydrží).
Takže jsme to zamítli. Když jedem nakupovat, tak přihodíme 2 balíky vod, to se unese
.
Kaatia píše:
My jsme o tom uvažovali-jako způsob ušetření. Přítel pije perlivou vodu+šťávu, já neperlivou (=vodu z vodovodu). Jenže rozhodně to vychází dráž než obyčejná perlivá voda z obchodu. O ceně těch sirupů ani nemluvě (vycházím z jejich udávaných hodnot, na jak dlouho dané množství vydrží).
Takže jsme to zamítli. Když jedem nakupovat, tak přihodíme 2 balíky vod, to se unese.
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat