SodaStream - výrobník na limonádu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máme, v létě jsme používali hodně, s nástupem podzimu se na něj začalo prášit a zrovna teď spí.
Je to fajn, ale originálu se to chuťově nevyrovná.
mar.tinka - nedá mi to, OT - proč si to netahá domů sám, v osmnácti?
Mavo,bombička vydrží na hodně dlouho.Myslím , že vydrží na 180L vody.Jinak tady to mění v každém elektru.Vyplatí se mít jednu v sodovkovači a jednu náhradní.U nás tedy pořád plně využíváno a nelitujeme.
Tak jsme si to včra koupili.
Je to dobré, Cola chutná jako pravá kola. Snad budem spokojení
Mame ho doma už 3tí měsíc a naprostá spokojenost.
Koupila jsem ho k narozeninám manželovi.Postupně zkoušíme ruzné příchutě,nam zatim chutná nejvíc grep-ananas.Jinak se ty příchutě používat nemusejí,stačí udělat sodovku,no a potom soda se štavou. ![]()
trymebartik píše: 0,40 halířu za litr sodovky je moc ?a co potom s těma petkama doma kdyby to aspon větnamci vykupovaly když s toho dělaj trička
Asi spatne pocitate, litr nevyjde na 40 haleru,ale na 4kc! Usetreni asi nebude zadne. Ale je prijemne mit to doma po ruce a udelat si sodu cerstvou kdy chci. Nekde pisi,ze musi zmacknou az 8× aby byla soda perliva,nam staci 3× a je jak z lahve, 2× a je jemne perliva.
JEN JE TO DOCELA DOST CELE PREDRAZENE, napln CO2 za 200 kc,kdyz napln do velke bomby na pivo stoji 350Kc a je asi 50× vetsi?? Samotny pristroj ma take hodnotu tak 100kc-kus lacineho plastu. Ale kdyz jsme ho dostali,tak vyuzivame k plne spokojenosti.
- Upravit
My jsme spokojeni, cenu za litr sodovky neprepocitavama, proste jsme chteli cerstvou limcu a jemne perlivou vodu, pristoj na lince vypada pekne - takze spokojenost na vsech stranach…
- Upravit
Taky jsme čerství majitelé a zatím jsme nadšení. Přepočítávat se to nedá, protože my pijeme nejvíc vodu bez příchuti a s tou v plastech se to nedá srovnat. Dostali jsme darem i štávu, je dobrá, ale mě chutná víc bez příchuti, ale manžel je z ní nadšený a hodlá si je kupovat. Já jsem teda zvědavá na tu colu, i když pochybuju, že zrovna ta bude srovnatelná.
- Upravit
A jak píše Hanka . na lince to vypadá pěkně, ale máme ten nerezovo černý.
- Upravit
Jitulinaja píše:
Mělo by to být stejný jako lahev na sifon, tu já bohužel nemám. Chtěla bych tohle koupit protože běžně kupujeme tři rozdílné balíky na pití. Já mám ráda jemně perlivou vodu, prítel zase radši hodně bublinek a malej čim víc je limča sladší tím líp. Vyplatí se kupovat ty příchutě nebo do toho jde přidat např. ovocná šťáva. na kolik tak vyjde litr i s tou příchutí? A ještě jaký je rozdíl mezi jednotlivými výrobníky- co jsem četla tak by měly mít všechny jedny a ty samé funkce, akorát je rozdíl v designu a ceně - nebo má každy ještě nějaké jiné tajemství?
Ty prichute do toho jsou straaaasne dobry, ne jako stava a maji tam nejaky i prirodni, to bys mohla davat prckovi, aby nemel samej umelej cukr ![]()
Ahoj,
koupil jsem s nadsenim a trochu zklamani. Umi to udelat bublinkovy napoj, ale spise na zpusob barevnych „Lift“ napoju - sladka voda s bublinkami. Pokud si chcete pochutnat na original kole, matonce s prichuti a jinych podobnych perlivych napoju, pak budete spokojeni tak ze 70%.
Je fajn si udelat neco perliveho kdyz je chut, ale stylu a chuti mych oblibenych napoju (coca cola a mattoni) se to proste nevyrovna.
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím pochybovače
i ty přesvědčené.
ja to taham i svemu osumnactiletemu synovi sama a sami se ty vody fakt neodnesou, je to docela síla je tahat. Už jen z toho důvodu je sodovkovač super!!!Sama jsem docela mlsná a zerokola mi z toho fakt chutná. No a přece si ty sirupy nemusíte kupovat, když se vám zdají drahé!
Ono se mi to hromadění petek nezdá moc dobré pro budoucnost, na druhou stranu když se ale dá pár halířů ušetřit, proč nezahltit skládky prázdnými láhvemi a vždyť se dají založit skládky další, ještě je spousta zbytečných lesů kde se dá skládka udělat ne 
Když se někomu pet lahve s vodou sami odnesou tak to se ma