Jaký si pořídit mobil?

28294
6.2.10 22:37

Jaký si pořídit mobil

Tak tohle téma bych měla napsat asi spíš do diskuze na webu o mobilech, ale tak zkusím i tady.

Potřebuji nový mobil, měla jsem Ericssona s mp3 přehrávačem, už nevím teda typ, ale ten mi Mates tak dokonale oslintal, že se chudák utopil.

Předtím jsem měla vždycky Nokii, které mě uživatelsky přišly v pohodě, Ericsson mi ale vyhovoval víc. Nicméně nesháním ani tak konkrétní značku, ale očekávám od něj toto:

dobrý foťák (velká priorita), kolikrát bych ráda zachytila nějakou momentku s dítětem, ale valit pro foťák popř. se s ním tahat (máme velkou zrcadlovku) se nedá.

dobrou výdrž baterky - aby se mi stále nestávalo, že mi uprostřed hovoru chcípne

nějaký odolnější - stále mi padají, do toho Mates ho kolikrát taky šlohne

v podstatě ani nic jiného, mohl by být i hezký :mrgreen: , ale to už je spíš detail, taky mp3 přehráva není k zahození.

Koukala jsem na mobilmánii, kde se dá dobře vyhledávat i podle parametrů, ale je to tak detailní a pro mě komplikované, že zkusím i tady, s kterými svými telefony jste spokojené apod.

Radši bych, kdybyste mluvily o telefonech, které jsou ještě v prodeji. Zajímají mě vaše zkušenosti se svými mobily, popř. s čím jste spokojené, co hodně využíváte a tak. Já teda fakt hlavně na telefonování, téměř nikdy jsem nevyužila ty spousty funkcí, co mobily nabízejí. Snad krom kalkulačky, kalendáře apod. blbin.

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
6.2.10 23:00

Zdar, obecně Ericssony mají dobré foťáky - kámoš jede v téhle značce a má super fotky, kolikrát bych nepoznala, že je to z mobilu. Baterku a odolnost ale nevím, jakou mají.

Já mám teď Motorolu ROKR Z6, je v pohodě, ale foťák nic moc, výdrž OK, odolnost střední (už ho mám prasklý, ale stalo se to na vodě v nepromokavém pytlíku s dalšíma věcma) - jinak ho Samík háže na zem a OK.

Drahý má Samsung Soul B, fotí též hezky, výdrž prý normálka (nestěžuje si), odolnější by být mohl - Samík mu nedávno orýpl nehtem trochu barvy a prý to má kdesi trochu promáčklé. Ostatní si prý občas stěžují, že je ho blbě slyšet, já jsem si toho nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.2.10 23:04

Jo a bratrova Nokia přežila 3 dny pod sněhem (ale nevím, co to bylo přesně za typ) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
7.2.10 07:48

Ahoj, mám Ericsson, K770i, starší typ už asi, ale je výbiornej. Foťák 3.2mpix, vydrží dost, děti mi ho pořád kradou, malej do něj slintá, baterka tak cca 5 dní a to hodně volám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
7.2.10 08:48

Ahojky,
já si před nedávnem jsem si koupila Nokia XpressMusic http://www.zbozi.cz/…xpressmusic/?… mám ho v červený barvě a jsem moc spokojená. Má super foťák, kolikrát mi spad a nic a baterka vydrží snad tejden, tak mi ještě u žádnýho telefonu nevydržela. Navíc je to udělaný jak pohodlná MP3. Já doporučuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.2.10 09:43

ahoj já teď na narozeniny dostala tuto NOkii(E52) a baterka vydrží hodně, má celkem dobrej foťák a i kameru (moc pěknej zvuk) no a výdrž nevím, mám ji necelej měsíc a Mikin ho taky testuje, zatím dobrý,a je i pěknej aspoň pro mě

http://www.max-shop.cz/…E52%2001.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.2.10 10:13

Zatím díky za tipy, už jsem našla, co jsem to měla, byl to SE W200, co mi na něm teda dost vadilo byl právě foťák, naprosto příšernej a pak, že na slunci nebylo na displeji vidět téměř nic. Takže i toto je docela důležitý, na to jsem úplně zapomněla. Zatím dík za tipy, večer to projedu pdorobněji. Musím říct, že mě to vůbec nebaví. Těch telefonů jsou miliony a fakt mě nebaví to porovnávat a hledat, co je pro mě za nějakou rozumnou cenu ještě dobrý. A hlavně doufám, že ho zas nerozbiju (s tím mi asi moc nepomůžete co?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.2.10 10:16

Jo jo, též jsem říkala, kde jsou ty časy, kdy byla na trhu Nokia a ještě nějaké 2 značky, každá měla 5 telefonů a člověk měl přehled, který je nový, co který má… Teď má z toho člověk hlavu jak vzducholoď a stejně neví, který si vzít :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.2.10 13:48
ilca píše:
ahoj já teď na narozeniny dostala tuto NOkii(E52) a baterka vydrží hodně, má celkem dobrej foťák a i kameru (moc pěknej zvuk) no a výdrž nevím, mám ji necelej měsíc a Mikin ho taky testuje, zatím dobrý,a je i pěknej aspoň pro měhttp://www.max-shop.cz/…E52%2001.jpg

Tuhle Nokii má nově manžel, je celokovová, tak by mohla být trvanlivá, pevně doufám, protože manžel by mohl soutěžit s disciplíně „hod mobilem“ :evil: Z tohohle hlediska byla nejlepší Nokia 6230-ten vydržel skluz po 4 stolech, pád na zem v mezipatře a poté propad až do přízemí - manžel sesbíral díly, poskládal a OK, ale tam je pasé foťák. Problém E52 je v tom, že v mrazu nefunguje - čerstvě otestováno na horách a kamarád má tu samou a taky nefachala a to nebyl nějak extrémní mráz.

Já jedu v SE :mrgreen: na kontě mám K750 /3,2Mpix/, K850 /5Mpix/ a momentálně C905 /8Mpix/. Jsem s SE moc spokojená, foťáky super, baterka ok, ale já s nimi od zem neházím, takže z téhle stránky jsou neprověřené :mrgreen: A je taky fakt, že na slunci jsou poslední dva jmenované hůře čitelné, ale zase je fakt, že teď na horách manžel a kamarád neměli s Nokií vůbec signál a já chvílemi i plný a v pohodě jsem se dovolala, takže pak záleží na prioritě.
Jinak K850 budu akorát prodávat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.2.10 11:23

Čus holky, tak jsem našla, pořídím si nakonec toto: Samsung Star, už jsem na něj zvědavá! :-)

http://www.genspotindia.com/…ung_Star.jpg

http://www.mobilmania.cz/…default.aspx

Samsung jsem ještě neměla, tenhle je navíc dotykovej, tak uvidíme, uvidíme.

Dík za vaše tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
1.12.10 10:09

Suvi jak jsi spokojená s tím Starem? Je batoleodolný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.2.11 12:50

holky jak se vám osvědčil ten samsung star ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
3.2.11 13:36
madlicka píše:
Suvi jak jsi spokojená s tím Starem? Je batoleodolný?

Batoleodolný :-D cha chá. Já mobil dětem prostě nepůjčuju !!! A mám klid. Každému vyhovuje něco jiného, mobil by sis měla vybrat sama. Je tolik serverů na porovnání funkcí mobilů. Já jsem technický typ, takže já preferuju mobily s operační pamětí Symbian, kam si můžu nahrávat spoustu funkcí - mapy, navigaci…ale i hry atd atd. Já mám Nokii s dotykovým displejem. Co se týče focení, můj mobil fotí hezky, ale beru to jako nouzovku. Prostě foťáku se nevyrovná. Na focení dětí mám minifoťáček stále s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.2.11 13:51

Tak já dostala na Vánoce od manžela ten,co dávála odkaz Suvik. Po víc jak roce s tím telefonem nejsem zžitá,chci zpátky buď Nokii nebo Samsung E570,co jsem měla před Samsung Star.

Ne že by byl špatný,má velký displej,fotí i nahrává dobře,baterka taky vydrží dlouho. Ale nějak mi nepřirostl k srdci.

• Citovat
  • Upravit
3950
3.2.11 14:16

tak já moc technik nejsem nevim v co je to za funkci ten s.. něco :oops: mám to jen na telefonováni sms snad mp3 a design :lol: h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí